Çoğu erkek evlilik öncesi ilişki yaşamaya açık olan kadınlarla evlilik düşünmüyor ister heves aldığından deyin ister yobazlığından deyin (Herkes değil tabiki) yataktaki performansı bu konudaki bakış açınızı etkiler mi?
Yatakta size çok zevk veren bir kadınla evlenir misiniz?
Bunu sadece kişilik değil de yetiştirilme tarzından toplum baskılarına kadar her şey etkiliyor, çift terapisi denemediyseniz öneririm belki psikolojik destekle çözebilirsiniz
Anlaşmak önemli, daha önce muhtemelen seks yapmıştır, bşr daha o hataya düşmemesi gerekir, amaçlı seks yapan venpartner değiştirenler kolay kolay sadık kalamaz, sadakat önemli
Arkadaşlarımda gördüm işte ya konusuyoruz bunları 😂 Önceki ilişkisinde mutlu olan biri bile ten uyumu yakaladığı ilişkide bambaşka biri oluyor, sekse bakış açısı tamamen değişen biri bile olmuştu
aynı ama resmı olmaması daha ozgur hıssettırıyor sankı resmı bır kagıda baglı olmadan kendı ıradenle o kısının yanında oldugunu hıssettırıyorsun ve hıssedıyorsun
Bir noktada uzun ilişkiler de aynı girdaba giriyor aşktan çok alışkanlık oluyor, arada evlilik olmasa da birbirinize karşı sorumluluklarınız oluyor falan filan
Senin bir defa sorduğun soru sacma her insan evlilikte kendini mutlu edecek zevkin doruklarini yasatacak insan ister ama bunu harunlar pek anlayamıyor işte klavyede mastürbasyon yaparken savmalayip duruyorlar böyle gayet normal bir şey
Soran
7 ay
Tamam her insan öyle ister de öyle ister diye öyle evlenmez evlilik kararında bunun etkisini sordum
Cevap sahibi
7 ay
Nasıl öyle ister diye öyle evlenmez hiçbir erkeğin evlilikte isteksiz bir kadın yda kendini tam anlamıyla bosaltamicak beceriksiz bir kadin iateyecegini düşünmüyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
evlilik sadece seks ve zevk işi değil canısı. önce namuslu bir kadın olmalı çocuk edinecek kalitede insan olmalı.
Etkiler bence iyi oral yapiyorsa cilveli ise
Tabii ki. Kadın yatakta iyi ise her yerde iyidir ve özgüvenlidir. Ve erkekle o temel bağı yakalar.
“Zevk evliliğin temeli değil, tutkusudur. Sadece yatakta iyi olmak yetmez; aynı ruhu paylaşabiliyorsan, o zaman gerçekten evlenilir.”
Yani öyle kadınla evlenmedigim için Şu an pişmanım ve hızla boşanmaya gidiyor bu evlilik
Deme ya :( Beklentilerinizi konuşun bir yolu bulunur
7 yılın 6,5 yılı onun mücadelesi ile geçti 1 arpa boy ileri gidemedik
Bunu sadece kişilik değil de yetiştirilme tarzından toplum baskılarına kadar her şey etkiliyor, çift terapisi denemediyseniz öneririm belki psikolojik destekle çözebilirsiniz
4 terapist değiştirdik 3 sene orofesyonel destek aldık yok değişme olmadı
Kötü olmuş
Ama birbiriniz için, evliliğiniz için bu kadar çabalasıysanız bence bu da çok değerli, belki de daha değerli
Ama nereye kadar ben böyle durabilirim sizce?
Ne diyeyim zor
Hemide fazlasıyla zor
resmi nıkah olmaz asla bh devirde.. nıkahsız karım olmayı kabul edecekse evlenirim
Nikahsız nasıl karın olacak dini nikah mı?
yo aramızda evlenelim dicez evlencez.
Güzelmiş, insanlara da duyurursanız dini nikah oluyor o 😂
imam lazım ona imam olmadan olmaz ki
O işin formalitesi, dinde her şey niyettir sadece duyurmak gerekir yani aslen davetiye dağıtmak bile nikah sayılabilir
Tek kriterim yatak olmaz
Senin ne olur
Benim de tek kriterim yatak olmaz ama sevgisini yatakta da hissedebileceğim bir erkek tercihim olur
Hayatinda biri var mi Şu an
Niye
Önemli bir + ama tek yetmez maalesef
O kadın oral yapacak mı bu arada
Sana zevk veren diyorum işte nelerden zevk alıyorsan hepsi
Seks uyumu daha önemli
Abicim işte yatakta neye önem veriyorsan hepsi ya
Hijyen de önemli
Abicim sen niye her şey dahile sürekli bir şeyler ekliyorsun? "neye önem veriyorsan hepsi" ne demek? 😂
Yani baştan diyim bunlar yoksa olmaz sonra üzülme
Ben kendim için sormuyorum ki düşünceleri merak ettim diye soruyorum ben evlenmeden birlikte olmam heralde, olursam da evlilik koşulum olmaz
Bence evlenmeden olma. Tavsiye bırakır yani çoğu kişi kendin istersen yap
Evet kimsenin gitmeyeceğine güvenip de yapılacak bir eylem değil, gidecek olsa bile yapmaya değer biriyse ancak
Aynen öyle yapmaya değer birisi duygusal anlamda mi fiziki mi
Her türlü yine her şey dahil 😂
Birisi daha ağır basar ya mesela hangi fiziksel kısmı seni cekmeli
Duygusal anlamda daha ağır basar ama fiziksel yön soruyorsan geniş omuz 🙄🙄
Aaa tam ben bu
Yani bu sadece bir ölçü değil bence
Hem de yıldırım nikahıyla
Herkes öyle bir kadınla evlenmek ister
Sırf o bir kriter olamaz yuva kurmak için
Olabilir
Evlilik için yetersiz
Durumlar müsait ise neden olmasın
Ne gibi durumlar?
Anlaşmak önemli, daha önce muhtemelen seks yapmıştır, bşr daha o hataya düşmemesi gerekir, amaçlı seks yapan venpartner değiştirenler kolay kolay sadık kalamaz, sadakat önemli
Bakire isen bak buna kimse hayır demez
Amaçlı değil sadece aşkla yaptıysa daha önce de?
Benim vardı bşr tane kaç oldu benden sonra sayamadım ama evlendi, sadıkmıdır bilemem işte ama farklı insanlarla yapan çabuk sıkılır bir kişiden
Doğrudur, deneyim de etkiliyordur bağlılığı belki
Evet etkiliyor be değişiklik de etkiliyor
Erkek için de aynıysa yandık 😂 geçmişi önemsemeyen biri olarak bir düşündüm şimdi
Olabilir, iyisine denk gelmek lazım 😅 ama sen sorduğun gibi yaparsan kimseye bakmaz
Tahminimce öyle yaparım 🤷♀️ Onun konuya bakış açısı da önemli tabii ki, yatakta iyi olmak için önce uyum gerek
Uyum olur ya yeterki seks yapmayı bilsin
Ten uyumu ve karşılıklı beklentilerin uyumu önemli
Ten uyumuna inanıyormusun, kadın erkek birlikte olunca zaten her şey olur, beklenti önemli tabii
Ten uyumuna inanıyorum kendim deneyimlemedim ama deneyimleyen insanların hayatını nasıl değiştirdiğini gördüm 😂
Sadece seviştin yani, nasıl değiştiriyor peki
Sevişmedim 🤷♀️
Nasıl yakaladın peki ten uyumunu ya da kimde gördün ki
Arkadaşlarımda gördüm işte ya konusuyoruz bunları 😂 Önceki ilişkisinde mutlu olan biri bile ten uyumu yakaladığı ilişkide bambaşka biri oluyor, sekse bakış açısı tamamen değişen biri bile olmuştu
İnsanların bir birlerini anlamasına bağlı birazda
Evlenirim elbette kadın olduktan sonra 😂😂
Nefes alsın yeter 😂
Oda çıkar astım hastası olur 😂😂
Astım hastaları da nefes alıyor ya 💔 (astımım)
Snsjsjs bak gördün mü nefes alması yetmiyor 😂
Astımdan elendik 💔
Dhsjsjs elenmedin ya örnek o 😂😂
Peki 😂
Dnsjsjsj evleneceksen isteneye geliyorum 😄
Sülaleni topla gel cama çıktım bekliyorum 😅
Sjsjajsjja üstümüze mi atlayacaksin gir içeride bekle 😂
Atlasam ne yapabilirsin ki 😂
Tutar kaçırırım 😂😂
Niye kaçırıyorsun ne güzel istiyorduk 😂
Atlamisken istemekle ugrasmayiz😄😂😂
Koş o zaman 😂😂
Adres at adres suanda tam ihtiysc olunan zamandasin😂
Onu söyleyemiyoruz maalesef kalp pusulasıyla buluyorsun yolu
Djsjsjsjsj bulana kadar ben 😂
Diyorum bu devirde pusula mı kaldı navigasyona dökün şu işi konum atalım diye ama yok illaki kalp bulacakmış yolunu 😂
Sjsjsjsjsj oyle kalırsa ysndik 😄😂😂
Evlenirim
Evet tabiki
o*ospu değilse evet
evettt
Yatak performansı çok önemli kadın da
evlenmem ama beraber yasarım
Niye evlenmezsin, beraber yaşayacak kadar hayatına aldığın biriyle?
evlılıge karsıyım evlenınce ılıskının rıtmı bozuluyor
Beraber yaşamak da aynı şey değil mi
aynı ama resmı olmaması daha ozgur hıssettırıyor sankı resmı bır kagıda baglı olmadan kendı ıradenle o kısının yanında oldugunu hıssettırıyorsun ve hıssedıyorsun
Bir noktada uzun ilişkiler de aynı girdaba giriyor aşktan çok alışkanlık oluyor, arada evlilik olmasa da birbirinize karşı sorumluluklarınız oluyor falan filan
olabılır ben aska ınanmıyorum benım ıcın ten uyumu daha onemlı
Bütün kadınlar yatak da zevkli
😂😂
Evet öylee biraz çığlık nazlilar okadar 😀😀
ben bozduysam evet
Neyi bozduysan abi robot mu bu kız bozmak nasıl bir uslup biraz dikkatli konuşun ya 😂
he robot mk bunun başka adı mı var bozmak bozmaktır
🤦♀️
Evlenmem
Ben gunumuz kadinlarinin evliligi hak ettigini dusunmuyorum
Günümüzde kadın erkek demeden çoğu insan evliliği hak etmiyor ama genellemeyelim yine de
Kusura bakma, fikrim degismez. Uinede haklisin.
Evet
Tabiki evlenirim
Böyle bir kadin yok
E gibi zarar
Kesinlikle evlenirim
Yok onu kullanirim
Ee o da seni kullanır karşılıklı win-win
Senin bir defa sorduğun soru sacma her insan evlilikte kendini mutlu edecek zevkin doruklarini yasatacak insan ister ama bunu harunlar pek anlayamıyor işte klavyede mastürbasyon yaparken savmalayip duruyorlar böyle gayet normal bir şey
Tamam her insan öyle ister de öyle ister diye öyle evlenmez evlilik kararında bunun etkisini sordum
Nasıl öyle ister diye öyle evlenmez hiçbir erkeğin evlilikte isteksiz bir kadın yda kendini tam anlamıyla bosaltamicak beceriksiz bir kadin iateyecegini düşünmüyorum
Evlenirken bunu düşünmeyen çok var
Sen evlisin sanirim
Değilim
Umarım senin gibi istekli birini bulursun o zaman
Bakalım
💋💋💋
istekli misin