Aslında hepsi bağımlı değil, sadece çoğu duygularını o yolla dışa vurmayı öğrenmiş. Toplum onlara “güç = cinsellik” demeyi öğretmiş. Halbuki çoğu, sevildiğini hissetmeyi de o şekilde arıyor. Sorun arzuda değil, onu nasıl yönettiklerinde. 🔥
Kendisini aşk ile seven, aşka saygılı, aşka evet diyen hiç bir kadını aldatmaz erkekler, adam dediklerin. Aşka inanmayan da, paradan başka kıriteri olmayan da sizlersiniz. Dolayısı ile tüm çaba ve emeklerimiz boşa gidiyor, mahvoluyoruz, çok derin yaralar açıyorsunuz bizlerde...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Aslında hepsi bağımlı değil, sadece çoğu duygularını o yolla dışa vurmayı öğrenmiş. Toplum onlara “güç = cinsellik” demeyi öğretmiş. Halbuki çoğu, sevildiğini hissetmeyi de o şekilde arıyor. Sorun arzuda değil, onu nasıl yönettiklerinde. 🔥
Nasıl ki siz kız ve kadınlar para delisi iseniz ve para için yapmayacağınız şey yok ise, bizler de aşk ile sevmenin ve aşk ile sevişmenin peşindeyiz.
Her kadın bir değil bazıları temiz kalbi ile seviyor ama bu seferde saf sanıyorsunuz aldatiyorsunuz
Kendisini aşk ile seven, aşka saygılı, aşka evet diyen hiç bir kadını aldatmaz erkekler, adam dediklerin. Aşka inanmayan da, paradan başka kıriteri olmayan da sizlersiniz. Dolayısı ile tüm çaba ve emeklerimiz boşa gidiyor, mahvoluyoruz, çok derin yaralar açıyorsunuz bizlerde...
Tamam senin annende dahil bu durum içerisinde
Ben şimdi ki kız ve kadınlardan bahsediyorum. Annem vefat etti ve bu nesilden değildi, asla da olmadı...
Tamam başınız sağolsun uzatmaya gerek yok
Bence de...
Zevkli bir şey olsa gerek mastürbasyon bile haz veriyorsa sıcak vajinayı düşünemiyorum da bahtımız kara ah ah
Bağımlı değiliz elimize bi sor kadınsız geçen geceleri
kadınların farklı mı
yahu kocasını aldatıyor sevgilisini aldatıyor görmüyor musunuz
sürekli kışkırtılıyorlar internet teklamlar tv siz vs
Kızlar daha fazla erkeklerden kızların başka derdi mi var da
Çoğu bağımlı olduğundan değil yapamadığından o halde. Yapsa zaten sıkılacak. :D
Maalesef beyinleri orada hep
Foto ne alaka skmdjsjdhd
Foto ne alaka
o çocuk galiba buna yaprağını göstermiş :D ama küçük çıktı diye kız isyan edip namus ayağına yatıyor
Phaha ne alaka ya
ya*
Ammk* ya klavye
:D
Öyle bir şey yok Rusya'da olsak bağımlı olmayiz
Keşke gitseniz kurtulsak
Keşke ya gitmeyi çok istiyorum
Fakir klasik
Zen zenginelre bakmalisin
Zig zak zong
Var bir sürü