Cinsel Yaşam İstekli kadınla evlenmek hoşunuza gider mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 18 Yoksa gözünüz korkar mi İstekli kadınla evlenmek hoşunuza gider mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Ben aşka bakarım istekli olmasına değil. 0 0 Yorumla
Mr_yanlız Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 93% +1 yıl Tabkki gider.. ama zamanla kadinda istek azalir 0 0 Yorumla
Olgunateş Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. İstekli kadın sadece partnerini istiyorsa gurur vericidir 0 0 Yorumla
Hakanesk Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Değişir. Kolay tatmin olaniysa sorun yok. Ama tatminsizse çok zor. 0 0 Yorumla
loky34ist Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. Çok isterdim her fırsatta yapacak birisi olmasını hiç yeter kelimesi kullanmayacak birisi 😉😉 0 0 Yorumla
RavenbyPoe Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Sadakatinde sıkıntı yoksa gözümü korkutmaz. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Kimbilir o isteklikle geçmişte kimlerle ne yaşadı... Belki de Karabük mezunudur... 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sen yaşamadın mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben bakirim Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Sevgili bile olmaya öyle bir kızla saatlerce sevişmeye değer bu ama yok işte 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Tabii ki gider. İstemem diyen erkek aptaldır. 0 0 Yorumla
alcohólico Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 93% +1 yıl Ben istekli o istekli evden çıkmazdık sanırım 0 0 Yorumla
Zecx-40 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yoo neden kiKiz korkması lazım esas :)) 0 0 Yorumla
BenPiçinTeki Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl ben aleti gösterdikten sonra onun gözü korkar 👿 0 0 Yorumla
Dubaiprensi Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Seks ve evlilik böyle bir sey degil arkadaşlar 0 0 Yorumla
ByToRo Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Evlenmeyen herkes kendini istekli zanneder. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evlenince ne oluyor Yorumla
mrfatbee Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hoşa gider tabiiki... Aranan özellik bu.. 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Hoş olur 0 0 Yorumla
turgaykurtulus Takip Et Xper 6 Yaş: 46 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı. kim istemez istekli tutkulu bol pozisyonlu 0 0 Yorumla
Cobol Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 81% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 877 cevap paylaştı. Tercih meselesi 0 0 Yorumla
Chihuahuan Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 657 cevap paylaştı. Bayılırım keşke 0 0 Yorumla
Sadbut_true Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Denk gelmez 0 0 Yorumla
Angarali-Bebesi Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 366 cevap paylaştı. aldatma riski fazla 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Korkman 0 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Zevkli 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Erkekler sever 😃 1 2 Yorumla zibidygonzales +1 yıl sende seviyor gibisin :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yoo Yorumla
TekAşkBeşiktaş Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bayılırım 😅 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
Ben aşka bakarım istekli olmasına değil.
Tabkki gider.. ama zamanla kadinda istek azalir
İstekli kadın sadece partnerini istiyorsa gurur vericidir
Değişir. Kolay tatmin olaniysa sorun yok. Ama tatminsizse çok zor.
Çok isterdim her fırsatta yapacak birisi olmasını hiç yeter kelimesi kullanmayacak birisi 😉😉
Sadakatinde sıkıntı yoksa gözümü korkutmaz.
Kimbilir o isteklikle geçmişte kimlerle ne yaşadı... Belki de Karabük mezunudur...
Sen yaşamadın mi
Ben bakirim
Sevgili bile olmaya öyle bir kızla saatlerce sevişmeye değer bu ama yok işte
Tabii ki gider. İstemem diyen erkek aptaldır.
Gider tsbi * sadece esine sadik olcek
Sözde hepiniz istekli siniz
Gider ama önce boşanmam lazım 🤣🤣🤣
Ben istekli o istekli evden çıkmazdık sanırım
Yoo neden ki
Kiz korkması lazım esas :))
ben aleti gösterdikten sonra onun gözü korkar 👿
Nerde o günler
Seks ve evlilik böyle bir sey degil arkadaşlar
Evlenmeyen herkes kendini istekli zanneder.
Evlenince ne oluyor
Korkan eksiktir
Bende yürekli sanmıştım meğersem
Eğlenceli olur bende istekliyim
Hoşa gider tabiiki... Aranan özellik bu..
korkanın çocuğu olmaz :D
Çok giderdi niye göz korksun ki
Hoş olur
kim istemez istekli tutkulu bol pozisyonlu
Umarım bir gün
Gider
He gider.
Fazlasıyla
Hoşuma gider her gece yaparım
Tercih meselesi
Bayılırım keşke
Denk gelmez