- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
m 7 ayMerhaba! Tabiki kötü etkiler şöyle ki öasturbasyon yaparken kişi vücudunu iyi tanıdığı için mastürbasyon ile kendisini rahatça tatmin edebilirken seks ile tatmin edemez.
Çünkü partneri vücudunu kendisi kadar şyi tanıyamadığı için zevk alamıyor bu yüzden olabildiğince masturbasyondan uzak durulmalı ki seks anında zevk alınabilsin.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
7 ayisteği ters yönde etkilediğini düşünüyorum, zira cinsellik bir efor emek fantezi hazlar dizilişidir, kısaca bir emek gerektirir ama mastürbasyon öyle değil, aç bir p+*no otur izle etkilen ve sonuç işlem kısa ve emeksiz sağlıklı mı? bunu ben cevaplayamam ama kolaycılık olarak açıklayabilirim, bir süre sonra zaten abone oluyor insan vazgeçilmezi oluyor, karşı cinsin egoları, ihanetleri, çoklu ilişkilerini görünce amanbesende diyor :D
40 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
7 ayŞöyle cinsel isteğin baskınlığını azaltmak için iyi yöntem. Ama bazen uzun süre boşalmayıp çevreden etki Le bildiğinde o boşanmaya yaklaşan zevk hali ayrı bir haz veriyor.
20 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bence olumsuz etkiler
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
Gizli Üye(30-35)7 ayMastürbasyon sonrası erkekte istek kalmaz zaten. Kadınlar için aynı şeyi söyleyemem ama erkekte mastürbasyon ihtiyaç değil mecburiyettir. Ilişkiye girebiliyor olsa mastürbasyon aklına bile gelmez. Onun yerine almaya başladıkça da cinsel ilişki verimliliği ve performansı olumsuz etkilenir.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İhtiyacı azaltır rahatlatir. Tabiki gerçeğinin zevki başka ateşli olur
10 Yorumla
7 ayYa neticede uzun süre yapılmadığın zaman özellikle erkeklerde aşırı bir istek durum olur rahatlatmak için yeterli bir durum ama gerçek ilişkinin yerini tutar mı Tabii ki tutmaz ama millete salça olmamak için de gerekli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
7 ayMastürbasyon cinsel ilişki isteğini artırabilir çünkü bedenindeki gerilik azalır ve arzu için alan açılır.
Ama bu ritim kontrolsüz hale gelirse, isteğin düşebilir ya da odak başka yöne kayabilir.00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
7 ayEyerki bir erkeyin yeterince gücü kuvveti ya da enerjisi yoksa mastürbasyon yaptıktan sonra cinsel isteyi olmayabilir ve yanılmıyorsam bu testesteron yüksekliği ile de alakalı
00 Yorumla
7 ayBence kadınlarda isteği çok daha fazla arttırıyor
51 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 551 cevap paylaştı.
7 ayÇok etkiliyor. Kadınları bilmem ama erkeklerde istek olduğu halde sertlesme ve erken boşalma sorunlarıyla karşı karşıya geliyor insan. (Tanidiklardan biliyorum)
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Zamanla azaltir amasyada
11 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayErken orgazm sorunu yaratır mı kadınlarda
43 Yorumla
Cevap sahibi7 aySorutu okuyup cevap vermeyip niye beğeniyorsun? Cinsellik etiketin yok mu?
- 7 ay
Kadınlarda erken orgazm her zaman bir sorun olarak görülmez ancak bazı durumlarda hem fiziksel hem de duygusal dengesizlik yaratabilir cinsel ilişki sırasında çok hızlı orgazma ulaşmak bedenin tam olarak gevşemeden doyuma ulaşması anlamına gelir bu durumda kadın orgazm sonrasında isteksizlik veya tatminsizlik hissedebilir
Ayrıca partnerle uyum da bu noktada önemlidir kadın çok erken orgazm olduğunda erkek henüz uyarılma sürecindeyse bu durum ilişkide ritim bozukluğu yaratabilir zamanla bu fark çift arasında duygusal mesafeye veya tatmin eksikliğine neden olabilir
Kısacası erken orgazm bazen doğal bir farklılık olsa da sık tekrar ediyorsa veya tatmini azaltıyorsa gevşeme teknikleri ön sevişmeye daha fazla zaman ayırmak ve partnerle açık iletişim kurmak dengeyi yeniden sağlayabilir..
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
7 ayBüyük oranda etkiliyor ve alışkanlık yaparsa daha da büyük problemlere yol açabilir.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ordövr tabağı gibi düşün. Seks ise ana yemek.
00 YorumlaOlumsuz etkiler her erkeğin hem mastürbasyon hem p*rno uzak durması gerekir
00 Yorumla
7 aypARTNERİN YANINDA YAPMAdıkça sorun da olmaz kimsenin sikinde de olmaz söylemezsen
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
7 ayLibido belli yükseklikteyse faydası oluyor. Erken boşalma ihtimali azalıyor mesela.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 766 cevap paylaştı. Bence etkilemez gibi, bende daha çok istek yapıyor.
00 Yorumla
7 ayİstek ve arzuyu düşürür zamanla partnere ihtiyaç duyuların kaybolur
00 Yorumla
7 ayBen yapıyorum ama arada sertlik sonuna kadar var devam ediyor
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 ayEtkiler sürekli mastürbasyon yapan biri ilişkiye girince tek sefer atınca ikincide zorlanır ve uzun sürer
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)7 ayErkek için daha fazla seks yapar. Uzun süre sert kaldığından kadını da memnun eder.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayBir kadın olarak klitorist biraz hassasiyetini kaybediyor sürtünmeden ötürü ilk yaptığım zamanlar daha hızlı fazla boşalırken artık öyle değil yine boşalıyorum yine titriyorum ama ilk zamanların hazzı başkaydı
10 Yorumla
7 ayBazen soğukluk hisseddiriyor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
7 ayKimi insan mastürbasyon dan daha çok keyif alıyor
10 Yorumla
7 aySanki tatlının sadece üzerini yiyor gibi
50 YorumlaBence kadınlarda daha çok artırıyor eşim yaptıkça daha çok istiyor
02 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayAbla 18 yaşındayım hiç sevgilim yokya sürekli mastürbasyon yapıyorum libidom çok yüksek yani. Boşalınca çok rahatlıyorum bir kaç saat isteği dindirir bence.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 965 cevap paylaştı.
7 aySanırım vazgeçerici etkiye sahip
02 Yorumla- 7 ay
Yani sonuçta ereksiyon olunuyor bu sayede isteği azaltır
7 ayCinsel ilişki isteğini giderir.
00 YorumlaHer gün yapıyorum bakirim ama...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
7 ayÇok çok güzel bir yönde etkiler...
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 889 cevap paylaştı. Olumsuz yönde etkiler çünkü tatmin olunca biter
00 YorumlaBeni etkilemiyor inadına arttırıyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 876 cevap paylaştı.
7 ayNegatif
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Azaltabilir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
7 ayOlumsuz etkiler
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayBence güzel bir şekilde yükseltir.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)7 aydestekler bence
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 ayOlumsuz etkiler
10 Yorumla
7 ayazaltıyo bence
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Harika etkiler
00 Yorumla
7 ayGüzel etkiler bence
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Olumlu etkiler bence
00 Yorumla
7 ayKadın için mi erkek içinmi?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
7 ayOlumsuz sanırım.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayGeçici olarak isteği gideriyor. 😂😂
00 Yorumla
7 ayartırır
10 YorumlaÇoğu zarar azı karar
00 YorumlaAzaltır
00 Yorumlaetkilemez ya
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği