Merhaba!
Son zamanlarda sitede artan bu sorulardan dolayı bende böyle bir şey sormak istedim?
Bir hemcinsiniz sizi cinsel anlamda çekici bulduğunu söylese bu sizde rahatsızlık mı yaratır yoksa gururunuz mu okşanır?

Merhaba!
Son zamanlarda sitede artan bu sorulardan dolayı bende böyle bir şey sormak istedim?
Bir hemcinsiniz sizi cinsel anlamda çekici bulduğunu söylese bu sizde rahatsızlık mı yaratır yoksa gururunuz mu okşanır?

Rahatsızlık değil, hoşuma gider. Kadınların bakışı erkeklerinkinden farklıdır, daha sezgisel, daha derindir. Eğer bir kadın beni arzulanabilir buluyorsa, o gerçekten görmüştür. Erkekler çoğu zaman bakar ama kadınlar görür.
Ama şöyle yanlış mı düşünüyorum bilmem ama mesela bir erkek gibi benden etkilenip beni daha erkeksi bulması açıkçası benide mutlu eder çünkü hemcinsim bile beni erkeksi buluyor
Şöyle söyleyeyim Uzak dururum hatta bir keresinde buradan bir çocuk vardı adını unuttum eşcinselin falan dedi hani şimdi diyorlar ya saygı duy bilmem ne iyi dedim hadi saygı duyalım ondan sonra neyse adamla sohbet muhabbet ediyorduk böyle hani adam bir baktım dudakların falan güzel demeye başladı bana hal böyle olunca iletişimi kestim olmaz yani vallahi arada bizi götürürler
Başıma geldi bir iki kez hatta ahlaksız teklif bile yaptı biri iğrençti gerçekten iğrenç bir his üff niye hatırladım şimdi ben bunu 😏
Sordugum için hatırlamış olabilirsin 😂😂
Hiç komik değil 😃
Etkilemeseydin kızı ben ne yaptım
🤫😅
Hoş şeyler yaşanmıyor maalesef :)
Evliyim. İki çocuğumla birlikte tükürürüm çarkına hadsiz
Kaldırdım onun yorumunu kusura bakma
Önemli değil
Cevap
5Cevap
Umurumda olmaz kendilerinin sorunu teşekkür bile etmem hepsi benden uzak olsunlar tacize kalkışacak olana gereken özsavunmamı yaparım dibine kadar evelAllah nett.
hasktttrı bk derim :) takılmalık kadındır her erkeğe aynısını derler
Söyleyen olmuştu gülüp geçmiştim büyütmedim fazla
Rahatsiz olurum tabiki amasyada
Konuşmayı keserim direk 😂
hoşuma gider benim
Gururun oksanır yani
Serdar yapma der😁
Yoo normal karşılıyorum
Hoşuma gider
Hoşuma gider sapık bişey yapmasın ama
İyi olur
Sevinirim skfksklf