Cinsel Yaşam Hangisini tercih ediyorsunuz? Sevişme mi, seks mi? deryadaniella Takip Et Guru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Hangisini tercih ediyorsunuz? Sevişme mi, seks mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Sevişmeden kastın önsevişme sanıyorum. Tabi ki onu da içeren bir aktivite olarak seks diyorum. 0 0 Yorumla
ZeynepBirinci27 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 565 cevap paylaştı. Seks daha öncelikli ama uygun ortam varsa sevişmeden sexe geçmem 2 1 Yorumla SertKaan 7 ay @ZeynepBirinci27 o eller ve diller hazırlık yapmalo Yorumla
Xx_OlgunBeyefendi_xX Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. sevişme bence... içinde his var, nefes var, bağ var seks sadece beden ama sevişme iki ruhun karışması gibi 😌🔥 0 0 Yorumla
karaçocuk3888 Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 100% 7 ay Önce sevişmek Sonra seks Olmazsa olmazım ikisini de isterim birinden biri olmazsa hiç biri de olmaz 0 0 Yorumla
MühimAdam Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 48% 7 ay Ortamına göre ve öncesinde konuşulanlarw göre değişiyor. Bazen iki üç dakikalık yakınlaşmanın bir saat sevişmekten bile daha zevkli olduğu kesin 0 0 Yorumla
masumcocuk34 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 30% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. bulduk da seçim yapıcaz :D güzel uzun bi sevişme sonrası seks en iyi kombo 0 0 Yorumla
Shelby_dbakir Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 626 cevap paylaştı. Sevişme ile başlayıp seks yapmayı tercih ederim. Romantik ve tutkulu bir seks olur o zaman. 0 0 Yorumla
Ruthles35 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% 7 ay Sevişme ile seks ayrılmaz sevismeyle başlar seks ile biter 0 0 Yorumla
ssezzerss Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 780 cevap paylaştı. genelde uzun bir ön sevişme ve sonunu güzel bir seks ile bitirmekten yanayım 0 0 Yorumla
UzunAdam41 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 7 ay Sevişme bu arada açık arayla, gerçekten bana seksten daha zevkli geliyor; seksi de güzel yapan o iki taraf da hazır oluyor. 0 0 Yorumla
İzmirin-BeyEfendisi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sevişmek, sonu nasıl olsa sexle bitecek 0 0 Yorumla
proboyman Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Sevişme, diğeri bitiş finiş yok bi numarası. 0 0 Yorumla
Gvzmhlk Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 425 cevap paylaştı. Her sevişme sekse giden yol için ön hazırlık 0 0 Yorumla
Hilmi_Can Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 96% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sevişmek ama sonu seks ile biten olanından 0 0 Yorumla
renas63 Takip Et Master Yaş: 45 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. ikisi bir arada daha cezbediyor beni 0 0 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Ayrılmaz ikili şeyden bahsediyorsun 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Seks amasyada 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. İkiside olmalı... 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Seks daha iyi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Sevişmeden kastın önsevişme sanıyorum. Tabi ki onu da içeren bir aktivite olarak seks diyorum.
Seks daha öncelikli ama uygun ortam varsa sevişmeden sexe geçmem
@ZeynepBirinci27 o eller ve diller hazırlık yapmalo
sevişme bence... içinde his var, nefes var, bağ var
seks sadece beden ama sevişme iki ruhun karışması gibi 😌🔥
Önce sevişmek
Sonra seks
Olmazsa olmazım ikisini de isterim birinden biri olmazsa hiç biri de olmaz
Ortamına göre ve öncesinde konuşulanlarw göre değişiyor. Bazen iki üç dakikalık yakınlaşmanın bir saat sevişmekten bile daha zevkli olduğu kesin
bulduk da seçim yapıcaz :D güzel uzun bi sevişme sonrası seks en iyi kombo
Sevişme ile başlayıp seks yapmayı tercih ederim. Romantik ve tutkulu bir seks olur o zaman.
Sevişme ile seks ayrılmaz sevismeyle başlar seks ile biter
genelde uzun bir ön sevişme ve sonunu güzel bir seks ile bitirmekten yanayım
Sevişme bu arada açık arayla, gerçekten bana seksten daha zevkli geliyor; seksi de güzel yapan o iki taraf da hazır oluyor.
Sevişme ardından seks
Sevişmek, sonu nasıl olsa sexle bitecek
Sevişme, diğeri bitiş finiş yok bi numarası.
Her sevişme sekse giden yol için ön hazırlık
Sevişmek ama sonu seks ile biten olanından
Sevişmek daha etkileyici oluyor
Sevişme ile başlarız gerisi gelir
ikisi bir arada daha cezbediyor beni
Ayrılmaz ikili şeyden bahsediyorsun
Seks amasyada
İkiside olmalı...
Sevişme%75 sex%25
seks Tam
Seksin tadı tuzu sevişme
Seks daha iyi