Abaza imiş. İlk buluşma çok önemli karşındakine saygılı olmak lazım cinsellik kötü bir şey değil ama bu karşındakini ürkütmeden yapılması gerekir. İlk gün birbirini tanımak ikin üçüncü gün yanlışlıkla el teması el tutma ileriki günler buluşunca belki yanaktan bir öpücük sonra dudak sonra karşındaki partnerin tabularının izin verdiği şekilde devam eder. Kızların yaptığı en büyük hata ilk günlerde kendilerini erkeklere sunması
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
Tabi ilk buluşmada küt diye dudaklara saldırması hoş değil. Ama adam yanaktan epey öpmüş bu durumda ereksiyon olması çok normal. Fakat bu durumda siz hiç bir şey hissetmediniz mi, hani onun ereksiyonunun sizdeki karşılığı.
Öncelikle bütün erkeklerin tek düşündüğü şey cinselliktir. Sizin merak ettiğiniz aslında duygusal bir ilişki olup olamayacağı. Madem bu ilk buluşma elbette duygusal bir bağ kurulmuş olamaz. Bunun için birbirinize biraz süre vermelisiniz. Adama da bunu açıklayın (öpüşme şartı falan koymak nedir yahu) ilişkinin bu aşamasında öpüşme, dokunma gibi cinsel merkezlere sinyal gönderen etkinlikler istemiyorum, kendimize zaman tanıyalım v. s Bu arkadaşa ya da bundan sonra karşınıza çıkacak kişilere karşı aynı şeyi söyleyebilirsiniz.
Ama yaş gelmiş 25'e liseli çocuklar gibi davranıyorsunuz. Ben öyle dedim de birbirimizi engelledik, acaba kimseye söyler mi? Biraz rahat olun, çıkmak, öpüşmek, dokunmak, yatmak suç veya ayıp bir şey değil. Bunları "çirkin biriyle" yapmak da öyle. Rahat olun, kimsenin sizi rahatsız hissettirecek hareketlerde bulunmasına izin vermeyin. Bunları açık açık söylemekten çekinmeyin.10 Yorumla
+1 yılErkek olarak cevap veriyorum kızlar bu konuyu bilmiyor erkekler her tabiri caizse özel konu bu ama öyle bir şey olunca cinsellik dışında da olabiliyor örnek sabah kalkınca olabilir ya da yolda yürür iken heycan yapınca kalkabilir her şey cinselliğe bağlamayın erkeğin istek dışı olabilir bu erkeğin elinde olan bişey değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEreksiyon bilerek yapılmaz. Tamamen içgüdüseldir. O yüzden iktidarsızlık diye bir hastalık var. Yoksa iktidar kullanmıyor derlerdi.
Tıpkı dizimize çekiç vurularak sinirlerin çalıştığı test edildiği gibi bu da öyledir. Artık ereksiyonun bilerek yapıldığını sanmayı bırakın.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
83Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılYani hemen böyle yargılamak birazcık açıkçası ayıp hatta acımasızca şöyle düşün adam kendi hormonlarına yenik düşmüş olabilir yani bu mutlaka onu seninle Cinsellik düşündüğü anlamına gelmez ama yine de bayağı belirgin bir şekilde olduysa bu büyük ihtimalle senin düşündüğün şeyi de gerçek olabilir yani seninle sadece cinsellik düşünmüş olma ihtimali yüksek.
20 Yorumla Seninle konuşacak bir konusu dahi olmadıysa ve sadece sana dokunmak öpmek istemişse, bide kendini bir şey sanar gibi sana şart koşmuşsa bariz belli tek düşündüğünün cinsellik olduğu. Hadi ereksiyona bir şey diyemem, elinde olmadan olmuştur. Heyecandan vs fizyolojik olarak bir reaksiyon göstermiştir. Ona rağmen o konuyu düşünmeyip seninle başka şeyler konuşsaydı, seni sadece dişi bir varlık, bir obje olarak değil de, bir insan, bir birey olarak hissettirseydi o zaman dediğim gibi sadece fizyolojik bir reaksiyon derdim ve ereksiyon olayına takılma derdim. Ama onun davranışları da sadece cinselliği düşündüğünü göstermiş. Yani aklı fikri orada belli ki.
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet zaten tweet atmış heralde aşık olduğu biri var. Sen güzel kukla kızı ben sinek valesiydim diye. Bütün paylaşimlar öyle. Benide kullanmak istedi sanırım. Engelledim de zaten Ama sağda solda inşallah bişi demez
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim erkek arkadaşımda da öyle olmuştu hatta ön tarafında 1tl genişliğinda ıslaklı da vardı😂🤔
Ama ben de tepeden tirnağa harikayım haklı yani😂
Hala daha muthis devam eden bir ilişkimiz var.
Tek derdi odur değildir bilemezsinki anca birlikte oldukça anlarsın64 Yorumla- +1 yıl
Sen harikasın ya 😃
Cevap sahibi+1 yıl@Nietzschenededi 😎😎
- +1 yıl
Bi yazsan değerli insan 😎😎
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılanlatir.. ama ilk bulusmada ereksiyon olmasi seni basit gordugu anlamina gelmez. sadece erkeklerin dogasi diyelim. Sifresini istemen yanlis. Sen de kimseye verme. Girer sidfrenden siyasi birine hakaret yazsa ne yapacaksin? apar topar tutuklanirsin. Hemen opusmekten el ele tutusmaktan bahsetmesi komik
21 Yorumla
Soran+1 yılEvet şifre konusunda çok haklısın uyardığın için teşekkür ederim
+1 yılNeden kadınlar giyinmeyi öğrenmeli diyoruz? Erojen bölgeler erkekleri tahrik eder. Etmeli de. Erkeklerin dekolteden, kalçadan, bacaktan... vs tahrik olmadığı gün cinselliğin ve üremenin bittiği gündür. Bir erkek senin bedeninden tahrik olmaz ise yarın o adam maç izlerken karşısında soyunsan "çekil önümden be" der.
012 Yorumla- +1 yıl
Erkeklerin tesettürü de göz kapaklarıdır...
- +1 yıl
Erkekler gözü kapalı yaşayamaz. Erkeklerin tesettürünün göz kapağı olması kadına teşhircilik hakkı vermez. Kadınların da avret yerlerini ötmesi gerekir. Yatakodası ve plaj kıyafetleriyle her ortamda erkeklerin gözüne girmek için uğraşıyorsunuz, erkek kafasını çevirse bile ya sesle ya da sürtünerek dikkat çekmeye ısrarla devam ediyorsunuz. Spor salonunda hareket yapıyorum kız taytla gelip önümde domalıyor. Başka yer mi yok dediğimde bakma diyor. Böyle bir terbiyesizlik, hadsizlik olamaz. Peki ya çocuklar ve babanız yaşındaki adamlardan da mı utanmazsınız firikik verirken? Sormam hata ya.
O yüzden taciz ve tecavüz haberi duyduğumda sadece zavallı bir erkeğin iftira kurbanı olduğunu düşünüyorum sadece. - +1 yıl
Kadının istediğini giymesi de erkeğin bakışlarıyla taciz etmesi hakkını vermez. Bu ülkede kadın kapalı giyinse bile bakıyorlar. Mesele açık giyinmesi değil. Plajda ne giyecek eşofman mı? Madem bakışlarınla rahatsız edeceksin kadınları kendi özgürlüğünden ödün ver o zaman. Kendi nefsini bahane edecek kadar acizsen bu senin problemin
- +1 yıl
İçinde sapkınlık olan çarşaflı kızı da taciz ediyor metro da. Sen potansiyel sapıksın, umarım sizin zihniyetiniz deki insanlar senin kızını, anneni, karını rahatsız eder
- +1 yıl
İstediğini giymek diye bir şey olmaz. Yasaların sizi şımartması haklı çıkarmaz. Haberlerde görünüyor linkleri de mevcut aşırı dar ve açık giyinen kızlar avrupa ve abd de bile okullara alınmıyor. Batının o... pu muamelesi yaptığı kadınlara biz tapıyoruz burada. Uçağa alınmayanlar bile oldu. Çıplaklık sapıklıktır, çocuk istismarıdır. Teşhirci bir kadın ile tecavüzcü aynıdır benim için. Kadınlara sapık gibi teşhircilik hakkı verilen ülkede cinsel suçlar tck kapsamından çıkarılmalıdır.
- +1 yıl
Çarşaflı kız taciz edilmedi. Ben bu ülkede tacize ve tecavüze inanmıyorum. Bir karı taciz , tecavüz yaygarası yaptıysa ya parasız ya ilgisiz kalmıştır. Taciz ve tecavüzden korkan kimse çıplak gezemez. Boş yaygara.
- +1 yıl
Özgecan aslan ın ne suçu vardı minübüsle bindi tecavüz edilip öldürüldü. İstanbul'da metroda çok türbanlı kız taciz edildi yaz google ye çıkar. İlgiye ve paraya ihtiyacı olan evleniyor senin annen gibi. Pazara, markete çıkarmayın kadınlarınızı sonra taciz edilirse annen yüz vermiştir. Sapık adama dersin haklısın evli kadının ne işi var alışverişte diye
- +1 yıl
Burası cumhuriyet ülkesi kadınların da hakları var şeriat istiyorsan git Arabistan'a
- +1 yıl
Hem cahil hem bilgisizsin Avrupa ın çoğu yerinde serbest kıyafet var. Özel kolejlerin bazıları zorunlu okul kıyafeti. Hayatında hiç uçağa bindin mi acaba? Kıyafetinden dolayı alınamamazlık diye bir şey yok
- +1 yıl
Tek özgecan edebiyatınız var. Çünkü onun dışındaki tüm olaylar yıllardır iftira. özgecan'ın ceseti size çok yaradı. Kadın bir vücutçumuz Texas ta uçağa alınmadı çok açık giyindiği için ağladı oralarda video çekti hatta. İngilterede üniversteler bu çok açık giyinenleri almıyor linkleri bulunabiliyor. Miamide halka açık plajda çok açık bikini giyen kadını polis aldı ve teşhircilik para cezası uyguladı. Sen sapık gibi dolaşacaksın ben senden ya da ülkeden kaçacağım. Hadi lan oradan.
- +1 yıl
Çıplaklar kampı var orada sen neden bahsediyorsun yaaa? Havalimanında çalışıyorum uçakta bin tane yolcu görüyorum günlük benden daha iyi mi bileceksin
- +1 yıl
Haberlerde gördüğümü okuduğumu söylüyorum. Bizim havaalanından bahsetmiyorum. Bizde o... lara secde ediliyor. Çıplaklar kampında soyunmak işlerine gelmiyor. Amaç çoluk çocuk aile içinde soyunmak. Zaten polisin ceza gerekçesi de oydu. O şekilde o şekle uygun kamplara gimeliydi.
Nasıl?
Erkek daha görüşme esnasında mı penetrasyon oldu?
Yok artık, bu erkekler harbi e*besil.
Çıplak kadın görse, penetrasyon yaşamayan erkek var, bunların kafa nasıl bir şey?10 Yorumlaistediği kişiye anlatsın amacı seni yatağa atmakdan başka bişey değilki , kafana bile takma , bence ilk ilişkide ereksiyon olmak normal , hoşanmış olabilir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Birak anlatirsa anlatsisn. Sana soranlara onu istemedim niyeti bozuktu engelledim iftira atiyo dersin. Bu sana ders olir yeterince tanimadan biriyle yakinlasmazsin.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılSana şart koymak gibi bir hakkı yok ne buluyorsunuz bu şerefsizzzzlerde koyun tekmeyi bu tip sapıklara işleri güçleri sadecee cinskilik kullandirmayın kendinizi bu tip sapıklara
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 494 cevap paylaştı. Uzun süredir biri ile çok yakınlaşmadığı hatta konuşmadığı durumlarda erkekte olabilecek nadir bir durumdur. Askerlerimden ve askeri ortamlardan biliyorım 😀
00 Yorumlasevgili olmak için öpüşme şartı koyuyor erken dediğim için bitti diyorsun ama ilk buluşmada öpüşmüşsünüz bu nasıl tezat
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Samimi olarak söyle bir insanın sevdiğine karşı bir şeyler hissetmesi sizce neden anormal? ki nasıl sizin öyle bir düşünceniz yokken onu görebildiniz?
10 Yorumla
+1 yılBırak anlatsın kendi rezilliği seni basit görmüş belli
01 Yorumla
Soran+1 yılBasit miyim
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlabilir isteyebilir etkilenmis olabilir ben sokakta gördüğüm kişiden bile etkilendigim oluyo nolcak
53 Yorumla- +1 yıl
En rahatı sensin:)
Senden çok etkilenmiş olabilir ama 25 yaşta oturup öpüşme şartı koymaj çocukça
10 Yorumla
+1 yılÖpüşmek şartı da nedir. Aşırı saçma. Koşarak uzaklaş...
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılIster istemez düşünür sonuçta ten tene değiyor o sıcaklık kokusu birbirini arzular
41 Yorumla- +1 yıl
😉👍
Gizli Üye(18-24)+1 yılCok sacma benimde buna benzer bir sey başıma geldi yanii benim hakkımda merak etmeyip sürekli öpüşmek vs diyen adamdan hiçbir sey beklemeyin!!!
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 468 cevap paylaştı. Erkekler sürekli ereksiyon olur sadece bayanlar la alakalı bir durum değil
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hayır bende cok isteklıyım sevgilime sarıldığımda veya ufak bırsey de kalkıyor
00 Yorumla
+1 yılAnlatsın anlatırsa sende onu küçük düşür evet öptüm öpüşmeyi beceremediği için terkettim de😉
00 Yorumla
+1 yılHayır yanlışın var, niyeti bilyeleri getirip seninle beraber evde velet gibi misket oynamak!
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Anlatırsa onun aptallığı olur anlatmasin da yani bı zahmet 😊
00 YorumlaYanlış yapmışsın. Ama ilk görüşmede ereksiyon olması normal
00 YorumlaDaha ilk konuşmada ya da görüşmede bunları söyleyen insan sana acıdan başka ne verebilirki
00 YorumlaSen taşsın o ezik bir tip sana şart mı koştu sevgili olmak için burada bir çelişki var sanki 😂
00 YorumlaKız seksi ise, doğal.
Ama normalde
İlk buluşmaya gitmeden önce
Boşalmak gerekir.00 Yorumla
+1 yılBir hata işte seni buna iten neydi çok mu yalnız kaldın acaba?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Bence asıl EZik sen olmalısın. Şifre istemek nedir varoşun gülü ?
00 Yorumla
+1 yılİlk buluşmada karşı taraf ne giymiş olabilir ki erkek ereksiyon olsun ☺
00 YorumlaSenin sifresini istemen kadar normal ereksiyon olmasi onunki en azindan içgüdüsel
00 Yorumla
+1 yıltek düşüncesi cinsllik diyemeyiz o esna da ortam başı durumlar etmilyebilr giynilen kiyafet
00 YorumlaTek düşüncesi cinsellik olan kişiden kimseye hayır gelmez. Uzak durmak lazım böylelerinden.
00 Yorumla
+1 yılHer erkek için geçerli değil tabi bu böyle niyetini hemen belli etmiş
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılYoo , bazen libidosu çok yüksek insanlarda oluyor böyle
00 Yorumla Yaşınızda küçük değil biri şifre ister biri öpüşme şartı koşar garip
10 Yorumla
+1 yılBende şunu anlamıyorum sevgili olmasını isterken iyi hoş, bitince ezik çizik demişsin madem ezik hiç kalkışmasaydın sevgili olmaya.
00 Yorumla
+1 yılAnlatırlar. Ve anca öpüşerek ve daha fazlasını yaparak kendilerini bi halt sanırlar.
41 Yorumla
+1 yılezık olabılır yalnızlık ezıklık deıldır.. opusmeye hasrettır kadın ısteyınce hersey normal ooo karsılansın erkek dıyıncemı kotu hedeyın beeee olmaz okadar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. seks olmaya bilir o anki zevk heyecan sen etkilediğin için erekiyon olmuştur
00 Yorumla
+1 yılKişisine göre değişir bence.
40 Yorumla
+1 yılhiç bir şey kalıcı değildir
22 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
- +1 yıl
Ualşıncaya kadardır heyecanlanmıştır
+1 yılEreksiyon olmak insanın elinde olan bir durum değil ki
00 Yorumla
+1 yılEreksiyon olmuşsa etkilenmiş demekki o günkü halinden giyiminden vs
00 Yorumla
+1 yılAynn cnmm tek derdi zikismeq
32 YorumlaSeni resmen kullanmak istiyor.
30 Yorumla
+1 yılIlk buluşmada şifre istemek de
Ne bilim🙄30 YorumlaHeyecandan ablası kızma
10 Yorumla
+1 yılHayır bazen istemsiz oluyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılEzik alacağını almış senden ama
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yılyok ama arkadaşın niyeti baya baya belli
00 Yorumla
+1 yılTek düşündüğü olmasa da ilk düşüdüğü labilir
00 YorumlaOlabilir bu durum sizi rahatsız mı etti
00 Yorumla
+1 yılİlk buluşmada öpüşmek oldukça saçma.
00 Yorumla
+1 yılEe yani. Z
Sapıkmıymış o da nee?00 Yorumlaöksürmek gibi doğal bu
00 Yorumlaondan sana hayır yok boş ver
00 Yorumla
+1 yılMadem çirkin başta neden kabul ettin
00 Yorumla
+1 yılHayır ne alakası var ki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılYok değil dir bende olmuştum
00 Yorumla - Devamını Gör (54)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar