Bana dokunmaya çalıştı ben de istemiyorum öyle şeyler ileri gitme bir daha dedim. Ondan sonra bana karşı soguklaşti birkaç aydır sevgisi azaldı gibi. Buluşmaya bile isteği yoktu. Ve sonuç olarak da sıkıldım diyip ayrıldı. Çok saçma değil mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılAferin, Türk kızı böyle cinsellikten uzak durmaya, cinselliği ilişkiye dahil etmemeye devam etsin, çok iyi yapıyorsunuz, bravo. Tabi ayrılır, sana elini sürmeyip başkasıyla fakbadi mi olsaydı? Yoksa onun da Katolik bir rahip gibi mi yaşamasını isterdin? Bi normalleştiremediniz şu cinselliği... Ortalık, cinsel isteği yokmuş gibi yaşamaya çalışan arızalı kadın ve erkeklerden geçilmiyor.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
yoo eleman delikanlıymış ısrarcı davranıp seni üzeceğine kalbini kırıp zor duruma düşüreceğine sen karşılık vermeyince geri çekilmiş dahada üstüne gitmemiş en doğrusu budur helal olsun o elemana yüzsüz değilmiş
05 Yorumla- +1 yıl
Delikanlı değilmiş. Aklı şeyinde atan bir abazaymış ama düzgün bir abazaymış en azından dediğin gibi kıza ısrarda bulunmamış.
- +1 yıl
@NickSevmeyenlerden abazalıkla alakası yok bu durumun gereksiz ısrarlara veya iki yüzlülük yapıp sabırlı davranıp sonunda amaca ulaşmayı bekleyecek işsiz biri değilmiş kimseyi üzmeden kenara çekilmiş
Soran+1 yılHiç de delikanlı degil. Aylarca seviyor taklidi yapmış. Bu kısa süreli bir şey degil. En başından böyle şeyleri istediğini soyleyebilirdi
- +1 yıl
Ya oğlum anlaşılmayacak bir şey yok. Bizim için seviyorsan arzularsın istersin istiyorsan seviyorsan ciddi ilişki olur sadık olursun ve evlenirsin bu kadar basit. Öyle daldan dala daldan dala olmaz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
27Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBüyük ihtimalle cinsellik olmadığı için ayrılmıştır.
00 Yorumla Çok kırıcı bir davranış yaptığı. Kesin alıngan bir tiptir. Her erkeğin istediği gibi kadınlarda cinsel ilişki tatminlik ister. Bunu istemenin bir adabı var. O iletişim kurmayı becerememis diye o an istediğini yapamamış diye içine öküz oturmuş herhalde. Yani zaten erkekler ilk cinsel ilişkiye kadar genelde böyle hediyelr olsun gezmeler tozmalar vakit gecirmeler olsun bunlara katlanirlar. istediğini alamayacağını anladığında da puff yok olup giderler. Belli ki beklentisi çok yüksekti ama sende her beklentiyi karşılamak zorunda değilsin seni de anliyorum. Sevgisi azalmış olabilir. Fakat saygılı kendini bilen kendinden emin böyle güçlü duran bir erkek böyle bir durumy çok kafaya takmicak anlayış gostericek erkekler daha çekici gelir insana. Senin ki biraz korkaklık yapmış. Hiç üzme kendini. Sevgini hakeden biriyle ol.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 391 cevap paylaştı.
+1 yılHem öyle hem de değil. Saçma olmasının sebebi ulan oğlum sen nerede yaşıyorsun? Bu memlekette kızların hala ezici çoğunluğu evlilik öncesi sekse karşı. Mutlak karşı olmasalar da mesafeli durdukları belli. Bunu bilip de kızı yadırgamak ve bu yüzden ayrılması çok saçma.
Saçma olmamasının sebebi e şimdi bu herif seni beğenmese arzulamasa sana yaklaşmaz. Seninle seks yapmak istiyor ki seninle birlikte olmaya çalışmış. Bu da normal. Sonuçta seks yapmanıza hiçbir engel yok. Seni sekse, sevişmeye falan ikna etmek de zor olacağından, bu da bu çabayı göstermekten ya bıkmış ya da hayat geçiyor bununla mı uğraşacağım demiş. Ayrılmış. Aslında ikisi de mümkün yani. Olaya nasıl baktığın önemli.
Sonuç olarak ayrılması iyi olmuş. boş ver herkes kendisi gibi olanla, düşünenle birlikte olmalı. Böylesi daha iyi.
14 Yorumla
Soran+1 yılEvet doğru diyorsun ama karşılıklı güven ve zaman oldukça böyle şeyleri konuşup düşüncemi alabilirdi. her şeyin bir zamanı var sırf o olmuyor diye kaçıp gitmek saçma bence. Ve benle sırf o amaç için çıkmasa izin vermedim diye sogumazdi. Zamanı beklerdi veya güven oluşturmaya çalışırdı
- +1 yıl
Adamın niyeti zaten ciddi, uzun süreli bir ilişki, beraberlik değilmiş. O tarz ilişkiler genelde evlilikle birlikte aile olma boyutuna geçer. Senin birlikte olduğun adam evlenmeden seks, sevme sevilme ihtiyacını gidermek istemiş. Bu da çok tuhaf değil. Fakat kültür, yetiştirilme meselesi bunlar ahlakımızın inşasındaki temelleri oluşturuyor.
Soran+1 yılEvet işte seviyor gibi gözüküp ikna etmeye çalışmış ama izin vermeyince bir anda bitti. Demek ki ondaki sevgi değil cinsellik yaşayacak birini bulmak
- +1 yıl
Aynen öyle.
- Cinsel Yaşam konusunda 466 cevap paylaştı.
+1 yılBence saçma değil. Cinsellik ilişkiyi, sevgiyi pekiştiren önemli bir unsur. Gençken eğlenme, gezme ve cinseliktir ilişkiyi canlı ve diri tutan. Sevgililik, flört döneminde bir kişi karşı tarafı sevse dahi, cinsellik isteyen tarafı bu konuda reddetmek, karşıt fikirli olmak, sevgiyi zedeleyip sogutabilir.
45 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama her şeyin bir zamanı var. Bununki resmen kullanmaya çalışmak oluyor
- +1 yıl
Cinsellik hiç de sevgiyi pekiştiren bir şey değil. Sadece zevk için yapılan bir şey. Zevk için yapılmasını yadırgamıyorum o da doğal ama aşkı sevgiyi seks pekiştirmez. Öyle olsaydı herkes ilk seks yaptığı uzun ilişkisinin sonucunda evlenirdi.
- +1 yıl
@NickSevmeyenlerden arada qsk ve sevgi varsa cinsellikle beraber pekisir. Senin verdiğin örnek bunun tam tersi. Cinsellikle başlayan beraberliklerde sevgi ve aşk gelişimi ihtimali düşüktür.
- +1 yıl
Karşındaki insanın seni gerçekten sevip aşık olup olmadığını bilemezsin. Birçok erkek kadını sırf sekse ikna edebilmek için çok seviyormuş, aşıkmış gibi rol yapıyor.
- +1 yıl
Hocamıza saygı duyalım lütfen:)
İlişki ve yaşananlar asla tek başına değerlendirilmez. Herşeyi bir bütün olarak değerlendirmek gerek. İlişki içinde aşkı, sevgiyi, güveni, sırdaşlığı, herşeyi.. Bir ilişki sadece seks için yürüyorsa bu kolay bir şekilde anlaşılır zaten. Seven kişinin, sevdiğinden cinsellik talep etmesi normal ve olağan bir durumdur ama karşı taraf bunu istemezse saygı duymak gerekir. Hiçbir zaman zorlama olmamalı. Duygular akıp, kendi yolunu bulmalı..
20 Yorumla
+1 yılBence en başından belki de niyeti seninle birliktelik yaşamaktı. İstediğini elde edemeyince tabiri caizse tekmeyi bastı. Klâsik sırtlan erkek modeli
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Günümüz erkeklerinin tek odağı seks ve çok kolay ulaşıyorlar. O nedenle vermeyen kızla uğraşmıyorlar. İşin kötüsü kız verirse de bu sefer iş sadece fiziksele kalıyor ve sıkılınce yine gidiyor
10 Yorumlaböylelerinin tek amacı cinsellik. buna ulaşamayınca ayrılırlar. senden uzak dursun. senin için daha iyi olmuş.
01 Yorumla
Soran+1 yılAma kaç aylık ilişkiyi çöpe attı resmen.
Kişiye göre değişiyor sevgilimle cinsellik konusunda anlaşmıyorduk bana güvenmiyor diye vermediğini dusunduğum için soğmuştum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ah şu ergen kızlar.. Erkekleri öğrenene kadar masumiyetten vazgeçmiyorlar. Üstelik erkeklerin kendileriyle oyun oynadıklarını gördükleri halde
00 Yorumla
+1 yılDaha çok bulurum diyordur kendine set çekmiş, hani çok genç olsun diyorlardı ya buyrun işte sonuç bu
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsacma degil.. kullanmak niyetiyle yaklasmis sevmemis. sen reddedince bundan birsey ütemem deyip uzaklasmis
30 Yorumla
+1 yılevet bence amacı kesinlikle cinsellik seni kullanmayı denemiş
00 Yorumla
+1 yılYok Beyaz Ev iştir niye sevmeyecek ki yani cinsellik olmadan olmaz
00 Yorumla
+1 yılKaş göz hayranlığı bir yere kadar sevişme olmazsa sevgide biter
00 YorumlaSevişmek sevmekten gelir. Sevişmek yoksa sevgi de yokturdur.
Nokta00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCinsellik elbette önemli bir ölçüt ama ben şayet eski sevgilim çok iyi yemek yiyordu sırf onunla yemek yiyebilmek için an kolluyordum 😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılHaklı adam napcaktı gibi sen onu reddedince üstüne mi titricekti
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet ne sanıyorsun bir de sormuşsun bu kadar saf olmayın abi
00 Yorumla
+1 yılamacı oymuş çünkü utanmaz bi de
30 Yorumla
+1 yılKısaca niyet belli senden karşılık gelmeyince boşa vakit harcamayım demiş
10 YorumlaKnk bu adam seni o şey için istemiş
10 Yorumla
+1 yılSaçma tabiki amacı farklıyımış zaten
10 Yorumla
+1 yılKurtuluş olmuş sana derdi seks çünkü. İyi etti
01 Yorumla- +1 yıl
iyi ettin
Gizli Üye(30-35)+1 yılKesinlikle öyle, hiç sevmemiş demektir bu
10 Yorumla
+1 yılHayır sevmiştir ama az
00 Yorumla
+1 yılSevmemiştir tabiki de
00 YorumlaBende soğurum cinsellik olmalı
00 YorumlaEvet sadece bedenini sevmiş oluyor.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. oda onun tercihi
00 Yorumla
+1 yılSevgi başka cümsellik ihtiyaç
00 YorumlaHelal olsun sana İyi yapmışsın
00 YorumlaDemek amacı belli
00 Yorumla
+1 yılEvet
10 Yorumla
+1 yılOlabilir 🤔
00 YorumlaBaşkası arıyor
00 Yorumla
+1 yılevet sevmemiştir