Hava değişiminin cinsellik üzerinde etkileri size göre nasıldır. Soğukları yaşadığımız şu dönemde cinsel istekler hangi durumdadır?

Hava değişiminin cinsellik üzerinde etkileri size göre nasıldır. Soğukları yaşadığımız şu dönemde cinsel istekler hangi durumdadır?

Benim için değil etki etmiyor çünkü yazın ayrı güzel olur bu kışın ayrıca güzel olur önemli olan birisi de ilgi duymak ve arzulamak cinsel istek üzerine etki eden tek etken bu
Yaz kış bir olmaz insan. Kimisi için farketmez elbette.. Ama kimi için yazın bunaltıcı, kışın daha caziptir.. Kimi için de tam tersi..
Ama bu soruyu kendime göre de cevaplamak isterim.. Yazın terlemeden rahatsız olanlar var, ben rahatsız olmam.. Partnerin sırtında ve göğsünde oluşan terler hoşuma bile gider🙃
Efor sarfediyoruz ve zevk alıyoruz, terlemeyi görmek daha cezbediyor beni..
Kışın ısıtıcılar eşlik ediyor hem görsellik hem de ısının verdiği o şehvet ve tutkuyla daha iyi oluyor bence.. Kışın o soğukta sevgiliye sadece sarılma olayı bile mutluluk verici.. Kışları ayrı bir seviyorum 😎
Cevap
12Cevap
Yani etkili olabilir özellikle yazın 😃
Evet etkilidir ama benim için pek değişmiyor hep standart yüksek
İlkbahar ve yazın sıcak havanın etkisiyle insan daha enerjik oluyor e bu da cinsel isteğe olumlu yansiyor
Kesinlikle reis çok etkisi oluyor
😂😂 mevsimlere göre isteklerimiz değişmiyor ben vücut ısımı ona göre ayarlarıyorum sıkıntı olmuyor 🤣🤣
Meteoroloji ve hatta astronominin, insan hormonları ve dolayısıyla davranışları üzerine etkisi olduğunu düşünüyorum.
Evet kışın çok soğuk insanın ateşi yok yazın ateş basıyor tek çareyi şeyde arar 😅
Kışın soğukta sarılmak çok daha güzel olur sanırım. Bu yüzden kışın cinsellik daha etkin olur.
Yok ya onu bilmiyorum ama Mart ayı meşhur bu konuda dert ayı diye bilinir 😊
Daha neler. Mevsim ne alaka etkiliyor diyen ben abazayım diyemediği için mevsime bok atıyordur
Bende yaz mevsimi daha etkili oluyor cinsel istek 10 işe 20 ye çıkıyor 😃
Aslan puslu havayı sever 🤣 av mevsimi
Kışın ben sevişemiyom ya
Etkilidir muhtemelen galiba zannımca
Yaz ve ilkbahar çok hareketli geçiyor sjhsj
Evet etkilidir
Hayır bence
Sanmıyorum
çok değil