Ne yapmam gerekiyor ilişki esnasında ordan kaka gelsin istemem.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bagirsagi eczaneden lagman al içine sık w0 dakika sonra tuvalette boşalt banyo başlığının kafasını şok içine ılık su al boşalt 2 kere al boşalt yalnız 4 saat evel katı yiyecek yeme tertemiz olur parmakla iyice yumuşatır çok yavaş girsin sert olmasın
01 Yorumla- +1 yıl
Bunla ilgili fıkra köyün birinde saf oğlan varmış bir kız bulup evledirecekler. o köyde delikci Mehmet varmış evlenecek kızlar delikci mehmete getirir on ve arka delikleri actirir gerdeğe gidermiş. bizim saf oğlanın babasına kızı delikci mehmete götürür delikleri actirir saf oğlanı gerdeğe sokar sabah olur babası saf oğlana sorar oğlum delikci Mehmet iyi acmışmı delikleri diye sorar saf oglanda açmış baba açmıştı iki deliği birbirine yakın açmiş diyor babada vay şerefsiz delikci Mehmet ananinkinide öyle actiydida yaparken sık sık öbür deliğe kayıyordu demiş bu delikcinin bizim aileye garezi var diyor. Fıkrada olduğu gibi öne kaçırmasın dikkatli olun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
14Cevap
+1 yılKim girecek? Anal seks için; Lavman + anal kayganlaştırıcı + prezervatif gerekli. Kayganlaştırıcı tahriş olmaması için ve acı çekmemen için diğerleri hijyen için.
03 Yorumla
Soran+1 yılKayganlastirici yerine zeytin yağı kullanacak. Lavman nasıl kullanılıyor popo deliğime mi sokcam yoksa ilaç şeklinde olan var mı
- +1 yıl
Güreş tutmayacaksın zeytin yağ ile. Eczaneden satın alınan bir lavman, küçük bir torba veya şişenin ucunda bir ağızlığa sahiptir. Bu kap, vücuda enjekte edilen sıvıyla (bazen tuz ve su, bazen mineral yağ) doldurulur. Ucu anüse sokulur ve kap sıkılır, sıvı ağızlık yoluyla kolonun rektum adı verilen son kısmına gönderilir. Kim girecek kişi? İstersen ben girebilirim.
Soran+1 yılTanımadığım kişi neden girsin. Off ayrıca kayganlassin diye zeytinyağı güreş ne alaka
Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Tuvaletinizi yapın, güzelce yikayin, vazelin ile yumuşatın , anal plug ile gevşetin, partner anal ve vajinal yalasin bir de masör bulabilirseniz bölgesel masaj yaptırın.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 848 cevap paylaştı.
+1 yılYapmadan önce tuvalete gidebilirsin. Duş başlığını çıkartıp hortum kısmını biraz sokup ılık su ile içini yıkamayı deneyebilirsin. Zeytinyağı, vazelin veya kayganlaştırıcı kullanabilirsiniz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenden hiç gelemedi bu zamana kadar hazırlıkta yapmadım hiç
42 Yorumla- +1 yıl
Çok sık anal yaparmısın?
Soran+1 yılYa parmağını soktu biraz hissettim geldi gibi aslında. Tekrar öyle bişi olsun istemiyorum hazırlıksız idim
+1 yılAklınızı başınıza alıp düzgünce olması gereken yerden yapın
06 Yorumla
Soran+1 yılEvde yapcaz zaten
Soran+1 yılBakireyim olmaz onden
- +1 yıl
Her şeyi yap analı yap ama bakire kal demi. Arkadaş git adam akıllu zevkini yaşa bırak bakire ayaklarını
Soran+1 yılSeni ilgilendirmez çocuğum.
- +1 yıl
Çocuğum mu 😀 gülğnç olma lütfen
Soran+1 yılOk
+1 yılTuvalete git 12 saat öncesinden yemeği kes sadece sıvı al
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvden çıkmadan önce doya doya ıkına ıkına zıç güzelce temizle.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBok kokusu içinde iyy hiç mideniz yok, bu arada canın çok yanacak
06 Yorumla
Soran+1 yılYağ sürecek. Çok acımaz diyorlar zevkli imiş de.
Cevap sahibi+1 yılEmin ol zevkten çok acı olacak sürekli yeter çıkar deyip duracaksın , baya yanacak o deliğin yirtiliyor gibi hissedeceksin
Soran+1 yılArkadaşım 1 saate yakın içinde kalmış çok hoş diyor. Zevk suyu gelmiş baya
Cevap sahibi+1 yılİyi ona götten ver banada normalden versene
Cevap sahibi+1 yıliyiyimdir sekste baya zevk alırsın
Cevap sahibi+1 yılorada mısınnn
Gizli Üye(25-29)+1 yılpopo deliğini yıka iyice tanzikli şu ile delikten domates kabuğu çıkmasın
01 Yorumla
Soran+1 yılDuş başlığı ile mi
+1 yılonun baya temizligi falan ugrasilmasi lazimda bence uapmasan daha iyi anal
08 Yorumla
Soran+1 yılBazıları hiç hazırlık yapmadan yapıyormuş
- +1 yıl
evet ben anal iliski deneyimim oldu bir kac kez mesela birinde domates kabugu geldi digerinde bildigin diski geldi ve kokuyor ayni zamanda
Soran+1 yılBende de parmağını soktu beklemiyordum geldi bişi gibi. Ben de tiksinsin birileri istemiyorum
- +1 yıl
ya zaten bunlari gectim saglik acisindan baya zararli ordaki kas dokusuna zarar verdigi icin iletiki yaslarda tuvaletini falan tutamama ihtimalin bile var
Soran+1 yılBen de öyle düşünüyordum aslında da arkadaşım yapıyor beni de ikna etti. Çok şık yapilirsa öyle oluyormuş dediğiniz gibi
- +1 yıl
ya ben soyle diyim asiri zevk veren biseu en azindan erkek icin oyle cunku cok dar oldugu icin ama vajina xamanla esniyor bu yuxden anal iliskiyi erkekler genelde cok ister
Soran+1 yılBir kere yapsam alışır miyim acaba. Yani güvenilir birini buldum zaten bı aya şehir degistirecek
- +1 yıl
yani aslinda karsindakine cok bagli mesrla aci yasadigin an xorlamaya devam ederse travma etkisife yaratabilir bu durum bilmiyorum
Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Biseyyy olmazzzz adamm coşar sana
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüzel temizle, bazı kızlae temizlemiyor :))
00 YorumlaTarzikli hortum sok
03 Yorumla
Soran+1 yılSokayım mi içine
Soran+1 yılYazma o halde
Gizli Üye(18-24)+1 yılharam bro...
06 Yorumla
Soran+1 yılTakmıyorum bro. Zevk almaya bak
Cevap sahibi+1 yılSonrasini dusun sen, cayir cayir VIP sinif hemde...
Soran+1 yılReis müslüman değilim ki zaten. Her haltı yersiniz sevişince haram ok kanka. Sen burdaki her kıza dm den yürüyüp penis fotosunu atiyon kesin
Cevap sahibi+1 yılYok sen beni karistiriyorsun. Her halti yiyen birisi de degilim, sevgilim bile olmadi icin rahat olsun...
Soran+1 yılHmm gizliye almıştın da bir ara bilemedim
Cevap sahibi+1 yılYok onu da karistiriyorsun, hep gizliydim simdi ciktim gizliden sen gor diye, neyse iyi geceler...
+1 yılTemizle içini
06 Yorumla
Soran+1 yılNeyle
- +1 yıl
Suyla
Soran+1 yılElimle acayim mi anal yerimi öyle mi temizleyeyim
- +1 yıl
Hortum ya da duş başlığını söküp ucuyla içini su doldur boşalt
Soran+1 yılBanyods diskim çok gelir oyleyse demi. Hepsi yapıp rahatlarim
- +1 yıl
Öyle yap tabi
+1 yılTemizlik