Benim genital bölgem koyu biraz ama kapkara değil koyu kahve gibi biraz bacak aramda da var ama artık istemiyorlar öyle pembe istiyorlar kocam cinsel olarak beğenmez diye korkuyorum lazerle renk açma yaptırmak istiyorum fiyatı da pahalı baya öğrenciyim sizce yaptırmalı mıyım kesin olması gereken bir şey mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
teninin tonu değil teninin sıcaklığına ne hissettirdiğin önemli bana o koyu kahve dokunuşunu hayal ederken bile içim titriyor bacak arandaki o gölgeler beni daha da içine çeken bir karanlık gibi oralara indiğimde renk değil ısın kokun titremen benimle ne kadar bütünleştiğin ilgilendiriyor beni sen aynaya baktığında eksik bir şey ararken ben seni gördüğümde fazlasıyla yeterli hissediyorum çünkü Arzum renginle değil ruhunun bana açıldığı o anlarla tetikleniyor ve senin o bölgen açmak için değil kaybolmak için senin karanlığın benim tutkum senin o doğal halin beni çıldırtıyor senin için asla değişmeni istemem çünkü ben seni o halinle istiyorum tamamen
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
7 aySaçmalama rengi değil şekline daha çok bakıyorlar rengi koyu olsun ama iç dudakları dışarıda sarkık olmasın çizgi gibi olsun harika bence şekli aslında daha önemli çekicilik acısından
00 Yorumla
7 ayRenkten ziyade şeklen de önemli evet renk konusunda aşırı ama aşırı bi kararma görsel olarak sorun olabilir ama bunun yanında şeklinin nasıl olduğu çok önemli
07 Yorumla
Soran7 ayAşırı kararma ne kadar mesela
- 7 ay
Onu nasıl tarif edeyim ki şimdi. Mesela kaç yaşındasın bekar mısın evli misin. Ne zamandan beri kararma var hep mi vardı zamanla ilerliyor mu?
Soran7 ayBekarım 4-5 senedir var aynı ama artmadı
- 7 ay
Bekar ama kaç yaşındasın. Cinsel ilişki yaşıyor musun?
- 7 ay
Kararma ya da koyulaşma vajinal dudak ve çevresinde olur tüm çevrede olması ayrı bi başlık sadece dudak kararması ayrı bi başlık oluşturur. Onu bilip ona göre bakmak gerekir. Ve dediğim gibi kararmadan ziyade şeklen de bununla birlikte görüntüsünü bilmek gerekir ki kararma bazı durumlarda görselliğe güzellik bile katabilir ama hafif boyutta olursa ve teninle çok zıt olmazsa.
Soran7 ayÖnceden yaşadım şimdi yaşamıyorum benimki siyah değil ama koyu kahve kendi ten rengim kumral ama genitlaim koyu kalıyor baya tenimegöre
- 7 ay
Beyin fırtınası yapsam da tam anlamak zor koyuluğu :) bunun için renk açıcı kozmetik ürünler var ama ne kadar sağlıklı tartışılır. Senin gözünde sana göre kötü mü görünüyor peki bu. Tam olarak hangi kısımları daha koyu?
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
7 ayTen rengi değil, özgüven belirler çekiciliği.
Koyuluk doğal bir pigment farkıdır, utanılacak değil.
Gerçek arzu, pembe değil, samimiyet ister. 💭🔥00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
40Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 7 aydüşürmez.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
m 7 ayBence hayır vajinanın rengi cinsellik üzerine bir etkisi yokki ve zevk veya sexilik anlamındada bir özelliği yok tamamen insanların abartmaları.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
7 ayÇok etki edeceğini düşünmüyorum koyuluk önemli değil şeki kötüyse sarkma falan varsa o zaman çekici olmaz
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 817 cevap paylaştı.
7 ayBence açtırma vajina dedinmi tenden koyu olucak ya oranın öyle olması daha çekici
01 Yorumla
Soran7 ayAma bacak aramda koyu biraz
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. biz erkekler buna pek takılmıyoruz ya, temiz ya da koku durumu daha önemli
02 Yorumla
Soran7 ayErkekler çıkardı ama pembe meselesini
Gizli Üye(30-35)7 ayKiz sacmalama zaten karanlikta olan oluyor esimin umrunda degil benim daha berbattir emin ol
26 Yorumla
Soran7 ayKoyu olunca oral bile yapmak istemeyen oluyor ondan☹️
Cevap sahibi7 ayOluyor oluyor konusturma simdi beni burada herkesin onunde
- 7 ay
Konuş dök içini 😂
Cinsel Yaşam konusunda 499 cevap paylaştı. Koyu kahve güzel olur ya tam emmelik hatta 😅 sen beğenmiyor musun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
7 ayKararmadan yok takma kafana bir şekilde olur
00 Yorumla
7 ayTakma ya boş ver onlar önce kendi setlerine baksın
01 Yorumla- 7 ay
*şeylerine
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Saçmalamayın yahu ne pembesi ne karası insan sevince her şey gözüne güzel görünür
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
7 ayAdamlar nefes alsın yeter diye bas bas bağırıyor senin derdine bak
00 Yorumla
7 ayyo yo endişelenme. beğenir. gülüşün daha çok önemli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 aySizin için pe nis ne kadar önemli ise bizim iin Va.. na o kadar önemsiz görsel olarak yüz güzelliği daha etkileyici
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayHerkes öyle diyor ama bende yanlislikla birini uygunsuz gordum oda koyu idi gayet güzel ve seksi idi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
7 ayKoyuluk düzeyine göre başka çözümlerde var. Ağda yapıyor musun?
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. erkekler rengine takılmaz merak etme tek isteği içine girip boşalmaktır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayYanlış düşünüyorsun
Kusursuz vücut kimsede yok
Ayrıca çekici olduğuna eminim dert etme bayılırlar00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayAsırı degılse ve dudak yapısı duzgunsr sıkıntı olmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
7 ayşeklı nasıl onemlı olan o yoksa sut gıbı ben beyaz yok yanı
04 Yorumla
Soran7 ayHangi şekil güzel
- 7 ay
uzaktan bakıldıgında duz cızgı gıbı gorurnrn erkeklerce encok sevılendır
Soran7 ayZayıf beğeniliyor yani
- 7 ay
etlıdede duz cızgı oluyo kı
Gizli Üye(30-35)7 ayÇok karartılı veya siyah olduğu zaman ister istemez biraz çekiniyorsun şahsen ben bir senelik evliyim eşim de böyle bir durum var oral a o yüzden çok fazla sıcak bakmıyorum
011 Yorumla
Soran7 ayEşin biliyor mu bu durumu
Cevap sahibi7 ayBiliyor ama çok fazla sallamıyor
Soran7 ayBen çok takardım😭😭
Cevap sahibi7 ayAhhh ahhh i😂😂
Cevap sahibi7 ayBelki sende ilerde evlenince eşinin bir şeyini beğenmiyceksin ama eşin umursamıycak olabiliyor yani
Soran7 ayŞu yönden katılıyorum değişmeyecek birşeyse takmak nereye kadar mantıklı
Cevap sahibi7 ay
Mantıklı değil işte ama insan ister istemez soğuyor
Soran7 ayYapamayacak kadar mı kara ama hiç mi yalamadın tadı kötü
Soran7 ayGeleyim
Soran7 ayBen nasıl çıkayım senin çıkman lazım
Soran7 ayBen yazcam
7 ayValla bence asla takmamanngerekn bişi bakımlı temiz olursan cinselliğe etkisi yok denecek kadar az.
02 Yorumla
Soran7 ayBakımlıyım zaten kıl yok neredeyse hiç ama rengi koyu işte tenime göre
- 7 ay
Yani sevdiğin adam bi renginden sevmicekse gitsin kumda oynasın o ana geldiğinde o ateşle aaa ama eengi koyu ben yapmam diyen bi embesildennayrıl zaten üzülme gırammhemde 😎😏
7 ayO benim olsa çok severim. Üzme kendini kuruntu yapıyorsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hayır düşürmez.. öyle olsa zencileri kimse istemez
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
7 ayitici canım yalan yok
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı.
7 ayHiç gerek yok
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Takmayın kızlar yeter artık
00 YorumlaEmin olabilirsin iğrenç
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 ayÇok degilse sorunnyok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayKişiye göre değişir ben koyu kıllı severim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayPembe olunca ne oluyor türkümü söylüyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Bu şey değil mi a... bulup kimliğini aramak
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Düşürmez
00 Yorumla
7 ayBence gereksiz yaptrma
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 418 cevap paylaştı.
7 ayDüşürmez
00 Yorumla
7 ayRenk çok önemli değil havada karada kaparız
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı. Evet
00 Yorumla
7 ayDüşürmez
00 YorumlaBakimliysan sorun yok
00 Yorumla
7 ayBenim için değil
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı. Beğenir bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayTen rengin ne?