Cinsel Yaşam Göğüs cinsellikte önemli midir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Önemli mi sizin için Güncellemeler+1 yıl Görsel bana ait yâda değil ne farkeder sizin için Göğüs cinsellikte önemli midir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
hemvarhemyok Takip Et Xper 7 Yaş: 102 , eic 99% +1 yıl Olmasa da olur ama dolgun olması penisi araya almasında daha çok zevk vereceğinden, avantajlı duruma getirir. 0 0 Yorumla
Hadiyani Takip Et Guru Yaş: 63 , eic 97% +1 yıl Önemli göğüsleri sever yalarım bakarım o yoksa bir eksikliktir 0 0 Yorumla
Coffee34 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 57% +1 yıl Hayır önemli değil, büyük, küçük, sarkık, ayrık vs bunlara takılmam 0 0 Yorumla
Skol85 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Göğüsler estetik olarak evet arzu uyandırabilir ama cinsellikte bir kalçaların yerini tutamaz. 0 0 Yorumla
52_ORDULU_52 Takip Et Xper 5 Yaş: 48 , eic 68% +1 yıl Kesinlikle çok önemliyim memelere emmeye bayılıyorum 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Onemli ama bu cok buyuk ya kucuk olsa daha iyi olur 0 0 Yorumla
EnginUnal077 Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 41% +1 yıl Bence önemli hemde fotoğraftaki gibiyse arasını kullanmak hoş oluyor :) 0 0 Yorumla
DawnGuard Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 87% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 408 cevap paylaştı. Önemlidir tabiki. Önemli olan büyük küçük olması değil kendi bedenine yakismasidir sadece 0 0 Yorumla
RaistlinMajere_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Çok önemli hatta. Sonuçta cinsel olarak ilgi duyulan bir uzuv. 0 0 Yorumla
500-T Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Bana çok yumuşak geliyor. Bi tık daha diri olsa güzel olurdu 0 0 Yorumla
Secretzone Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Evet çok önemli ama büyük veya küçğk olması değil genek olarak şeklinin ve dokusunun güzel olması 0 0 Yorumla
Atakann1 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Pek değil Kalça çok önemli şöyle yumuşak olucak dolgun off canım çekti 😂 0 0 Yorumla
kemal-ecz Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 95% +1 yıl hemd eçok en çok tahrik eden yerelrden birisidir dokunulması görünmesi sürtünmesi 0 0 Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Önemlidir çünkü cinselliğin tamamlayıcı organlarından birisidir. 0 0 Yorumla
Musti3335 Takip Et Yoda Yaş: 42 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 855 cevap paylaştı. Evet göğüs çok önemli benim için cinsellik te gorsele bayıldım bu arada 😍😍 0 0 Yorumla
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Şöyle göğüslere sahip bir kız beni çok kolay tavlar. 0 0 Yorumla
Bukowski_ist Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. önemli böyle güzel gögüslerin tadına doyum olmaz emerek ısırmak enfes olur 0 0 Yorumla
KartalKuzeyli Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl evet benim için önemli fotoda kiler gibisi güzel 0 0 Yorumla
aaLooNeAnqeLL Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Bazı erkekler bu konuda çok hassas 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Elbette önemlidir. Büyük ve dik olması hoş olurdu. Seninkiler kaç bedenler 0 0 Yorumla
byRagnarLoftbrok Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Bı katkısı var elbet ama performans daha önemli 0 0 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Önemli etkenlerden biri. 0 0 Yorumla
Konrad027 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Dolgun göğüs olsun isterse cinsellik olmasın 0 0 Yorumla
ARESSSSSSSS Takip Et Guru Yaş: 95 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 868 cevap paylaştı. Oha gelen yoruma bak 😂😂😂 önemli tabiki 0 0 Yorumla
_Expendable Takip Et Master Yaş: 38 , eic 43% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Sallanmasini izlemek zevkli 0 0 Yorumla
Be_smart Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı. Onemli de büyük olmasi değil... uyarılmış olmasi 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. önemli tabi her erkek iri göğüs sever 0 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Önemli ama kalça kadar değil 0 0 Yorumla
NiYaZiCaNvErDi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. O konuda önemsiz bir şey var mı 0 0 Yorumla
met96 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 473 cevap paylaştı. Evet önemli 0 0 Yorumla
Theseussz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Değil 0 0 Yorumla
chace Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Evet önemli 0 0 Yorumla
Handsomee06 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Çok önemli 0 0 Yorumla
gerçekçi-kişi Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 78% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bence önemli 0 0 Yorumla
Donfalcone Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Böylesi çok iyi 0 0 Yorumla
KaptanMagaralı Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kesinlikle 0 0 Yorumla
Delibirisi1 Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Önemli tabi 0 0 Yorumla
metinganmete Takip Et Yoda Yaş: 39 +1 yıl Bence evet. 0 1 Yorumla metinganmete +1 yıl Görsel güzelmiş. sanamı ait Yorumla
AtLaS_006 Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 590 cevap paylaştı. Önemli. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
60Cevap
Olmasa da olur ama dolgun olması penisi araya almasında daha çok zevk vereceğinden, avantajlı duruma getirir.
Önemli göğüsleri sever yalarım bakarım o yoksa bir eksikliktir
Hayır önemli değil, büyük, küçük, sarkık, ayrık vs bunlara takılmam
Göğüsler estetik olarak evet arzu uyandırabilir ama cinsellikte bir kalçaların yerini tutamaz.
Kesinlikle çok önemliyim memelere emmeye bayılıyorum
Onemli ama bu cok buyuk ya kucuk olsa daha iyi olur
Bence önemli hemde fotoğraftaki gibiyse arasını kullanmak hoş oluyor :)
Önemlidir tabiki. Önemli olan büyük küçük olması değil kendi bedenine yakismasidir sadece
Çok önemli hatta. Sonuçta cinsel olarak ilgi duyulan bir uzuv.
Bana çok yumuşak geliyor. Bi tık daha diri olsa güzel olurdu
Evet çok önemli ama büyük veya küçğk olması değil genek olarak şeklinin ve dokusunun güzel olması
Pek değil Kalça çok önemli şöyle yumuşak olucak dolgun off canım çekti 😂
hemd eçok en çok tahrik eden yerelrden birisidir dokunulması görünmesi sürtünmesi
Önemlidir çünkü cinselliğin tamamlayıcı organlarından birisidir.
Evet göğüs çok önemli benim için cinsellik te gorsele bayıldım bu arada 😍😍
Şöyle göğüslere sahip bir kız beni çok kolay tavlar.
önemli böyle güzel gögüslerin tadına doyum olmaz emerek ısırmak enfes olur
Orta ve ucu dik olan daha hoş
evet benim için önemli fotoda kiler gibisi güzel
Bazı erkekler bu konuda çok hassas
Elbette önemlidir. Büyük ve dik olması hoş olurdu. Seninkiler kaç bedenler
Bı katkısı var elbet ama performans daha önemli
Önemli etkenlerden biri.
Dolgun göğüs olsun isterse cinsellik olmasın
Oha gelen yoruma bak 😂😂😂 önemli tabiki
daha önemli yerler var :D
Sallanmasini izlemek zevkli
Onun adı me-me değil miydi?
Onemli de büyük olmasi değil... uyarılmış olmasi
önemli tabi her erkek iri göğüs sever
Çok önemli, vazgecilmez
Tabiki çok önemli, göğüsler * için idealdir.
Harika görünüyor kim senin mi?
ellenmeli okşanmalı emilmeli
Önemli ama kalça kadar değil
O konuda önemsiz bir şey var mı
her şey önmeli yani
Evt ama gögüsler senin degil galibaa
E yani
Bana göre ideali 85C
Olmazsa olmazim
Evet önemli
benim için önemli <3
Önemli