https://m.youtube.com/watch?v=1eh4xkI8WZM
Birisinin cinsel anlamda sizi düşünerek kendisini tatmin etmesi sizi rahatsız eder mi?
https://m.youtube.com/watch?v=1eh4xkI8WZM

O biri benim için önemli.. İstediğim kişinin beni hayal etmesi neden rahatsız etsin.. Hoşuma gider aksine.. Herkes hayal eder sevdiği insanı kusura bakmasınlar.. Keyifli geceler..
Hayır beni rahatsız etmez , takılsın kafasına göre 😅
Hoşuma gider hatta belli etmesem de :)
Asıl soruya gelecek olursak ;
Evet hissediyor sanırım... Biri vardı yeni ayrıldığımız zaman falan aklımdaydı hep
Sonra mastürbasyon işlerime de onu alet ettim
Sevdiğim adam yani neden etmeyeyim :)
Bikac kez aradı biseyleri bahane ederek..
Her arayışında da rüyalandigini ve her rüyasında seviştiğimizi söylüyordu..
Hatta şey de dedi : Napiyon beni mi hayal ediyorsun😅
Kendiyle gururlanıyordu falan sonra o da bana söylüyordu söyle rüya böyle ruya diye
Tabi toksik bi ilişki oldugu için ayrılık sonrası bile saçma sapan konuştuk
Sonra toksikliğe bi son verdik bitti gitti
İlişkim varsa bu kişiyle böyle bişiy söylemesi hoşuma giderdi. Tabi söylemeden böyle bişiyi hissetmem mümkün değil. O derece mentalist biri değilim.
Tanımadığım samimiyetimin olmadığı birinden böyle bişiy duymak bile beni fazlasıyla üzer korkutur endişelendirir.
Bu post adı altında erkeklerimiz kendilerimi damızlık hayal ürünü olarak kurban etmiş, kadınlarımız ise sınırlarını Çin seddi hükmünde korumaya devam etmiştir. Çünkü neden? Kadın seçici taraftır.. Seçici olan, hiç tanımadığı bir erkeğin fantazilerinde gezinmek istemez. Erkek ise seçilendir, erkek için çok bir şey farketmez hatta hoşuna bile gidebilir. Ben arzulamıyorsam, nört olurum. Hoşuma gider/gitmez gibi cümlelerden uzak duruyorum.
Cevap
85Cevap
Arzulanan erkek olmak beni mutlu eder. Hele ki bir kadın beni arzulayarak kendini mutlu ediyor ve bunu da bana söylüyorsa daha da mutlu olurum.
Selam gadası 🙃
Benim için sorun olmaz. Çünkü insan bu durumundan haz duyabilir.
Rahatsız olurum tabii ki.
Bir başkasının hayallerini süslemek istemem.
Bir kişi hariç..
İşte bu😂
😎💋
Bu kız birgün coşmasa olmaz 🤦🤦
Aaa buruniom djjdjd
Arzulanmak insanı güzel hissettirir ama kimin arzuladığına bağlı. Hoşuna giden biri/birileri bunu söylüyorsa libidonun yükselmesine bile neden olur sonra gelsin sevişmeler sjsjsj
Kim olduğuna bağlı. Benim de hayalini kurup tatmin olduğum biriyse çok hoşuma gider, herhangi biriyse benim için bir anlam ifade etmez.
Sonuçta insanların düşüncelerini ve zihnine müdahale etmek gibi bir şansımız yok ama bunu açık bir şekilde sapkınlık şeklinde bana söylüyorsa Evet rahatsız eder
Beni rahatsız etmez.. çünkü sonuç olarak fiziksel olarak ve duygusal olarak onun degilim.. kafasına göre takılsın.. hissetsem ya da itiraf etse de sorun değil..
Kadınsa sorun yok😅
Yani rahatsız olmam hatta biraz mutlu olurum yani demekki benden etkilenmiş onun çekici bir etki bırakmışım. Kendimi vücudumu biraz değerli hissederim.
evet beni rahatsız eder asla öğrenmek istemeyeceğim bilgi bu benim tiksinirim o kişiden öğk
Sevgilimin benden uzakta olunca yaptığını biliyorum sevgilim olduğu için sorun yok ama sevmediğim biri hoşuma gitmez
Eğer bana aşık ve bu yüzden de cinsel birliktelik istiyorsa hayır amaaa libidosunu öldürmek için beni cinsel obje olarak görüyorsa evet çok kızarım
Sevdiğim biriyse etmez sevgilim yani veya eşim nişanlım
Okuldan bir erkek itiraf etmişti beni düşünerek mastürbasyon yaptığını, hemde beni pasif kendini aktif düşünüyormuş 😄 hiç rahatsız olmadım aksine hoşuma gitti acaba hayallerini gerçekleştirsem mi diye düşünüyorum 🙈😄
Birisi rüyasında beni görmüştü bana anlattı rüyasından bu kadar etkilendiysen gerçeğini gör bide dedim
Bunu itiraf edeceğini sanmıyorum. Sağdan soldan duyarsan da rahatsız olmam. Demek ki cinsel olarak çekici olduğumu öğrenirim ki bu mutlu eder
beni rüyasında gördüğünü söylemişti nasıl gördün diyince ayıp olur söyleyemem dedi bi tık rahatsız olmuştum
Üç günlük dünya.
Kamulaştırılmış bir hayalin parçası olmak istemezdim.
Hayir ama alınır biraz. Ne gereği sahtesine gel yapalım beraberce Derim
Benim hoşuma gider ben ondan hoşlanmasamda arzulanmak güzel
Eder. Bir an p*rno oyuncusu olduğumu düşündüm de sokakta gezerken hep aklımda olurdu.
düşüneceğine gelsin , sorunu sıkıntısını çözeriz . sevaptır.
Yok rahatsız olmam keyif alırım. Seksi çekici biri olduğumu düşündürür
Neden rahatsız etsin canım. Hatta arasan gelirdim derim
Kadınları kesinlikle rahatsız eder ama erkeği öyle değil 😄
Etmez arkadaşım. Bilinç altı, arzuları beni istiyordur o an.
aksine hoşuma gider de bu çirkinlikle kim düşünür beni 😂
Yani bunu bilip bilmemeyi önemsemem. Ama benim de hoşlandığım bir kızsa hoşuma gider.
Birisi değil, sevgilim ederse hoşuma gider.
Sevdiğimiz insanı hayal etsek hdjfjfj bu suç mudur sayı asiii 😂
Sevdiğim olunca ederimm 😂
Benimde arzuladığım biriyse rahatsız etmez
kimin düşündüğü açıkçası benim için önemli
Beni rahatsız etmez
Özellikle kadınlar bu durumdan çok hoşlanırlar beni rahatsız eder diyen kadına asla inanmam
Kim olduğuna bağlı. Herhangi biriyse evet rahatsız eder.
bana aşık olan adam bana benzeyen bir vucud yapısı olarak fb bulmuştu slsskskdkdldk
Rahatsız olmam çünkü arzulanmayacak kadar bok gibiyim. İstediğim hâlde hayatımda biri olmayacak.
Hayır beni rahatsız etmez. Aksine hoşuma gider. 😋
bunu bana hangi dille anlatacak meraklardayım ((: rahatsız etmez belkı gunahına ortak olurum
hoşuma gider yani kim sevmez ki
Beni etmez aksine hoşuma gider. Özellikle bunu bana söylemesi mutlu eder ama maalesef yok öyle biri :)
Asla rahatsız etmez. Tam aksine hoşuma gider
Kişiye göre değişir arkdşlr
Erkek arkadaşım olmadığı sürece sıkıntı yok
Ahahahahaahahahahah
Najdjdjdjdj Buda biraz geniş kapsamda olmuş jfjfjfjj
Hemcinsim değilse bu asla rahatsızlık duymam ☺️☺️
Hissettirecek davranışların olursa e illaki farkeder☺️☺️
Son yazdığın guncelleme sonrası yazmak istedim bunu,,, siteye ilk girdiğin dönemden bugüne kadar, sorulara verdiğin cevaplardan-yorumlardan dolayı birçok erkeğin seni dusunmesine neden olmuşsundur bence
Kötü olmuş
Ben sadece birisi düşünsün istemiştim oysaki😐
Bazı yorumlarında gördüm burdan birini istediğini, ama öyle yorumların vardı ki, birçok erkek seni görmeden etkilenmiştir, bunlara ben de dahil
Hayır aksine çok hoşuma gider
Düşündüm dee rahatsız etmez😜
Kişiye göre değişir ama rahatsız etmez yine de. sonuçta tanışmak isterim nasıl biri diye
Karşılıklı düşünerek mastürbasyon yapmak hoşuma gider.
Beni etmez ben çok düşünüp tatmin oluyorum konuşuyorum
Erkek bayan farketmez gayet doğal herkesinde hoşuna gider
Hayir bu hosuma gider. Hatta karşımda hayal kurup mastürbasyon yapmasını bile isterim
Benim hoşuma gider ahahah
Etmez
Zevkli olur
Herkes değil benimde istediğim biri ise etmez
Bak bu daha ideal bir yorum jdjdj
Etmez eğer sapık degilse filan
Yoo yani düşüncelerine engel olamam 😂
Zaten olamazsın sjjs😂🤦♀️
Pekii cevaplamak istersen sana son bir soru😂 düşünerek kendimizi tatmin ettiğimiz kişi onu düşündüğümüzde hisseder mi?🙄
İyi🙄 hissetse bitmiştim🤣
Öhhmm🙄😂
💬💬💬💬🙄
Sevdigim biriyse etmezz
Sevgilim değilse eder
Umrumda değil o onun sorunu
Kişiye göre değişir arkdşlr
Düşünen erkek değilse sorun yok🙂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?