Karşı cinsten beğeneceğiniz görüntüde birinin sizi cinsel olarak arzulamasi ne hissettirir? Veya bir kadının veya erkeğin hiç konusmadiginiz halde size cinsel çekim duyduğunu nasıl anlarsınız?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Çok arzuladığım bir kadının gözlerinden gözlerimi alamam ve istemsizce sürekli yutkunurum
Fakat kadınları bu konuda çözemedim.. bu yüzden mücadele edip almaya çalışırım istediğimi
Bu duygunun içinde hoslanti da olur mu genelde yoksa saf cinsellik mi
Hoşlantı da olur
Aşk gelir mi peşinden yoksa atıyorum ilişkiye girsen bitecek bir şey mi büyüsü kaçar mi
Yok hemen öyle bitmez bende kolay kolay. Süreklilik ve devamlılık beklerim karşı cinsden
Sürekli bu şekilde bakan biri var ama ben ona aşığım
Olabilir neden olmasın? İletişim önemli ama. Nasıl bir ortamdasınız
Aynı sokakta yaşıyoruz ama tanismiyoruz
Bakkala girip çıkarken günaydın, iyi akşamlar gibi ufak selamlaşmalar vererek başlayabilirsiniz
Tamamen ondan gelsin istiyorum ama nerede görse durup izliyor beni çok yakınımdan bir metrelik mesafeden gözlerime kilitleniyor hatta birine çarptı yanlışlıkla bana bakarken :))
Vaaay ateş bacayı sarmış desene :)
Bende sardı da onda sardı mi bilmiyorum
Onda da sarmıştır merak etme :) seni hayal ediyordur belki de gece uyumadan önce 🙈 vay caninaaaa
Hayal ediyordur kesin ama seviyor mudur da
Sevmese bu kadar ilgilenmez emin ol :)
🥰🥰 yaaa çok tatlısın
Biliyorum canım mükemmelim ben :p seninle bu çocuk olur ama iletişim kurmanız lazım önce
Ben bir iş yaparken kolay gelsin dedi sesimi cikaramadim başımla teşekkür etme hareketi yapabildim sadece :(
Şimdi sıra sende o zaman canım benim :) mesela bakkalda meyve seçerken yakalarsan taze mi diye sorabilirsin :)
Cesaret yok bende :( peki sen bu durumda olsan bakistigin kızın ilk adımı atmasinu mi beklersin sen mi adim atarsın
Ben bir adım gelirim önce, ondan ufak bir ışık görürsem sonradan kılıç balta elime ne alırsam full atak, tam tahharuz 😅😅
Normalde bakışımi kaçırirdim şimdi gozlerinin içine bakıyorum onun baktığı süre boyunca göstere göstere bakıyorum bunu işaret olarak algılar miydin
Gülümsüyor musun o sırada ufaktan
Bu arada onun bakışları yüzünden aşık oldum ben yani üç yıldır bakıyor ilk başta sinir oluyordum hemen kafamı ceviriyordum geçen sene aşık oldum son bir kac aydır bakislarina karşılık veriyorum
Gulumseyemiyorum ama kilitleniyorum gözlerine o da ay i sekilde
Gülümse ama o zaman bir ışık vermis olursun
En son çok uzun süre ve çok yakın mesafeden bakıştik göz göze o kadar uzun bir sureydi ki normalde kimsenin gözüne bakamam ben
Gülümseme önemli ama o sırada, belki de rahatsız olup dikleniyorsun diye düşünür. Ben öyle düşünürüm
Gülümsemek benim için zor geriliyorum ama sanırım seksi bir bakış oluyor benim bakışım bilerek yapmıyorum ama :(
Ahhh ahhhh :) darısı başıma ya 😁
Bana gülümseyen gözlerle bakıyor ben karşılık vermeye başladıktan sonra cesaret geldi annesinin arkasından doğru bile kaçamak bakışlar atıyor hızlı hızlı ya yaşı da var küçük değil 40 yaşında adam
Amin :)
Sen kaç yaşındasın
32 yasindayim
Mmm olursa olur yani :) iletişim kurmaya çalışın canım :)
Tamam çok teşekkürler 😊
Rica ederim 🤗
Aşık olmasını daha çok isterdim tabi.. ama ateş ediyorsun erkek ve demesini de isterdim tabi ama bu cinsellik arzusu olarak görmektir bence
Aşık olduğum adam çok farklı bakmaya başladı ben de aşık olmasını istiyorum ama saf cinsellik mi değil mi anlayamiyorum
Bence saf cinsellik
:(( eskiden o da yeter sanıyordum ama değilmiş yetmiyormuş değer versin istiyorum
Ne desem yalan olur moral bozmak istemem
arzulanmak mükemmel bir duygu bazen yaşananlarla etki bırakılan tarafından bazende hiç yaşanmamış olunsada arzulanmak çok güzel bi duygu
Katılıyorum yaşamayı sevdiren bir şey
unutulmazı özellikle sevişeyle yaşamak hayatı bile güzel gösteren özel olduğunu kadın olduğunu hissettiren hatta güzünde gülümseme bıraktıran seni görenlerin hayatında değişim olduğunu anlamasına sebep olan en şahanesidir dimi
bedenin doymadığı bi sevişme olmayan cinsellik neye yarar ki
Hep ne olduğunu anlayamadığım zamanlarda oldu.
İyi hissettirir, dudak yalamasindan anlıyorum
Benimki hiç anlamayacak desene umarım o da ondan anlamiyordur sadece hshdhdh
Neden anlamıyor, farklı şeyler yapın birini yakalar 🙂
eşim değilse bu kadın hoşuma gitmez
Altılı masanın Cumhurbaşkanı adayı olmalısın kesinlikle oy veririm sana:D
ciddimisin kısss 🙃
Hayattaki en büyük motivasyonum 😂
Hahahhaha ne tatlı motivasyon
Çok zevkli 😂
Bundan hoşlanmam diyen insan yoktur
Bence de
Gözlerden ve ses tonundan belli olur
Gözlerden nasıl anlasilir
Arzulasın tabi , sevişirşz ne olacak
Bence de
Erkeklerinde bayanların da gider
Hiç bi kız beni arzulamaz
evet baya hoşuma gider
Gider
Anlayamayız baya saçma Bi soru olmus
Hoşuma giderdi
Kimin gitmez ki
Yani tabiki
Anlarsin bnce
Nasil anlarsın genelde
Sadece bakislarindan
Bakıp açılan oldu mu
Oldu evet
Hoslanti da var mıydı sadece cinsel miydi yani benim de bakistigim biri var o yüzden soruyorum cinsel olarak istediğine eminim de duygusal yönünü merak ediyorum
Dygusalda vardir o zmn net belli oldu simdi
:)) buna sevindim
Dışarıda herkes herkesi istiyor zaten ama içinde duygusallık olması çok tatli
Sevdindiysen guzel knk. ins kavusursun ona amin
İnşallah canım sen de ve herkes ins
Canimsin ins iyi geceler☺🙂
Gözünden
Nasıl mesela? Sen nasıl davranırsin birine cinsel istek duyduğunda
Onu burada anlatamam
Tamam
hastasitiz dede
Tabikidee