ilk kez anal yapıcam duyduma gore cok tiksinç seyler meydana gelebiyomuş nasıl hazırlanmam lazım evde ne yapmam lazım öncesinde bana ayrıntıllı anlatabilecek olan var mı:\ sevgilmn ısraryla yapıcam hiçte istemiyorum ama bakalım
Cevabın nedir?
+1 yılTERS İLİŞKİ DEYİNCE
eşlerin birbirine hastalık bulaştırmasına daha müsait. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Prof. Dr. Aktuğ Ertekin, bu bölgedeki rektum ve perianal bölgede (bağırsak son bölümü ve makat çevresi) bulunan bakterilerin bulaşması sonucu hem erkek, hem de kadında iltihabi hastalıkların ortaya çıkabileceğini belirtiyor.
Öte yandan, p*rno videolarında ters ilişkiye sıklıkla yer verilmesi ve erkeğin olduğu kadar kadının da bu pozisyondan zevk aldığı imajı söz konusu.
Seks pozisyonları hakkında bilgilendiren kaynaklar; öncelikle cinsel yolla bulaşan hastalıklara dikkat çekiyor ve kesinlikle prezervatif kullanılması gerektiğini belirtiyor. “Canın yanmasına” karşı tedbir olarak da hijyenik yağlandırıcılara ve “sabırlı olunması” gerektiğine işaret ediliyor. Penisin anüs halkası içinde hareket etmesi, erkekte yeni bir hoşlanma duygusuna sebep olabiliyor. Bu haz dünyasında, kadının payına ne düşüyor diye sorarsanız, bazı insanlar anüs (makat) bölgesine dokunulmasından daha çok tahrik oluyor, denebilir.
Anatomiye uygun değil
Meselenin sağlık boyutuna geldiğimizde Prof. Dr. A. Ertekin, ters ilişkide, yani cinsel ilişkinin makat yoluyla gerçekleştiği ilişki şeklinde kadın makatının anatomik yapısının, vajina gibi uygun olmadığı için anüste bulunan kasların zarar görebileceğini belirtiyor.
Tuvalet tutamama sorunu
Ertekin, sözlerine şöyle devam ediyor: “Büyük abdest ve gaz çıkışını engellemeye yarayan istemli kaslar zarar görebilir. Bu kaslarda yırtılma ve zedelenme sonucu gaz veya büyük abdest tutamama sorunları ortaya çıkabilir. Yine bu bölgede ortaya çıkabilecek küçük yırtılma ve zedelenmeler sonucu büyük abdest yapma işlemi ağrılı ve kanamalı olabilir.”
Seksten soğutabilir
“Bağırsağın son bölümü ve makat çevresinde bulunan bakterilerin bulaşması sonucu hem erkek, hem de kadında iltihabi hastalıklar ortaya çıkabilir. Bu tarz ilişki sonrası vajinal ilişki de olursa vajinal enfeksiyonların da ortaya çıkma ihtimali çok yüksektir. Bu ilişkide zorlamalar sonucu rektum yırtıkları ve fistüller de (büyük abdestin vajinadan gelmesine yol açan delik oluşumu) ortaya çıkabilir. Bu tür ilişkide dışkı varlığı hissi veya kokusu, orgazm olma sorunları, suçluluk hissedebilme gibi durumlar cinsel sağlık üzerine olumsuz psikolojik etkiler yapabilir.”
Uzman gözüyle, kadınlar neden anal seksi tercih eder?
Ters ilişkinin daha ziyade erkekler tarafından talep edildiğini biliyoruz. Peki bu ilişki biçimi, kadınların da tercihi olabiliyor mu, eğer öyleyse neden?
Ertekin, bu sorumuzu şöyle cevaplıyor; “Kadınların veya erkeklerin bu tür ilişkiyi tercih etmelerinin çeşitli sebepleri olabilir. Kızlık zarı bir etken olabilir, anal bölgeden zevk alma olabilir, çok doğum yapan veya çok iri bebek doğuranlarda ve bu esnada vaiinal yırtılmalar olup usulüne uygun onarımı yapılamayanlarda ve erkeğin de bu durumu ilişkilerde devamlı dile getirmesi anal seks için bir etken olabilir. Cinsellikte fantezi arayışları da bu tip ilişki için bir tercih sebebi olabilir54 Yorumla- +1 yıl
bak isteyip istemdeğin konusunda kararın nedir bilmiyorum ama yazımı oku halada yapcam dersen bişey diyemem ozaman eczanede satılan özel bir ilacı var al ilişki öncesi kullan ilaç anal bölgedeki tüm pislikleri temizlemek için kullanılıyor anal bölgenin içini boşaltıyor ve temiz kalmasını sağlıyor adını unuttum ama eczacıya sor verir zaten
Soran+1 yıl:s bir kereline deniycem yinede ama gidpte eczaneden alamamki o ilaç sırf o iş içnmi kullanılıyo
- +1 yıl
yok anal sexe özel değil bu anal yolda hastalık durumdada kullanıyor içini temizliyor yani açıkça söylemek gerekirse ilacı anal yoldan içeri sıkıyorsun bir süre bekledikten sonra çıkarıyorsun içerdebulunan mikroorganizma parazit dışkı nevarsa dışarı atıyor iç kısmı temizliyor ilaç adını unuttum ben hiç kullanmadım ama kullanan arkadaşlarım var tabikide ama şunu söyleyim birkez anal yaparsan devamı gelir çünkü erkeğin en doruk noktası boşaldığı andır ve anal bölge vajinadan daha sıkı olduğundan
- +1 yıl
erkeğe daha fazla zevk yaşataır buda demektirki o bu hazı alınca bir daha isteyecektir ve sağlık bakımından özellikle kadına zararı fazladır saygılarımla umarım seni biraz olsun aydınlatmışımdır bu konuda
En İyi Cevaplar
+1 yılanal seks konusunda titizlik önemlidir. seksten önce lavabo ihtiyacı giderilmelidir. daha sonra eczaneden alınmış bir lavman kullanılmalıdır. veya duş hortumundan uygun ısıda ve tazyikte akan su ile anüs ağzından su yutturulup atılmalıdır. daha sonra şampuan ile anüs yıkanmalıdır. bu durumda herhangi bir kötü hususla karşılaşılmaz.
ikinci aşamada erkek birey kadının kalçalarını okşayarak tokatlamalıdır. tokat, anüs halkalarının açılması için kolaylaştırıcıdır. ikinci durumda ise erkek dili ile anüs çemberine baskı yaparak ve daireler çizerek masaj yapmalıdır. bu 10-15 dakika sürmelidir. daha sonra dilini birim birim ileri itip çekerek anüse dil ile girmelidir. bu esnada kadın ise vajinasını ve klitorisini okşayarak anal hazza yönelmelidir. dil rahatça girip çıkacak hale geldikten sonra erkek partner serçe parmağı ile serçe parmağına sürmüş olduğu yağ bazlı jeli hafif hafif anüs içerisine sokarak yedirmelidir. serçe parmağının ilk boğumu sokulup çıkarılmalı, sonra ikinci boğuma kadar sokulup çıkarılmalı, bu şekilde jel yedirilmelidir. daha sonra isi baş parmak ile aynı jel anüs çeperine yedirilmelidir. son olarakta penisine bolca sürmeli ve giriş esnasında açılan halkalarıda kaplaması için anüs ağzına bir miktar fazlaca sürülmelidir.
ilk etapta penisin baş kısmı yarısına kadar girecek şekilde anüse bastırılmalı ve beklenmelidir. hafif bir ağrı yaşayan kadın, ağrısı geçtiğinde haber vermelidir. bu ağrı dışında başka hiçbir acı hissetmeyecek ve anal zevki yaşayacaktır. ( ilk deneyim için )
penis geri çekilmeli ve tekrar başı bu sefer tamamen girecek şekilde tek hamlede sokulmalıdır.
ve bir iğne yapılırken enjeksiyona basılan hızla penisin yarısı ile girilmelidir. daha sonra geri çekip istenilen hıla penisin yarısı ile anal seks bir müddet yapılmalıdır.
anüs iyice alıştıktan sonra eğer 18 cm üstü penisiniz varsa köklememeye çalışın. diğerleri için kökleye kökleye devam edebilirsiniz
ilk giriş ve alışma dönemi için kadının penise oturması veya beline yastık koyarak sırt üstü uzarak normal vajinal pozisyonunda alması kadının ağrı çekmesini engeller. daha sonra yan yatma veya doggy şeklinde de uzun süre keyifli bir anal seks yapabilirler.123 Yorumla
Soran+1 yılyapmaktan vazgetim ama emeğine sağlık :D
- +1 yıl
bir gün dene ama :)
- +1 yıl
Sen nasıl bir manyaksın mk :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılyapma deselerde yapacaksın değil mi? burdaki bazı aptallar sokuyor bunu kafanıza bir de bir bok var sanıyorsunuz. ha evet bir bok var o sokmak istediği yerde. millet yazmış o kadar bu hala tavsiye istiyor. al sana tavsiye s.tir git
91 Yorumla
Soran+1 yılen son ki yorumlarıma bakarsan o küçük beyninle vazgeçtim oyle bişeyden dedğimi gorusun ve ster isterim tavsiye ister istemem sen çok yaptın galiba oyuzden siktr git dicek kadar tepki veriyosun insan gbi yorum yazmıcaksan o sktr git dedğin ağznn ortasnı skrm anladnmı sen kimsn mk kimsin bana kalkmış küfredyosn ver numaranı önnde yapayım gör bak nasıl sktrtym seni gidiyon
+1 yılbakire olup da anal seks yapmak bence müthiş gurur kırıcı bir durum hele de istemiyorsan yapma derim. ille de yapıcam diyorsan buyur. link
42 Yorumla
Soran+1 yılyok bakire değilim birlikte olduk bir kez denemek istiyo sadce heralde prnlardan özeniyo da okuduklarımdan sonra vazgectm
- +1 yıl
salla ya kendin merak etmiyorsan yapma kesinlikle.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
30Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 541 cevap paylaştı.
+1 yılyaaaa arkadaşım gitt gözünü seveyim anal öyle basit bir şeymi sanıyorsun al sert bir cisim sok bakalım sokabiliyormusun acısına dayanacakmısın ayrıca hijyende çok önemli p*rnolardaki gibimi sanıyorsun sende de öylemi olacak o kadınların hepsi doktor kontrolünde yapıyorlar yapacaklarını acıddan duramazsın kıvranırsın götünün üstüne oturamazsın
32 Yorumla
Soran+1 yıl:\
- +1 yıl
üzülürsün böylee yırtılırsınnn
+1 yılBak anal yapmadan önce senin anüsüne sokmak isteyen sevgiline diyeceksin ki; önce ben 25 cm. lik kalın vibratör ile senin anüsüne sokacağım 30 dakika boyunca. vibratörü. Sonra sen benim anüsüme sokacaksın penisimi. O kabul ederse sen de kabul et. Ama önce onu bağırta bağrta becer.:)
42 Yorumla
Soran+1 yıl:D of çok fırlamasın
- +1 yıl
Fırlama değilim. Fırlamanın önde gideniyim.:) Bu dediğimi yapmalısın bence.
en ince ayrıntıya hatta acı değil zevk alacağın noktaya kadar anlatırdım ama sen bu istemiyorsun ve sırf sevgilin istediği için zorla yapacaksın o yüzden NO...!
Ayrıca o bunu tekrar tekrar isteyecek demişti dersin..!12 Yorumla
Soran+1 yılyaw bir anlatın arkadaş :D belki hoşuma gidicek bilemyorum
+1 yılo kişi kim olurda dediklerini yapıyorsun ki sen ? bugün var yarın yok belkide yapmayın ya ramazanda bari ya
22 Yorumla
Soran+1 yılramazanda yapıcak halim yok zaten okadarda değil
- +1 yıl
ramazanda olmaasa bile günah eşinle günaah olan şey namuslun olmayan biri ile yapmak ne kadar daha günahtır yani
Cinsel Yaşam konusunda 641 cevap paylaştı. İstemiyorsan sevgiline de ki;
sen bu diş fırçasının tersini al, ben onu alacağım asdfgh. Bir terslik olmaz ise vazgeçmesi lazım. asdfg22 Yorumla
Soran+1 yıl:D ahahah iyyimiş
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAnal konusunda oldukca deneyimli biri olarak senin istegin degilse asla yapma. Cunku sevgilinin tecrubesi olmadigina eminim. Canini cok yakacaktir zevk almayacaksin ve sirf o mutlu olsun diye bu aciyi yasamamalisin. Tecrubeli olsa canini acitmadan alistirip yavasca yapip sanada zevk yasatacagini bilemezsin. Bu zevki yasadi mi o da sende birakamazsiniz.
62 Yorumla- +1 yıl
Kardeşim şu analı bana da öğret eski sevgililerimle çok zorlandım özellikle zayıf kız la mı kolay olur kilolu kız la mı kolay olur njelere dıkkat edilmeli acımaması için hangi pozisyonlar ?
Cevap sahibi+1 yılZayiflik kilolukla alakasi yok. Tamamen kizi buna hazirlamakta bitiyor olay. Vazelin, bebe yagi gliserin krem vs olmali ve bunlardan birini makata surup once tek parmagi sokmali sonrada 2 parmagi sokarak yavasca alistirmali bu kisa surmemeli ki oradaki kaslar gevsesin. Sonrada penis kremlenmeli ve yavasca giris yapilmali ama hepsi degil. Kafasi girince durup ileri geri yap bir sure sonra biraz daha gir gene ileri geri yap sonra hepsini yavasca gir ama her seferinde krem sur bol olsun gerisi zevk
+1 yılÖncelikle anal deneyim partner istedi diye gerçekleşmez. İki kişi arasında ortak alınan kararlar doğrultusunda yapılır. Hijyen çok önemlidir. Anal bölge için özel temizleyici aletleri vardır. Ayrıca partnerin istedi diye yapacaksan ilerde çok büyük anal korkun olabilir. Çünkü istemeye istemeye yapacaksın.
10 Yorumlahak yolu varken bok yolunu tercih etme...
buradaki yorum yapan kızlara da şaşıyorum ha. Bu Ks deki kadar Analcı başka bir yerde yoktur. burda akıl veriyorlar milllete33 Yorumla
Soran+1 yılhak yoluna devam ozman vazgeçtim okuduklarımdan sonra:D
Soran+1 yıl:D
İşi bilmiyorsunuz..bulaşmayın.. Erkek arkadaşın bu işi bilmiyorsa sırf s.kinin keyfine böyle bir şey istiyorsa senden hiç yapma yol ver daha iyi ! Kızım safsınız saf
123 Yorumla
Soran+1 yıl5senelk sevgilme yolmu veryim
Soran+1 yılVAZGECTİM ZATEN okuduklarımdan sonra
Soran+1 yılBEN ATMADIM ki :D AMA EŞİTLERİM ŞİMDİ
Soran+1 yılyok bea vazgetim :D köpeği var bitane cok istyosa onda denesin
Soran+1 yıl:D eyvallah
Soran+1 yıl:D haha olabilir bak
Soran+1 yıl:D vala şakasına kıcını elledim dokundurtmyo altın kaplama sanki sen kıyamyosan ben hiç kıyamam kçma derim olur biter :D
Soran+1 yıl:D ya normal bir avuçliim dedim sadece ahaha bir baktım uçtu gitti yanımdan yaaa nasıl oluyomuş dedim :d
Soran+1 yıl:D şakasına yaptım da iyi oldu artık zayıf noktasını biliyorum nihahahaa :D
Soran+1 yıl:D ahaha yok zaten normalde dövüşüyoruz refleksleri çok iyi beni duvara yapışttrr yeminederim :D
Soran+1 yıl:D yok bee ne bırakması ağzınn ortasna koydummu bitane kim kimi brakyo öyle bir insan değil ya cok hayır dedim zaten bu güne kadar istese kac kere zorla yapardı zaten seviyorum keratayı
Soran+1 yıl:D peki bakalııımm
anal kendın ıstemıyoran yapma hatta sekste kendı ıstemedıgın hıcbırseyı yapma anal konusunda tavsıye verırdım sana ama sen kendın ıstemıyorsun onun ııcn tavsıye de yok sana.
42 Yorumla
Soran+1 yılyaa:d ama yapıcam söz verdim normal ilişkiye giriyoruz bir kez oyle istiyo hadi tavsiyee verr
Gizli Üye(30-35)+1 yılhayatında hiç yapmadıysan o günde yapma cünkü bende hiç yapmamıştım ve kız arkadasımla denedikten sonra ateşi düşünür oldum cehennem ateşini.. ve tövbe ettm uzak dur o olaydan hiç yapma
60 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılzararlı olduğunu duymuştum link
11 Yorumla
Soran+1 yıl:S
+1 yılİstemıyorsan yapma ..
mecbur degılsın zorla olmaz canın acıyacak benden söylemesı pişman olursun hele kı ısteksızsen ...22 Yorumla- +1 yıl
kadına verdıgı zararları bılmem yetmez mı
Gizli Üye(30-35)+1 yılistemiyorsan sevgilinin hatrı için yapma bırak herşey bitti bir de onu memnun ermek için istemediğin şeyler mi yapacaksın. sağlıklı değil ayrıca acı verdiğini duydum.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk denemede çok acıcak . ve ilerde kötü sonuçlar doğurabilir senin için . :) Örneğin altına kaçırmak gibi :))
14 Yorumla
Soran+1 yıl:\ 1 kez yapıcam ama sadece
Cevap sahibi+1 yılGerisi gelir merak etme. erkekler analın zevkini hep yaşamak ister . :) bide sevgilinin ki kalın ve uzunsa can çekişirsin . buda onun daha çok zevk almasını sağlar ve daha çok ister ;)))
Soran+1 yıl:S vazgeçtim ya yok yok yapamam
Cevap sahibi+1 yıl:)
senin aklında zorun var anlaşılan
22 Yorumla
Soran+1 yılneden
bicak o kilif sen bannaneee:))
15 Yorumla
Soran+1 yılanlamadııımm
Soran+1 yıl:D ahah iyi dedin yok yapmcam zaten
- +1 yıl
simdi ciddi fikrimi yaziyorum sana..benim tarzim degil o durum ama düsünsem bile bunu sevdigim kadina teklif etmezdim,iliskini zedeleyecek yorum olmasin bu,sahsi düsüncem böyle,herkes benim gibi olmak zorunda degil,bazi kavramlar göreceli ve farkli cephewlerden görülebilir elbet
Soran+1 yılnerden özendiyse artık o da neyse zaten yapmıcam
Gizli Üye(30-35)+1 yılyapma pişman olcaksın
48 Yorumla
Soran+1 yılsöz verdim valla :S yapıcam neden pişman olurum
Cevap sahibi+1 yılhem sağlık bakımından iyi değil hem o sana değer vermiyoki bu konuda seni zorluyo
Soran+1 yılyook zorlamıyo ama çok istiyo bir kez denemek kaç senedir birlikteyiz zaten söz verdim bir kereline denicez diye
Cevap sahibi+1 yılşunu bilki bir kere yaptı mı gerisi gelir.
uzun süre birlikte olmanında bu gibi işlerde anlamı yok o senin sağlığını düşünmüyo nasıl sevgiyse
Soran+1 yılO DA YAPMAMIŞ BENCE O DA BİLMİYODUR :s şimdi gidipte diyemem netten baktım falan nasıl anlatyım durumu ben zararlıymış diye
Cevap sahibi+1 yılkorkuyosan sana kızmasından terketmesinden vs demi?
sana değer veriyosa bunları yapmaz zaten merak etme ;)
Soran+1 yılyok zaten cok dedim hayr hayr dye istedni yapyım bir kez dedim de yok zararlymış hiç ugrasamm :D köpeği var ona yapsn cok merak edyosa:D
Cevap sahibi+1 yıl:D
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenden anal isteyen bir adama gururla sevgilim diyorsun, bazı kadınlar gerçekten çok saf.
14 Yorumla
Soran+1 yılsaf denicek bişey yok bence 5 senelik sevgilim evet zaten birlikte oluyoruz bir kereliğne denemek istiyo git başkasıyla yap mı diyim ?
Cevap sahibi+1 yıl5 senelik sevgili olman istemediğin zararlı ve aşağılayıcılığı olan bir şeyi sana yaptırmalı mı sence? Düşünmek ve hayır demeyi bilmek gerekir. He bu olaya hayır dediğin gideceğinden korkuyorsan, gitmesi daha hayırlı olur.
Soran+1 yılyok cok hayır dedim bugüne kadar bir düşündüm bir kez yapym dedim ama yok vazgectim
Cevap sahibi+1 yılEn doğru kararı vermişsin
- Cinsel Yaşam konusunda 300 cevap paylaştı.
+1 yılpopona hortum sok musluğu aç <3
61 Yorumla
Soran+1 yılnee:D?
Gizli Üye(36-45)+1 yılla valla billa manyak bu ya allah belamı versin ki rahatsız bu :)
01 Yorumla
Soran+1 yılhe manyagım ben kabul ediyorum da xsen nesin :D
o erkegin sana deger verecegini düsünme o halde;)
27 Yorumla
Soran+1 yılvala benden ayrılması için vuruldu yinede bırakmadı ayrılmadı yeterince değer verdğini gösterirmi
Soran+1 yılyok bacağından vuruldu oyuzden o bacağnı kcma sokcak mutlumusun :)))
Soran+1 yılyok ya zaten vazgeçtim oyle zararları oldunu bilmyodum derim çok istyosa köpeği var onda denesin :d
Soran+1 yıl:D hehe demi köpüşede yazık
Gizli Üye(36-45)+1 yılayrılınca da kendinizi temiz kız diye başkasına satarsınız, nasıl iğrenç insanlarsınız siz yaa...
43 Yorumla
Soran+1 yılyoo :) kb beni diğer türk kızları gibi sanma zaten türk de değilim benim hayatmda olan tek kişi bu güne kadar 5 senelik sevgilim onun haricinde bu güne kadar kimseye aşkım dahi demedim ve bu sene okulu bitince evlenicez namus bitek bir zarla değil farkndaysan normal ilşki yaşadım aman zarım gitmesin diye anal yapmadım burdaki çoğu kızın yaptıı gbi anal yapar yapar aa ben kızım diyip evlenir namuslu ayağyla ben onlardan değilm gülüm rahat ol ;) ben kendme bir kişiyi seçtim o hakımı kullandım
Cevap sahibi+1 yılkülliyen yalan...
Soran+1 yıl:) HIHI
Gizli Üye(30-35)+1 yılPrezervatif kullanın ki, hastalık kapmayın
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılLağma yapman gerek.
15 Yorumla
Soran+1 yılvazgeçtim yapmaktan :P YİNEDE SAOL
- +1 yıl
:)) olsun sen genede lağma yap için temizlensin hehehe :))
Soran+1 yıl:D aslında temizlk hastasym bak aklma kotu kotu seler getrme domestosla temizlerim orayı alla:D mikrop kalmaz
- +1 yıl
Gündeliğe gelirim :p
Gizli Üye(30-35)+1 yılyapmaaaaaaaa
35 Yorumla
Soran+1 yıl:S okadarmı kötü
Cevap sahibi+1 yılgünahı büyük aç lut kavmini oku
Soran+1 yıl:s
Cevap sahibi+1 yılBen öylesii sevap mı dedim niye küfür ediyorsun?
evlenince nasıl olsa kocan isteyecek şimdiden tat.
04 Yorumla
Soran+1 yılzaten okulu biticek bu sene evlenicez ama vazgeçtim okuduklarmdan sonra
Soran+1 yılyok vazgeçtim
sizin gibiler çeske bizi bulsa :(
14 Yorumla
Soran+1 yılneden
Soran+1 yılvala ama biz 5 senedir çkyoruz bir senedir sadce ilşkye giriyoruz yani 4 sene yoktu oyle bise adam gbi yap sevgili cık 5 sene sonra :d
lavman kullan
18 Yorumla
Soran+1 yılo ne :S
Soran+1 yılilaçmı ne
Soran+1 yılpeki sırf o iş içinmi kullanılıyor eczaneden gidip alamam marketten pet almayı utanan biriyim :D
Soran+1 yılvalla artık değil vazgeçtim :D baya sağlık sorunlarına neden olabiliyomuş
250 ml kola şişesiyle antremanlara başla
01 Yorumla
Soran+1 yıl:D öh naptın bea vazgeçtim zaten
+1 yılkızım işin gücünmü yok ya.
02 Yorumla
Soran+1 yılvalla yok işte evdeyim napyım :D
- +1 yıl
senin gibi bir sevgili herkese lazım.sabah akşam :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılS'kilen G'tün hesabı olmazmış.Ona göre ilerisini düşün :)
14 Yorumla
Soran+1 yılilerisi dye bişe yok bu sene biticek okulu evlenicez zaten ama vazgeçtim okudklamdan sonra
Cevap sahibi+1 yılG'te giren şemsiye açılmaz bunuda aklından çıkarma.
Soran+1 yıl:D ney o atasözümü
Cevap sahibi+1 yılYoo bilindik şeyler...
+1 yılboş ver yapma be
12 Yorumla
Soran+1 yılvazgetim zaten :D
- +1 yıl
bence iyi edersin ya yazık sana
Ben sevmiyorum çok hijyensiz :S
00 Yorumla
+1 yılVajina iyidir😊👍
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Sonuç
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyatağa ıçarsın yapma
21 Yorumla