AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
205Cevap
Aldatmak hakkın değil. Mıtsuzsan boşan. Saçma sapan şeyler yazıyorsubuz
Demek ki kocan da sorun var dr gidin tedavi görsün yine olmazsa ayrıl sevgide bir yere kadar
Herşeyi denemişsiniz evliliğinizi kurtarmak için. Ama olmamış yapacak bişey yok. Çocuk yoksa ayrılın bence
Evliliğinizi kurtarmışsınızdır inşallah
Yani kısmen kurtardık
İyi sevindim sizin adınıza. Çocuk varmıydı
Yok ve olmayacak
Sağlık sorununuzmu var
Benim yok ama eşimin çocuk yapabilme ihtimali bir devenin bale yapma ihtimali kadar
Üzüldüm senn adına. Çaresi yok mu peki
Yok tıbben imkansız
Beni bulsana
Neden?
Sohbet ederiz diye dedim. Tabi sen bilirsin
Teşekkür ederim, tercih etmem.
Rica ederim. Mutlu olun inşallah. İyi akşamlar🤗
Peki şu an durum nedir hanımefendi ne yapmayı düşünüyorsunuz tam olarak
orada mısınız hanımefendi
Ayrıca havadan para ister misin seni maddi olarak mutlu etmek isterdim
Hayır aldatmak hak değil.
Aldatmak karaktersizliktir.
Bu olay gerçek değil bence burada birisi öylesine yazmıştır, niye aldatıyorsun ki yoksa değil mi? Ayrılirsin felan dimi niye böyle hikaye uydurma gereği duydun
en doğal hakkın boşanmak ama boşanmam diyor isen aldat
Sırf seks için aldatma hakkın değil bunu paylaşabilirsin olmadı ayrilirskn
Nasıl ya 4 yıldır hiç mi yapmadı? Bakire misin yoksa?
Sana Bunun nedenini kendinmce veririm. Hiç mi olmuyor, ayda yılda
Yorum yapmanızı bekledim ancak yok. Eşekten düşmüşn derdini eşekten düşmüş anlar
Çok zor bir durum şu an aynı durumu yaşayan biri olarak ben seni çok iyi anlıyorum.. İnsam ne yapacağını bilemiyor
Hem sevgi var. Hemde arzular karşılanmıyor
Yargılamak çok yanlış.. Ayrıl başkasıyşa ol derler ama her şey o kadar kolay değil
Trol bir soru değilse bence düşünme bunu hangi şehirdesin
Rahatsızlığı vardır yoksa hiçbir erkek isteksiz olmaz.
Aynı der bendede tersi var
Ben aldayıyorum çocuk yoksa ayrıl ama
çaren yoksa... düzgün birini bul.. başını ağrıtmayacak
Hukuken de fiilen de evli değilsiniz. . O attığınız imzalar geçersiz.
Seçim ve hayat senin sonuçta kadınlığını yaşamak hakkın. Seni düzenli tatmin etmesi gerekiyor.
Sacmalama ablacım sorunu çözmeye çalışin aldatmayı düşünme sakın
Madem aldatmayı kendine yediremiyirsun madem cinsellik olmadan olmaz diyorsun o zaman bosanacaksin cinselliği rahat rahat başkalarıyla yasayacaksin iclerinden begendigin birisiylede evlenirsin ama unutma şunu da eğer sen cinsellik için nosanirken sende birden bi kadin hastalığı ciksa ilişkiye giremesen eşinde senden bosanir miydi sabreder miydi bunuda düşün belli olmaz rahat yasayim derken boşandıktan sonra rahim kanseri gibi hastaliklar meme kanseri gibi hastaliklar çıkabilir
onunla konuşsana
sevdiğini soyle
ama yetmediğini de soyle
uçma
Sen bilirsin ama aldatma boşan ondan sonra ne yaparsan, yap ama aldatma
Aynı şeyleri ben de yaşıyorum. Aynı şeyleri Dğşümüyorum. İstersen konuşabiliriz
Merhaba ben kadın doğum uzmanıyım Bir doktora gidin bence üroloji
Doktora götürmeyi dene tedavi ettir önce aldatmak nedir
bir kadına prenses gibi hissettirip düşmanı gibi yatakta saldırmazsan aldatır kelimesi boşunamı var
İş görmüyor ise tabiki hakkın bu böyle yürümez
Cesur şeyler, vibratör al bence eşinin de performansı artar
Bu aralar sitede bu tarz sorular çok fazla sorulmaya başladındı gerçekten mi böyle işin evlenmeden hiç farketmedin mi burada olduğunda cevap verde merak ettim cidden
Evliliğin çoğu cinselliktir olmadıktan sonra geçmiş olsun etrafındaki insanlar dikkatini çekmeye başladı mı
böyle evlilik mi olur ya koca dedinmi sana nefes aldırmıcak yatakta tuttuğu yerdw
Hep yaniyorsun sen nereye kadar dayancaksin bakalimmmm elalem gece gunduz catir çatır yaparken
Zor ve üzücü durum özel konuşmak lazım bunları bence
İktidarsız mi yoksa escinsel falan mı acaba?
aslında sebebini öğrenmek kolay olabilir ama nasıl anlatsam bilemiyorum
Eşinle konuş cinsel ilişkiye girmekten neden kaçıyorsun diye
Niye yapmıyor yapamıyor mu ya da istemiyor mu
Ayrılman daha doğru olur, aldatma işine girme. Seviyorum ama aldatcam diyemezsin
Değil tabi ki kimse aldatılmak istemez sen ayrıl istediğini yaşa ya birlikte olucagin kişi ile yine görüşmek istersen?
Çok benzeriz. Ben aldatıyorum. Ayrılamıyorum seviyorum çünkü. Ama böyle de hayat geçmez. Sen de haklısın
Kendine ve ahiretine saygın yok bari erkekliğine namusuna leke getirme ya bir erkek namusu için yaşar Evet sorun var büyük bir sorun bunun çözümü aldatmak değil boşan ayrış ne yapmak istersen yapabilirsin ama aldatma
Durum senin adına sıkıntılı, doktora gittiniz mi, tedavisi mümkün ve kolay bir durum olabilir belki de, seni düşünüyor ise bunun için bir şeyler yapacaktır
Gitmiyor işte çok teklif ettim ama bu sefer elimden geldiğince zorlayıp doktora ikna etmeye çalışacağım.
umarım kabul eder
Yalan konuşma sevmiyorsun o adamı eger gerçekten evliysen
güvenilir bi fb bul işini gör zira adamda iş yok
Benim eşimde öyleydi ama sadece bana karşı öyleydi ve ayrıldı benden sevgi yetmiyor dedi
Bu konu hakkında detaylı bir şekilde konuştunuz mu?
Çok haklısın gerçekten çok zor bir durum seni anlıyorum İstersen yardımcı olabilirim sana
Bunca yıl nasıl durabildin anlayamadım, hiçmi kadınlık hormonun yok, mutlaka istek olmalı
Hakkın, evli kal ama yemeği başka lokantadan ye, yaoacak başka bişey yok
Artık mübahtır. Bende evliyim ve buna benzerbir kaç sebepten dolayı aldatıyorum.
Bu aldatma hakkını vermez. Kendisiyle konuşun aksi takdirde bosanacaginizi söyleyin
Güvenebileceğin sır tutabilen sana kadinligini hissettirebilecek birisi yokmu haddini bilen birisi
Küçük bir yerde misin
Evet hakkın senin sucun yok senle ilgilenseydi seni mutlu etseydi
Aldat bu senin hakkın
Yapmazsan aladatacğaını söyle. Doktora gider
Ol. Böyle aç erkekler var. Ver kurtul. inan intiharı düşüyorum yokluktan. Hazır bulmuş bunuyor. Sen de yaşlanıyorsun zaman geçiyor. Bekar sorun çıkarmayacak erkekler teslim et doyursunlar
Kaç yaşındasınız ki 🤦🏻♂️Bu şekilde bir evlilik mi olurr
Al karşına konuş öncelikle bu şekilde çözüm yolu bulmaya çalış
Son ama son çareniz olsun ama son care dikkat edin doktorada gidin olmuyorsa Boşanin Zina yapmayin helali varken
Desen hala kızsın boşa gitsin niye evlendiği bu işi yapmayacaksa
Abla sende çok istekli olma adamla konuşsana bu kadar cabaliycagina bide hakkım mi diyosun ayıp sana
hayaller ve hayatlar maalesef dertleşebiliriz istersen
Ayrıldıktan sonra kimle ne yapıyorsan yap ama evliyken hayir ahlaksızlıktan baska bisey degil
Aynnn