Sizin bu aralar hangisine ihtiyacınız var?

Aşkla seks benim için daha çok önemli her zaman sonuçta sadece aşk belli bir yere kadar gidiyor daha sonra sıkılıyorsun dedi çünkü vücut bir şeyler istiyor maksimum dört ay götürebiliyorum mesela daha sonra seks şart yani olmasa bile onu düşünerek mastürbasyon yapmak şart😂 Ama zaten duygu olmadan cinsellik asla olmaz benim için yani yapanlar nasıl yapıyor hayret ediyorum o yüzden benim için ilk önce aşk gerekiyor duygular ilgi hayranlık daha sonra da güzel bir Seks hııı Al bak için canım çekti memnun musun😂🤧 hayatımda hiç yemediğim bir şey canım çekmesi peki jdjdjf on üstünden on Luk hareket😂
Doğrudan aşk ,
Aşk dolayıyla seks..
Yani ben aşkla yapılan sekse hayranım..
Kesinlikle tadı çok daha farklı oluyor
Doyamıyor insan sevişmelere
Teşekkürler :)
Rica ederim 🍀
Seks iyi gelir. Aşk sonu acıdır mutlu son yoktur. Çoğu dramadır. Ama onunda hissiyatı ayrı güzel.
Şansıma Tükürüm Diyeceğim de Ben nasıl hiç şansım yok Aşktan sevgide tek taraflı Sevdim hep buna girmeyim hayatımda en çok üzüldüğüm durum bu Kalbim kırıldı 😥 Seks gelecek Olursam şimdi sekse aşkı bir araya koymak Olmaz Aşk sevgi çok farklı duygu Kalpten olan sevgi seks zevk ihtiyaç ihtiyaç gelecek Olursam elle kendim burada şansım yok Türkiye de istekli kız bulmak zor gerçekten orasını burasını açan seks isteyen olarak görünen çok kız var ama gitsen vermezler yabancı ülke de olacan ki orada kaç kıza cakan ak
Cevap
12Cevap
Aşk iyi gelir, ama sekssiz aşk da nohutsuz pilav gibi. Pilavı sade de yiyebilirsin, ama nohutlu bir başkadır 🙂
Aşkla yapılan seks iyi geliyor aşksız yapılan seks eskortle yapılan seks iyi gelmez aşk insanıyım ben en iyisi orta Türk kahvesi iyi gelir şu an sevgilimde yok 😀😀
Beni hiçbi şey düzeltmiyo nothing can fix me sadness seems 4ever
Hepsine ihtiyacım var ama daha çok sevilmeye, libidosu yüksek birisi degilim allahtan
Aşk ile yapılan seks adı sekste olmaz sadece aşkı yaşamak bu
Aşk iyi gelir... Sekste aşksız olmayacağına göre seks iyi gelir...
İyi güzel ve doyurucu bir seks
ketçap mayonez alışıldık bir ikilidir
Hem aşk hem seks gelio yalana gerek yok
Aşk sevgi yoksa ne yapım sexsi
Bana ne iyi geliyor Sen biliyorsun hemşo
Aşka doydum ama sexe açım yaaa😫
pompanın çözemeyeceği sıkıntı yoktur.
Türk kahvesi
İkisi bir arada iyi geliyor
Hiç biri
İkisi Bir arada
Aşk.