Gizli Üye(25-29)7 ayYanlış anlamayın da sitede erkeklerin devamlı ağlaması o kadar itici ki. Yok 1.80 den kısa erkek sevilmiyor yok efendi erkek sevilmiyor şimdi de sesi kalın değilse sevilmez falan filan. Kendinize acıma halinden bir çıkın artık ya herkesin bir seveni olur ne bu devamlı bir kendini küçümseme hali
05 Yorumla
Soran7 ayYa bak çok haklısın ama bizde denedik bişeyler olmadı neden diyoruz yani hatta ben kendi dengim kizlarda da denedim olmadı ama aynı benim gibi başka bir erkek kızla sevgili oldu ve kız çok sevdi bende diyorum ki bu işte başka bişey mi var acaba
Cevap sahibi7 ayO tamamen nasip şans. Gayet fit ve hayatımın en prime döneminde yalnızlıktan ölüyordum, birine aşıktım ve beni asla istemedi. Beni isteyeni ben istemedim. O halimden 30 kilo fazlayken nişanlandım. Yani olayın onunla çok da alakası yok
- 7 ay
Konuş prenses valla bende bıktım böyle sorulardan ya dışarı çıkıyorum millet ezik olarak bakıyor gibi geliyor soruları okumaktan insanlsrın suratı bir asık aciz sinmiş hayatta başka şeyler var benim de oldu ya ben istemedim şimdiye kadar çoktan evlenirdim nasip bu işler prenses erkek muhabbeti çıktı iyice tiksindim bakışları bile tuhaf ibsanlsrın artık
Cevap sahibi7 ayGerçekten herkesin psikolojisini bozdular. Çevremde beğenilen bir insanım ama sitedeki sorulara bakınca beğenilecek hiçbir yanım yok yani sanal dünyayı biraz bırakmak gerek
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)7 ayYazık sana çok mu küçük 😍
412 Yorumla
Soran7 ayÇok küçük değilde kızlarin gözü çok yükseklerde
Cevap sahibi7 ayBen bamya severim ama yaşın kaç tanışalım mı
Soran7 ayNiye bamya seviyosun ki
Cevap sahibi7 ayKüçük olanlar kadınının degerini daha çok bılıyor özgüven sıfır olduğu için aldatma rıskı de sıfır
Soran7 ayDimi aynen öyle
- 7 ay
13 var
Soran7 ayBenimde 13
Soran7 ayNoldu
Cevap sahibi7 ayNe ne oldu
Soran7 ayHiç birisi yazmıştı da ona yazdım
Cevap sahibi7 ayBana yazdın sandım
Soran7 ayYo hayır yazmadim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Gizli Üye(36-45)7 aySevilmez kardeşim boyla posla sesle alakası yok
Eril erkeklik dediğin şey yoksa sevilmezsin
Duygusal ilişki bir yere kadar
Sabahları Demir gibi kalkmiyosan
Kalkınca erken sönüyosan
Sık sık yapmıyorsan sevilmezsin
015 Yorumla
Cevap sahibi7 ay@Asafdg peki
Cevap sahibi7 ay@Asafdg değil kardeşim bir noktaya kadar sevilirsin
Evliliğin %90 ı cinsellik ve doyurucu cinsellik
Cevap sahibi7 ay@Asafdg ne alaka evlisin karın istediğin zaman yapmıyor
Türlü bahaneler uretiyo ne zamana kadar sabrediceksin
Hayatın gerçekleriyle yüzleşmen lazım bence
Düşündüğün kadar toz pembe değil evlilik hayatı
Cevap sahibi7 ay@Asafdg ne zamana kardeşim ne zamana kadar soru bu
3 senemi 5 sene mi 10 senemi 30 senemi
Maymun mu olucaksin
Erkeklik özelliklerinizi kaybediyorsunuz
Bunu araştır önce
Kurallar basittir
Bak eski insanlara çatır çatır yaparlarmış
Şimdikilerde ne libido ne erillik ne testesteron var
Düşünce senin karar senin sen bildiğini yap evlenince bişey demiyorum:))
Cevap sahibi7 ay@Asafdg hacı sen bunumu anladın benim söyledikleeimden 😂
Cevap sahibi7 ay@Asafdg senin o comar ayı gibi dediğin adamlar senin adamlığıni 50 kere falan cebinden cikailrir da neyse :))
Cevap sahibi7 ay@Asafdg hacı ben ne diyorum sen nediyosunn neyse sen böyle devam et
Kardeşim benim ayı kaba saba saygısız insan çok gördüm uyarıncs neredeyse özür dileyecek senin kafa karışmış galiba 😄
010 Yorumla
Soran7 ayAğa ne bileyim çoğu kızın yanındaki adamlar yani cidden ne konuştuğunu bilmiyor ağzından küfür eksik olmuyor sigara içki vs vs
Soran7 ayBilmiyorum da yani daha geçen yanından geçiyordum adamın dediği aynen şu "s. tir s. tir s. tir" kız da bir kahkaha atıyor görmen lazım kızda güzel ha kumral felan
Soran7 ayBenim 25 onlarda 25 gibiydi
Soran7 ayErkek kıza diyor ama bir olay anlatıyor yani tabiki kıza demiyor fakat ağzı küfürlü genellikle bu erkeklerin
Soran7 ayYa işte sorun şurada ben normal bir erkeğim kadına saygım var ama hep kızlar kafası karışık bakıyor bana sanki istiyorda bundan bir halt olmaz gibi bakıyorlar ama böyle küfürlü saygısız erkeklere çok inararak bakıyorlar
Gizli Üye(25-29)7 ayDışardan nasıl gözüktüğünle çok alakası olduğunu sanmıyorum cinsel gücün. Bazı insanlarda aşağılık kompleksi olduğu için gergin ve kaba olabiliyorlar onun da bir güç ifade ettiğini çok sanmam. Gerçek güç yerinde ve doğru bir şekilde kullanabilmekten geçer. Kontrolsüz güç, güç değildir.
01 Yorumla
Soran7 ayEvet kesinlikle ama bizim ülkede aşşağılık kompleksinde olanlar seviliyor
Olayı çok yanlış anlamışsın sen kardeş sesi kalin özgüvenli olan erkekler her zaman dikkat çeker o yüzden cinsellikle alakası yok
013 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayşu an aklıma şüphe tohumları ektin 🤨🤔
11 Yorumla
Soran7 ayKızlar da bana şüphe tohumları ekti yani artık özgüvensiz oldum iyice
Güçten kastın
02 Yorumla
Soran7 ayİyi basan iyi yapan uzun süren şeyi büyük
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası