Cinsel Yaşam Cinsellik olamadan sevebilen erkek var mıdır? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Bence var diyen yalan söylüyor dur Cinsellik olamadan sevebilen erkek var mıdır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Cinsellik olmadan sevebilen kadın da yoktur evlat, büyüyünce bugün hissettiğin şeyin sevgi olmadığını kavrayacaksın 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 👏👏👏👏 Yorumla
zzzaaafffeeerrr Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Tabiki yalan söyler cinsellik olmadan aşk mı olur tadını ala ala her zerresini hissede hissede sevişmeden aşk yaşanmaz 0 0 Yorumla
infiniterelationship Takip Et Master Yaş: 43 , eic 69% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Vardır veya yoktur, önemli olan onu bulabilmek 0 0 Yorumla
Devoxer Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 416 cevap paylaştı. Sonsuz bir hayat cinsellik olmadan çok da çekici gelmiyor olsa gerek. 0 0 Yorumla
Board-Tennis Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Evlenene kadar sabretmek lazım zaten 0 0 Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Var ama insan sevdiğini arzuluyor be 0 0 Yorumla
Ebruu675 Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Var tabı denk geldı bana 0 0 Yorumla
ALTAYBEY Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 58% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 497 cevap paylaştı. Var ama yok 0 0 Yorumla
secretman077 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı. yok zaten 0 0 Yorumla
cakir2607 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ciddi değilse yoktur 0 0 Yorumla
aynadakiajan Takip Et Master Yaş: 45 , eic 51% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Var isteyince oluyor 0 0 Yorumla
BurcuQueen Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 93% +1 yıl Sevmek erkek? 0 1 Yorumla KingNothing01 +1 yıl Senin bilmediğin kabramlar 🤣 Yorumla
Semaptik Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 86% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 928 cevap paylaştı. Var tabi, eski ben 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Cinsellik olmadan sevebilen kadın da yoktur evlat, büyüyünce bugün hissettiğin şeyin sevgi olmadığını kavrayacaksın
👏👏👏👏
Tabiki yalan söyler cinsellik olmadan aşk mı olur tadını ala ala her zerresini hissede hissede sevişmeden aşk yaşanmaz
Vardır veya yoktur, önemli olan onu bulabilmek
Sonsuz bir hayat cinsellik olmadan çok da çekici gelmiyor olsa gerek.
Ben 1 sene sevgili olduğum kızdan hiç istemedim
Evlenene kadar sabretmek lazım zaten
Sarılıp öpüşmekte idare eder
Var ama insan sevdiğini arzuluyor be
İleride illa ki ister kadında erkekte
Bence sende dayanamazsın.
Cinsellikten kastin ne tam oalrak
çok düşük bir ihtimalle var.
demekki sen tecrübe etmemişsin
Var tabı denk geldı bana
söylüyor mu dur
Var ama yok