Cinsel Yaşam Seks vajinayı güzelleştirir mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Bozar mı Seks vajinayı güzelleştirir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
özgürruhluminik Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Bozar veya güzelleştirir ne önemi var bozar desek yapmayacak mısın? Bu organ seks için var değil mi bozulacak olsa yapmazdık 2 4 Yorumla İstanbullubeyyyy3452 1 yıl Aslan parçası 😁 Yorumla özgürruhluminik 1 yıl @İstanbullubeyyyy3452 gerginim ya delirttiler beni😅 Yorumla İstanbullubeyyyy3452 1 yıl Sakin ol sakin sakin sakin 😁 Yorumla ax2akrep 1 yıl reis sakin ol 😅😅 Yorumla
MmartKedisi Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Vajina, vajina olarak hayatına devam eder, fiziksel yapısını bozacak bir şey degildir seks! Ama p*rno gibi uç noktalarda şeyler yapacaksan sadece vajinan değil, vücudun bozulur :)) 0 0 Yorumla
Hipnotix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Aslında bu nasıl biriyle yaptığına bağlı dengesiz şekilde seks yapan biri bozar şeklinide senin psikolojinide ama düzgün yapan güzelleştirir.. 0 0 Yorumla
kırmızıayıcıkk Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Kiminle nasıl yaptığına bağlı değerini bilmeyen bşr hayvanla yaparsan bozar ama kıymetini bilen ve değer arttıran birisiyle yaparsan güzelleşir 0 0 Yorumla
Costantinnn Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Bozar ama asıl bozan mastürbasyon yapmanız ve mastürbasyon tekniklerinizmis 0 0 Yorumla
Bubifake24 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Orasını bilmem de seni bozmuşlar Ruh halini seveyim 0 0 Yorumla
ax2akrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl kanka sanki görende zannedecek ki her gün on posta yapıyorsun 0 0 Yorumla
psychoparadıse Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 535 cevap paylaştı. anasının gözü ya şu sorularınıza çeki düzen verin qq. Vajina güzelliği ne demek ya... 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Sertlik, penis büyüklüğü, ne sıklıkta yapıldığına göre değişir.Her şeyin fazlası zarar. 0 0 Yorumla
MawiTech Takip Et Guru Yaş: 109 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 518 cevap paylaştı. seks vajina son noktadır vajina gelindise seksin sonuna gelinmiş demektir. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Sapik misiniz nesiniz ya sorulara bak bu platformda neden bel altı şeylere izin veriliyor 0 13 Yorumla bilinmezderdedustum 1 yıl Erkek senin hemcinslerin kız yok burada Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @bilinmezderdedustum mlmisin erkek değilim boş yapma Yorumla bilinmezderdedustum 1 yıl İyi oku dediğimi Yorumla bilinmezderdedustum 1 yıl Biraz kafanı yazdığımı ver Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @bilinmezderdedustum ben niye kafamı veriyorum sen iyi yaz anliyim Allah Allah Yorumla bilinmezderdedustum 1 yıl burada pembeli hesaplar erkek Yorumla bilinmezderdedustum 1 yıl Bir sen ve bir kaç kişi var kız olan Yorumla bilinmezderdedustum 1 yıl Gay bile dolu awmk sitesi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @bilinmezderdedustum heeee ohaa abazalara bak ya gerçek hayatta etekte giyiyolardir bu abazalar Yorumla bilinmezderdedustum 1 yıl burada kız yok inanma en fazla bir kaç tane haberin olsun soruların hepside yalan inanma kimseye Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yuh be Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @bilinmezderdedustum tamam saol Yorumla bilinmezderdedustum 1 yıl Sende sağol Yorumla
34-revolver Takip Et Xper 6 Yaş: 32 1 yıl kadın seks yaprtıgında anlar kadınlıgını hazzını zevkını erkegını oyle arzular burdan kelımeler degısıyo yazamıyorum dılersen mesaj at 0 0 Yorumla
Romanitus Takip Et Xper 4 Yaş: 28 1 yıl Sanmam yapısını bozar sonuçta bişey giriyor ama kadını genclestirir🥹 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Yani şeklini değiştiriyor tabi ama bozmaz 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Vajinaya ve güzellik algısına göre değişir 0 0 Yorumla
sebelepmebelep Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 555 cevap paylaştı. alakasız bir soru bence. ikisini de yapmaz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Çirkin mi seninki 0 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sert yapınca anlık kızarir ıslanır güzel durur Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Genişler 0 0 Yorumla
fatihankara06 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 79% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. genisletir sadece 0 0 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 668 cevap paylaştı. bozar. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Bozar veya güzelleştirir ne önemi var bozar desek yapmayacak mısın? Bu organ seks için var değil mi bozulacak olsa yapmazdık
Aslan parçası 😁
@İstanbullubeyyyy3452 gerginim ya delirttiler beni😅
Sakin ol sakin sakin sakin 😁
reis sakin ol 😅😅
Vajina, vajina olarak hayatına devam eder, fiziksel yapısını bozacak bir şey degildir seks! Ama p*rno gibi uç noktalarda şeyler yapacaksan sadece vajinan değil, vücudun bozulur :))
Aslında bu nasıl biriyle yaptığına bağlı dengesiz şekilde seks yapan biri bozar şeklinide senin psikolojinide ama düzgün yapan güzelleştirir..
Kiminle nasıl yaptığına bağlı değerini bilmeyen bşr hayvanla yaparsan bozar ama kıymetini bilen ve değer arttıran birisiyle yaparsan güzelleşir
Bozar ama asıl bozan mastürbasyon yapmanız ve mastürbasyon tekniklerinizmis
Orasını bilmem de seni bozmuşlar
Ruh halini seveyim
kanka sanki görende zannedecek ki her gün on posta yapıyorsun
anasının gözü ya şu sorularınıza çeki düzen verin qq. Vajina güzelliği ne demek ya...
Sertlik, penis büyüklüğü, ne sıklıkta yapıldığına göre değişir.
Her şeyin fazlası zarar.
seks vajina son noktadır vajina gelindise seksin sonuna gelinmiş demektir.
Sapik misiniz nesiniz ya sorulara bak bu platformda neden bel altı şeylere izin veriliyor
Erkek senin hemcinslerin kız yok burada
@bilinmezderdedustum mlmisin erkek değilim boş yapma
İyi oku dediğimi
Biraz kafanı yazdığımı ver
@bilinmezderdedustum ben niye kafamı veriyorum sen iyi yaz anliyim Allah Allah
burada pembeli hesaplar erkek
Bir sen ve bir kaç kişi var kız olan
Gay bile dolu awmk sitesi
@bilinmezderdedustum heeee ohaa abazalara bak ya gerçek hayatta etekte giyiyolardir bu abazalar
burada kız yok inanma en fazla bir kaç tane haberin olsun soruların hepside yalan inanma kimseye
Yuh be
@bilinmezderdedustum tamam saol
Sende sağol
kadın seks yaprtıgında anlar kadınlıgını hazzını zevkını erkegını oyle arzular burdan kelımeler degısıyo yazamıyorum dılersen mesaj at
Sanmam yapısını bozar sonuçta bişey giriyor ama kadını genclestirir🥹
Yani şeklini değiştiriyor tabi ama bozmaz
İşleyen demir ışıldar demişler 🙄
Vajinaya ve güzellik algısına göre değişir
alakasız bir soru bence. ikisini de yapmaz
Bence paramparça olur
Sevişmek oral yaptırmak işe yarayabilir
Vajina her haliyle güzeldir
Çirkin mi seninki
Sert yapınca anlık kızarir ıslanır güzel durur
Sürekli yapılınca florası bozulur
bozulmayan vajina delikten ibarettir...