Cinsel Yaşam Aşk mı yoksa seks mi? Hangisi tercihin? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Aşk mı yoksa seks mi? Hangisi tercihin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
UzaylıUmut Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 76% +1 yıl İkisinide tercih ederim ama içinde seks yoksa aşkı degil sadece seksi tercih ederim 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Aşk acılarla dolu bir serüvendir ve insanı bezdirir 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Seksmi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Oda 5 dakikalık bir haz bu hayatın temeli paradır ve mutluluğun formülünü de o belirler Yorumla Soran +1 yıl Farklı bir bakış 🤔 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Seks aşk mutlu etmiyor , seks en azından mutlu eder 1 0 Yorumla
Konrad027 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Aşk olursa sekste olur 1 0 Yorumla
ѕυrαтѕız_ĸız Takip Et Master Yaş: 27 , eic 36% +1 yıl Para diyorum son kararım 1 3 Yorumla Makro00 +1 yıl Siz zaten paraya bakarsınız. Şaşırmadık. Yorumla serhatemin +1 yıl akili kiz Yorumla OttomanSoldier16 +1 yıl Bütün kadınların hedefi o Yorumla
haşinama Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Aşkı bulamadık olsa aşk derdik mecbur seks diyelim 1 0 Yorumla
ozgurprofesor Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 517 cevap paylaştı. Seks olmadan aşk olmaz. O yüzden seks tabi ki. 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. aşkla yapılan Seksi tercih ederim 1 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Sorman hata şkfk 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Hangisi Yorumla Boavistaa +1 yıl Aşk karın doyurmaz Yorumla
FlortozErkek Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl ıkısı olmazmı 1 3 Yorumla Soran +1 yıl İkisini bir arada buldunmu hiç Yorumla FlortozErkek +1 yıl Evet buldum ama tecrube onemli Yorumla FlortozErkek +1 yıl Sen bulamadinmi Yorumla
Burak-06_06 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hep pompa 1 0 Yorumla
İnflames2626 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Tabiki seeeekkkssss 1 0 Yorumla
SkrErd37 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 902 cevap paylaştı. İkisi de olsun 😃 1 0 Yorumla
Murti-54 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 518 cevap paylaştı. Aşkla sevişmek bnce 1 0 Yorumla
Fetih2024 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Seksli aşk 0 0 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. İkiside lazim 1 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı. Sevilmek 1 0 Yorumla
apro45 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Aşk da zor artık 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
İkisinide tercih ederim ama içinde seks yoksa aşkı degil sadece seksi tercih ederim
Aşk acılarla dolu bir serüvendir ve insanı bezdirir
Seksmi
Oda 5 dakikalık bir haz bu hayatın temeli paradır ve mutluluğun formülünü de o belirler
Farklı bir bakış 🤔
Seks aşk mutlu etmiyor , seks en azından mutlu eder
Aşk olmazsa seks te olmaz
Aşk olursa sekste olur
Para diyorum son kararım
Siz zaten paraya bakarsınız. Şaşırmadık.
akili kiz
Bütün kadınların hedefi o
Aşkı bulamadık olsa aşk derdik mecbur seks diyelim
Seks olmadan aşk olmaz. O yüzden seks tabi ki.
aşkla yapılan Seksi tercih ederim
biri olmadan diğerinin tadı olmaz.
Sorman hata şkfk
Hangisi
Aşk karın doyurmaz
ıkısı olmazmı
İkisini bir arada buldunmu hiç
Evet buldum ama tecrube onemli
Sen bulamadinmi
Hep pompa
Aşkk
Tabiki seeeekkkssss