sevgilim 28 yaşında yani ergen değil, ilk buluşmamızda ona sarılınca kalktığını söyledi ben fark etmemiştim 😅
sadece sarılınca oluyo mu böyle ya
sevgilim 28 yaşında yani ergen değil, ilk buluşmamızda ona sarılınca kalktığını söyledi ben fark etmemiştim 😅
sadece sarılınca oluyo mu böyle ya
Olur. Aslında her zaman olur. Canımız seks istediğinde olur. Sizler nasıl ıslanıyorsanız biz de ereksiyon oluyoruz. Ama biz göründüğü için genelde kamufle ediyoruz hemen inmesini sağlıyoruz dikkat dağıtarak. Siz ıslanıp çaktırmama lüksüne sahipsiniz. Her iki tepki de sekse hazırlıktır. Sevgilin sana, seni çok istediğini anlatmak istemiş. Aşkım dile değil de zike gelmesi durumu. Harika. Seviş onunla.
sana ne gözle baktığına bağlı. eğlenilecek kız olarak gördüklerine kalkar.
genelde onları züküp bırakırlar. sende dikkat et. seviyorum ilk kez böyle oldum ciddiyim anama seni anlattım demelerine de inanma
Olur bazen kalp hızlı atınca beden de şaşırır duygularla karışır o da heyecanının dürüst yansımasıymış aslında sende öyle bir etki bırakmışsın ki kontrolü kalbine devretmiş
Cevap
43Cevap
Olur 😅
Erkeklerde fiziksel temas, özellikle hoşlandığı kişiden geliyorsa refleks gibidir.
İsteyerek değil, vücut tepkisi.
Yani “kalktıysa seviyor” değil — “kalktıysa etkilenmiş” denir 😉
Merhaba! Evet bu normal bir şey bence çünkü vücut karşı cinsi ile temas ettiği için normal şekilde erekte olabilir bu çok doğal bir şey
Bastırılmış cinsel duyguları olan ve kadınları sevişmek için kullanılan bir madde olarak gören insanlarda olur bu dediğin
En ufak seylerde bile kalkıyor koku sarılma veya başka şeyler çok sebep var hele ki çok istekli olanlar benim gibi en ufak şeyde direk dimdik
Evet olabilir, çok normal, yeni tanışma, heyecan tetikler bizi :)
Olır olur 😃öle de böyle de olur çavuşun halleri değişir
Adres veriyom gel sarılacam. test sonuçları 1 dakkada çıkar
Sarıldığında düşündükleri ve temas noktası önemli ☺️
Ergenlikle alakası yok, senin güzelliğin ve çekiciliğin ile alaskası var. Çok sempatik ve yakın davrandın mı?
evet. beni de sevdiğini söylüyor hep
Bebek gibi hatun olmalısın sen, erkekler sıcakkanlı buldukları kadınlara yükselirler. Çok çekici olmalısın 🥰
çok güzel değilim ama auram yüksek😅
Güzel demedim zaten dikkat edersen, erkeği etkilemeyi biliyorsun belli. Yaş aralığın doğru mu ki? 🥰
Sarılma ile alakası yok bayağı bayağı öncesinde bir yükleme varmış
Kalktığını farketmediysen sıkıntı orada başlıyor sanırım 🤣🤣 hayır o kadar değil
Yani çok istekli ve daha önce ilişki olmadıysa sende ilgi çekici giyinmişsen normal
Etkilenen erkek tabiki erekte olur olmazsa sorun var demektir
Benm kalkıyo belli oluyo kız gördü güldü sora verdi 🤣🤣
Bı sarilmayla kalkmaz ama ellesiyor anında kalkar benimki öyle
Nereye kalkıyo mu otursun ya daha tost yiycez
Etkilenme olunca olur
İlk buluşmada bnu demesi çok itici
Sarilmayla kalkmaz ya
Düşününcede kaldırıyoruz
Aynen dikkat et blowlop olmasın
sen hissetmediysen sorun yok bamyadır
Temas olursa sarılınca olabilir
Utangaç birimi