Gizli Üye(30-35)+1 yılBizim ülkede bir erkeğin kız arkadaşının/nişanlısının kendisinden önce başka bir erkekle anal oral seks yaptığını öğrendiğinde o kadınla evleneceğini düşünmüyorum. Kız sevgiliyken söylese de o ilişkinin evlilikle neticeleneceğine inanmıyorum. Bizim erkeklerimiz evleneceği çocuk yapacağı kadının kendisinden önceki seks hayatına bu kadar saygı gösterebileceğine ben inanmıyorum. Bu olsaydı bütün kadınlar çok rahat bir şekilde eskiden ilişkilerinin olduğunu söylerdi. Ya da çoğu sevgili evlenmeyeceklerse sadece sevişmede kalmazdı.
32 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılMillet daha okuduğunu anlamıyor a... m... k.. PISA'da sonuncu gelmemize şaşmamalı.
Soran+1 yılo zaman buna cozum bulmak gerekmez mi sence
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Evlenmek isteyeceğim kadında aradığım kriterler içinde, daha önce ne şekilde olursa olsun seks yapmak hiç olmadı. Ben karakterine ve görünümüne dikkat ettim. Evlenmeden önce, hiç daha önceki ilişkilerini sormadım. Beni sevsin. Değer versin istedim. Bu kadar.
10 Yorumla
+1 yılBilebilir misin
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılArkadan veren kadinlar asıri derecede cahildirler o yuzden asla yaklasmam onlara
23 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBide artik onden bile yapsak yaparken gecmeyen bi bok kokusu olur onlarda.
Soran+1 yılaga hayatında karı yapmamıssın konusma ya
Cevap sahibi+1 yılbenim oglum bile olabilirsin diye kotu bisey demiyorum.. 😂😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal veya oral seks yapanlara saygım var ama anal yapanlara saygım yok.
14 Yorumla
Soran+1 yılneden
Cevap sahibi+1 yılAnal seksin zararları var ve kadına zararı erkekten çok daha fazla.
Cevap sahibi+1 yıl*ötüne saygısı olmayanın evlilikte sana saygısı olur mu sanıyorsun? 🤣🤣🤣🤣
Soran+1 yıldimi
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. o kadınların ilerde kaka tutamama sorunu ortaya çıkıyor uğraşamam
20 Yorumlaanal olunca ne degişiyo seks yapmışa yapmıştır işte
10 Yorumla
+1 yılAnal sevmiyorum. Hiç ilgimi çekmedi, yapmayı da istemedim kimseden
22 Yorumla
Soran+1 yılanlamadın soruyu daha once anal yapmış bir kadın
- +1 yıl
Evlenmem. Anal yapan genelde bakirelik gitmesin diye yapıyor. O kafa yapısında olan kızları sevmem
Gizli Üye(18-24)+1 yılerkekle bile evlenirim
51 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnal sıkıntı ya bence bok yolunu tercih etmeyin
21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSoruyu yanlış anladık sanırım
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenirim
11 Yorumla
Soran+1 yılooo iyii
+1 yılHayir
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYapmazsa evlenmem MK 😅
03 Yorumla
Soran+1 yılbaskasıyla
Cevap sahibi+1 yılAnasını giberim
Soran+1 yılananı gibersin
+1 yılHayır
10 Yorumla