Güncellemeler
+1 yıl
Ondan sonra kadın neden dürüst değil neden yalan soyluyo böyle karaktersizler yüzünden..
Güncellemeler
+1 yıl
Şunu bir idrak edin bir kadının bir erkekle reel cinsel ilişki yaşaması ile birine sanaldan nude atması aynı şey hiçbir fark yok ikisi de cinsel ihtiyaç için yapılmış , dışarda biriyle cinsel ilişki yaşayan kadın da ihtiyacı için yaşar sanalda nude atıp yaşayan da ihtiyacı için yaşar bukadar adaletsiz olmayın.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Pisliğin teki eminim eline kız eli değmemiş bir abazandır çoğunun fırsatı olsa namusuzluğun kitabını yazar bu tipler
Sonra da neden kadın sakliyo derler bu yargılar yuzunden
Kadını yalnızca vajinadan ibaret gören insanlara hayatında hiçbir zaman yer verme üzülme bir pislikten kurtuldun
Yani ben anlamıyorum reel cinsellik yaşamakla nude atmanın farkı ne? İkisinin de temeli ihtiyaç ben bunu herhangi bir insanla yaşamadım ki hoşlandım etkilendim ve yaşadım, başkalarıyla sevişenlerle rahatlıkla sevgili olup onlara değer verip nude atan birine orspu demenin mantığın ben çözemiyorum ya
Hiçbir farkı yok cinsellik de yaşamış olabilirdin çıplak fotoğraf da göndermiş olabilirsin bu seni ahlaksız namusuz fa hise yapmaz senin bedenin onu kiminle paylaşacağına yalnızca sen karar verirsin başkalarının dediklerini niye önemsiyorsun ki
Kafaya takmak değil de sinirim bozuldu ne kadınlarla sevgili olup onlara değer verdiklerini biliyoruz onlar dururken bana soyleyemez o kelimeyi örümcek kafalınin teki farkindayim canım sıkıldı yine de
Böylesini direk engelleyip geçeceksin ardına bile bakmayacaksın.
Böylesi çok ama sıkıntı orada
Haklısın, biliyorum ama hiç kendini yormayacaksın. Gerek yok. Engeli bas geç.
Ben sevgilimle defalarca seviştim deseydim eminim ahlaksızca konuşmazdı ozaman ama sanaldan nude attım deyince kafa yapısı bambaşka bu çok saçma ikisi de ihtiyaç kaynaklı
Bunu anlamak için herkesin IQ seviyesi yetmez, boş ver ya sıkma canını yok yere, gerçekten.
Öyle evet haklısın da bak mesela burada bile eminim birçoğu rol yapiyo sırf onlara nude atma ihtimalim için duyar kasıyolar
burada derken bu soruda
Evet doğru, yapıyorlar ve yapanlar da vardır eminim. Ya ne olursa olsun, ne konuşulursa konuşulsun saygısızlık yapmadan bırakmasını bilmez bizim erkekler. Bilenler var da , azınlık. İçerilerde bir yerde bir hayvan var mutlaka yani.
Evet bilmiyorlar haklısın sadece aşık olduklarını tenzih ediyolar adaletsiz işte bu
Aşık olduklarına da saygıları yok ki.. Çoğunun derdi istediğini elde etmek. Elde ettikten sonra değer kıymet bilmezler, ya da ilişkiye girerler, boşalınca ilgilenmezler sevdikleriyle veya partnerleriyle. Yalan değil bu yani bizim insanımız böyle.
Kim ne düşünürse düşünsün boş ver seni olduğun gibi kabul eden etsin
Çoğunlukla kafa yapısı böyle erkeklerde bir de inanılmaz güzel rol yapmıştı sanki saygılı biri gibi tanıyamiyosun ki insanları umarım bukadar şahane rol yeteneği olan birine aşık olmam köprüyü geçene kadr rol yapan
Umarım olmazsın
Üzücü kesim bunlar işte
Yapıcak bişey yok düşünceler uyuşmuyorsa uzak kalmak gerekiyor herkesin dileği isteği farklı işte🤷♂️
Haklısın
ya boş adamlara denk gelip bütün erkekleri yargılıyorsunuz
Boş biriydi evet de ben bu kafa yapisink anlamıyorum o 10 tane adamla yatmış sevgililerine kullansınlar o kelimeleri
10 tane adamla da yatmış olabilir 100 kişiye foto yollamış da olabilir o onun hayaı ben karışmam benim karışacağım yer hayatıma girer ise benden sonra yapmaması arkadasım ise de bunları da konusacak samimiyetimiz var ise de makarasını yaparız bu kadar
Erkekler adalet dengesini kuramiyor
yine genellediniz ama kuramayn kesim var kuran kesimler de var
Neyse umarım biri daha denk gelmez ben kendimle alakalı hiçbir şeyi gizlemeyi sevmem ama bunlar gibiler yüzünden mecbur birakiyolar
neden gizliyorsun ki rahat olmalısın zaten
Gizlemedim hiç zaten ama bu olaydan sonra aşık olduğum kişiyle karsilasirsam ne olcak düşüncesi olustu
yani aşık olacağın kişinin karekteri ile alaklı bu da boş insanlara aşık olursan tekrardan aynı şeyleri yaşayacaksın
Rol yapiyolar rol
:) sence su an bn rol yapıyor muyum?
Yani sanırım
Yapmiyosun
hani bnden aldığın izlenimi karşındakinden aldığında anlarsın
Onlar da erkeğin o***pusu. Ihtiyaç bu yani nefis. Elimizde olsa uzak dururuz ama imkansız. Bunu bu kadar büyütmenin bir anlamı yok
Oyle erkeklerle diyaloga girmezsen sorun hallolur bence. Ama yinede senin kararın tabii
Çoğu böyle ya bu zihniyeti niye değiştirmezler ki
Nude atınca farkli bakiyolar hep sevişmekten ne farkı var ki
Hayatım oyle seylerle vakit harcacagina isteklerine, beklentilerine onem veren bir erkege ulasıp gercegini yasa.
10 kisi dedin 10 kisininde agzi saglam, guvenilir, olgun cikmasi zaten mumkun degildi
Bak keyfine kafaya takmaya gerek yok gerçek yüzünü görmüş oldun
Tamam da her erkek bu kafa yapısında mi
Hayır
Ona atmadıysan ya da birşeyler paylaşmadıysan böyle demiştir kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş
Sanki kendisi yapmıyor bi resim almak için yüz takla atıyordur :)
Aynen ozaman sen de p. ç oluyosun madem kadın orspu oluyo
pardon?
bu sözü hak edecek ne dedim ben anlayamadım
Ben bana küfreden adam için söyledim ya senin için degil
yorum bana gelince :)
güvenilir biri olmalı gerçi güvenmekte zor
Doğru güncelleme
Gerekli bir güncelleme bence idrak etsinler artık , ozaman daha önce baskalariyla sevişen sevgililerine de orspu diyebilsinler biraz erkeklerse..
Sen onun isine gelmemissin ondan dolayı. Hadi seninle de birseyler yapalim deseydin onun cok iyi birisiydin
Nasıl haklısın..
Ben şu an seninle aynı durumdayım reel sanal meselesinde. Nefsimi cidden tutamıyorum önüme gelince.
Sen neden bu konuda bu kadar içerledin. Sal gitsin boş ver : D
öküz işte tam bir öküz, kadınlarda bu öküzleri sever
Niye öyle karaktersizler kenfino anlatmaya ugrasiyn
Sanal partnerinde karakterlisini dilerim sana
Amin sağol
Çok sinir oldum
Böyle tiplerle muhabbet kurarsınızda her şeyi olması gerektiği gibi olanlara yaklaşmazsınız
İnsanları tanıyamiyosun böyle degildi başta
Haklısındır
boş ver yol ver gitsin, sohbet etmeye bile değmez.
genelleme yapma derim seninle aynı fikirdeyim.
tek derdiniz
evlenmek
erkek olursa
!