sevmediğim biri var ama sırf yeni insanlarla uğraşmamak için onunla cinsellik yaşıyorum.

Hayır, normal değil.
Evet, bu zaman için gayet normal.
Cinsellikle bağım yok.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
sevmediğim biri var ama sırf yeni insanlarla uğraşmamak için onunla cinsellik yaşıyorum.

Ben yapmazdım ama herkesin kendi kararı sonuç olarak duygu ve aşk olması lazım benim için. Herhangi bir ilişkide cinsel çekim ve uyum önemli bir faktördür, ancak bir ilişkinin sadece cinsellik etrafında dönmesi sağlıklı bir ilişki olarak kabul edilemez. İlişkiler, karşılıklı saygı, anlayış, güven ve duygusal bağlantı gibi diğer önemli faktörlere dayanmalıdır. Bu nedenle, bir ilişkinin temeli sadece cinsellik üzerine kurulmuşsa, uzun vadeli sağlıklı bir ilişki olarak sürdürülebilmesi zordur.
Evlenmiyicem zaten. Çocuk istemeyen bir erkek asla evlenmemeli de doğrusu. Boşu boşuna 1 kadınla yaşamak zortunda kalıyorsun. Dışarısı kadın kaynıyor. Takıl bir gün yarın zaten kendi gidiyor başkasının kucağına... Nafaka boşanma davası taciz tecavüz damgası her şeyi yersiniz sorular da vardı daha demin adam 4 ay olmuş evleneli kadın her türlü suçlamayı yasal olarak yapmış kanıtı yok hiç birinin ama kadın haklıdır yasasıyla yüz buluyor.
Ne yönden baktığıma bağlı. Dinim bana bunu haram kılıyor o yüzden normal değil . Fakat mevzuya dini gözardı ederek bakacak olursak ki böyle bakanlar da var maalesef. Onlar için normaldir bence. İlla duygusal olacak diye bir kaide yok.
Tek kelimeyle söylüyorum asla yapamam bir ilişkide duygu yoksa o ilişki boş ilişkidir bana göre ama herkesin kendi tercihi tabi yapanlarada saygı duyarım
Cevap
41Cevap
Evet bana gayet normal geliyor mutlaka bir ilişki olmak zorunda değil mutlaka sevgililik ya da evlilik zorunda olmak zorunda değil bazen birisine karşı bir çekim hissedersin bir şeyler hissedersin ve seks yaparsın bu kadar yani buraya kadar gelir bundan sonra da gitmez ortada bir arzu varsa bunu değerlendirmek lazım mutlaka mutlu sonla bitmek zorunda değil evlilik ya da sevgili olmak zorunda değil gayet normal yani
Benim için aşk olması gerekiyor sırf cinsellik benim için bir şey ifade etmiyor.
Zinaya bulaşıp ahiretimi yakmam. Kimseyle uğraşmamak için sahte alyans takıyorum. Hoş sevgi aramasam bile zinadan uzak duruyorum. Bunum hesabı çok zor.
Ben duygusal bağ kuramadığım bir insanla cinsellik de yaşayamıyorum ama cinsellik üzerine kurulu bir ilişkiyi de anormal bulmuyorum.
Kesinlikle olması gereken 20kişiyle cinsellik yasayıp evlenecegine guvendigin 1kişiyle yasa cok cok daha iyi guzel tabi öyle biri bulmakta kolay degil
Ben arada duygu olmasindan yanayim. Tamamen duygusuz olunca ayni heyecani vermiyor ama o tur iliski tercih edenlere de bi sey diyemeyiz
Hiçbir zaman ilişki düşündüğüm ya da yaşadığım insanlarda cinsellik aramadım. Düşünmedim.
Sevgilim dediğim insanlarda cinsellik aramıyorum..
Evet bu zamanda normal ama cinsellik için sevmediğin biriylede yapılmaz ama seni memnun ediyorsa sorun yok..
Ben normal olduğunu düşünmüyorum ki arada aşk ve sevgi olmadan yapılan bir cinsellik bana göre tükürük alışverişinden başka bir şey değildir 🤭
Karşılıklı olduğu sürece gayet normal. Taraflardan biri aşk meşk dalaveresiyle karşısındakini kullanıyorsa o bambaşka bişey.
farzedelim yaptık ya sonrası bunlarıda düşünmek gerek sevmediğin birine sarılamaz rahat edemezsinn
Evet bu zaman için gayet normal diyen kızların aklına edeyim.
Ulan içine aldığınız şeyin farkında değilim diyemezsiniz!
O kadar da hayati bi konu değil ayrıca dinen haram
Hiç normal değil duygu Yok ise daha da normal değil
Bu filmi biliyorum skdjsk neyse konumuza dönelim hayır bence yanlış bir şey.
Cinsellik için tanışılabilir ama sonra içine hisler girmeli sırf cinsellik için olması saçma
Kahrolsun para, çıkar, menfaat için aşkı, cinselliği kullananlar...
Sevmediğim insana seks yapacak derecede yükselmem.. Gerek yok yani..
Benim için normal değil ama her iki tarafta memnunsa olabilir.
Cinsel çekim ağır basarsa olur mu olur valla yalan yok.
Hayır ruhuma dokunmayan erkegi bedenime dokunmasını istemem acikcasi normal karsilamiyorum
Sırf cinsellik için sevişmek gerekli bence. Zevk almak lazım
O zevki yaşamak lazım... İnsanlara karışmayın yaşayın Yeter ya offf 🔥🔥
kızlar cinselliğiyle erkeği rahatca elde eder. Erkekse edemez. ihtiyactır bu iş. sevişirsinbiter. işin icine sevgiyi katarsan zaten evleniosun
f*ck boddym bana çıkma teklifi etse ağlarım 😂 bence normal
Bence normal geliyor ama asıl önemli olan gerçekten insan gibi insan bulabilmek. Güvenilirlik ve karakter gerçekten çok önemli
Bunu insanların yapıyor olması normal olduğu anlamına gelmez
Hayır karşılamıyorum😒
Normal değil..
Hayır normal değil
Hayır normal karşılamıyorum
normal
herkesin kendi bedeni kendi kararı
Düzenli olacaksa neden olmasın
#Mirliva
Site yobaz doluymus ya gözlerim kanadı 🙈
Cinsel hayatım yok ama normal karşılamıyorum.
Aşırı saçma buluyorum.
Yoo normal bir şey karşılıklı sonuçta
Bu zamanda böyle normal
Bu zamanda ne bekleyebilirz
Normal lestirilecek bir durum degil
Hayır normal değil.
Yok ben her yönden çekici bulmam lazım..
Günümüzde normal gibi
Yaşadığn şey ruhsal bi sorun dr a görün
Kişiye göre değişir bu
Başkası ile ol o ol. ak zorundamı
İlla ki o olmamalı sonuçta hemde sevmediğin biri
Sadece cinsellik odaklı olabilir.
Bır ara jıgolo lık yapmıstım
Kesinlikle evet
Yani bunun için bence ona gerek yok ☺️☺️☺️🤝
Evet çok normal genelde de yaparım bunu 😅
Ben eskort değilim ki
Normal değil