Bazı erkekler neden böyle?

Biriyle mesajlaşıyordum , ona hickimseyle reelde cinsellik yaşamadığımi söyledim gerçekten de yaşamadım sadece sanalda yaşadım ve birden çok kişiye nude attığımı söyledim sonra ertesi gün "nudeci" gibi bir tabir kullandı bana ben de rahatsız oldum sert konuştum , klasik or. spu lafları demiş sonra , yani 10 tane adamla aynı yatağa girmiş kadınlara sevgilim diyebiliyosunuz ama biri hickimseyle cinsel ilişki yaşamamış olmasına rağmen ihtiyaç için nude paylaşınca orspu kelimesini kullanabilmek çok adaletsizce değil mi neden bu adaletsizlik her erkek böyle karaktersiz? Aynı haltı siz de yapiyosunuz neden kadın yapınca orspu erke yapınca normal oluyo?
Güncellemeler
+1 yıl
Ondan sonra kadın neden dürüst değil neden yalan soyluyo böyle karaktersizler yüzünden..
Güncellemeler
+1 yıl
Şunu bir idrak edin bir kadının bir erkekle reel cinsel ilişki yaşaması ile birine sanaldan nude atması aynı şey hiçbir fark yok ikisi de cinsel ihtiyaç için yapılmış , dışarda biriyle cinsel ilişki yaşayan kadın da ihtiyacı için yaşar sanalda nude atıp yaşayan da ihtiyacı için yaşar bukadar adaletsiz olmayın.
Bazı erkekler neden böyle?