Ben kapalı, dindar ve işinde gücünde bir kızım.
İş yerinde veya sokakta karşılaştığım bazı erkek şahıslar hoşlanma ayağına rahatsız olacağım libido göstergesel hareketler sergiliyorlar.
Ve ben bundan rahatsız oluyorum hatta irrite oluyorum.
Kendimi daha çok geriye çekip uzak durmaya çalışıyorum, bunu da duygu hissettiği için utanma, naz yapma vs olarak kendi üstlerine alınıyorlar.
Neden böylesiniz? Ben kapalıyım müslümanım ama duygum olsa karşı tarafa belli ederim, kendimi geri çekmem. Bu yapılan aşırı rahatsız edici hatta tacize giriyor bence.
Sizin düşünceniz nedir?
İş yerinde veya sokakta karşılaştığım bazı erkek şahıslar hoşlanma ayağına rahatsız olacağım libido göstergesel hareketler sergiliyorlar.
Ve ben bundan rahatsız oluyorum hatta irrite oluyorum.
Kendimi daha çok geriye çekip uzak durmaya çalışıyorum, bunu da duygu hissettiği için utanma, naz yapma vs olarak kendi üstlerine alınıyorlar.
Neden böylesiniz? Ben kapalıyım müslümanım ama duygum olsa karşı tarafa belli ederim, kendimi geri çekmem. Bu yapılan aşırı rahatsız edici hatta tacize giriyor bence.
Sizin düşünceniz nedir?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
sapıklardır çünkü
Beyni bacak arasında birine karşı istersen çarşaf giy faydasız.
Bunu söylemek bile mide bulandırıyor ama üzgünüm
Türbanlıların adını çıkarrdılwr maalesef
Örnek mesela ne yapıyorlar
Ben iş anlamında bir durum hakkında bilgilendirme yapıyorum resmi şekilde. Adam bana pis pis 32 diş sırıtıyor mesela. Onunla bir yerde yalnız konuşayım diye ortam falan ayarlamaya çalışıyor ve ben bu insanı görünce kaçma isteği duyuyorum. Yanında tutmak için bilerek fazladan görev vs veriyor, temas kurmayı gerektirecek işler yüklüyor mesela. Ne giydiğim, nasıl yürüdüğüm falan sürekli rahatsız şekilde inceliyor geriliyorum. Rahatsız olduğumu değil de utandığımı falan düşünüyor daha çok hoşuna gidiyor sanırım, ruh hastası çok var böyle
Anladım
Ne yaptıklarına dâir bir örnek verir misin
Ben iş anlamında bir durum hakkında bilgilendirme yapıyorum resmi şekilde. Adam bana pis pis 32 diş sırıtıyor mesela. Onunla bir yerde yalnız konuşayım diye ortam falan ayarlamaya çalışıyor ve ben bu insanı görünce kaçma isteği duyuyorum. Yanında tutmak için bilerek fazladan görev vs veriyor, temas kurmayı gerektirecek işler yüklüyor mesela. Ne giydiğim, nasıl yürüdüğüm falan sürekli rahatsız şekilde inceliyor geriliyorum. Rahatsız olduğumu değil de utandığımı falan düşünüyor daha çok hoşuna gidiyor sanırım, ruh hastası çok var böyle
Bunu anlıyorum fakat senin de bu hassasiyetin yüzünden her şeyi abartarak anlıyorsun belki de. Yani algıların daima seninle cinsel anlamda ilgilendikleri yönünde olabilir.
Ortada gerçek bir taciz olmaksızın bu düşünceler çok sağlıklı değil.
Sadece tesettürlü değilsin, doğal olarak kendini dışarıya karşı soyutlamışsın sanırım
Hayır anlamıyorsun, insanların niyetlerini sezebilecek kadar iyi tanıyorum. Ben satış danışmanlığı yapmış biriyim, insanlarla iyi iletişim kurarım. Bu bahsettiğim kişiyle herhangi bir samimiyetimiz yok ve kendisi benim üssüm olduğu için ona bu şekilde katlanma zorunluluğumu kullanıyor. Sen yeterince empati kuramıyorsun sanırım. Hiç kadın bedenine sahip olup tacize uğramamışsın ki nereden bileceksin?
Erkek bedenine sahip olunca, tacize uğramıyoruz mu sanıyorsun?
Samimiyet olmaksızın iş harici diyalog kurma çabalarının bile taciz olduğunu bilecek yaştayım merak etme.
Maâlesef burada iş sana düşüyor yine.
Arsız birine karşı sert tedbirler almak gerekir.
Örneğin ses tonu, ağır sözler, hakaret sınırında yaklaşım gibi
Evet öyle dediğin şeyleri gücüm yettiğince yapıyorum zaten 😔
Bir çok erkek kapalı kızların cinsel açıdan daha aç ve süprizlerle dolu olacağını düşünür. Gerçekten de öyle de olabilir fakat bu durum erkeğe hiçbir hak tanımaz. Önce adam olsun, sonrası sen karar veririrsin
Genelde kadınlar naz yapar ve seninde naz yaptığını düşünmüşlerdir
Namusssz demekki böyle yapanlar
Dikkat çekici kıyafetindir ilgi çeken.
Böyle yapan şeref yoksunu insanlar var maalesef