Bazı erkekler neden böyle?

Mutsuz bi evliliğin içindeyim kocamın maddi durumu da zor. Bazen çok sinirli agresif daldırgan manipulatif biri. Bütün sorumluluklar bana ait hiç bi şey yapmaz. Çok uzaklaştım ve çok bunaldım. Çok yalnızlaştım. Ailem kabul etmedi beni boşansam kocamdan ama hiç bi gelir gelmez çaresiz böyle evliliğe tıkılıp kaldım.

Sonra internrtte bi adamla tanıştım hoşlandık benimle sevgili olmak istedi ama korkuyorum 1 kere yarl yolda bırakıldım çok büyük sarsıldım dedim ikna etti beni ben seni bu hayattan çekip çıkarmak istiyorum sana el uzatıyorum dedi tamam dedim. Bana şiir yazdı şiir okudu. 2 kere telefonla konuştuk bana hayaller kurdurdu umutlar verdi sahiplendi çok güzel davrandı sana tüm türkiyeyi gezdiricem sonra yabancı ülkeleri gezeriz dedi durdu çok güzel davranıyodu. Sonra bi kere cinsellikten konu açtı ciddi konuştum hoşuma gitmediğini söyledim. o günden sonra bana sırtını çevirdi o kadar ağladımki gözümde yaş kalmadl defalarca ona yazdım ama o beni bi kaç gün sonra umursamadı saçlarım beyazladı düşünmekten kafayı yedim. Onu geri kazanmak istediğimi bildiği halde şimdi gidip nişanlanmış. O benim karanlık dünyamın ışığı olmuştu mutsuz evli bi kadlnın umudu olmuştu sevgi vermişti sahiplenmişti. onu çok uyarmıştım terk edilmekten korkuyorum demiştim ama bana güven demişti 3 yıldır her an onu düşünüyorum bu buna yaptığı insanlık mı? Neden bana bunu yaptı bunun hesabını kim vericek sağlıklı düşünemiyorum artık buna dayanamam ölürüm ölemiyiirumda küçük çocuğum var. kimseye anlatamıyorum en yakın arkadaşlarıma bile. Lütfen beni en azından siz anlar mısınız?
Bazı erkekler neden böyle?