Merhaba o kadar doluyum ki kimseye derdimi anlatamıyorum yüzüme vururlar bir gün diye hiç bilmediğim insanlara içimi dökmek daha mantıklı geliyor. Ben evliyim 6 yıldır 26 yaşındayım çocukluğumda baba sevgisi görmedim evlendim eşimden değer ve sevgi görmüyorum. Yaptığım hiç bir iş takdir edilmiyor elimden gelenin fazlasını yapıyorum kahveme şekerli yemeğime tuzsuz diyip beğenmeyen memnuniyetsiz bir eşe sahibim. 1 aydır ailesinin yanındayız o babası ile memleketine gitti gezmeye 1 hafta ben annesi ile kaldım. evde babası ile gezdi gezeceği yerleri bana gelir misin bile demedi. Ordan geldi 1 gün bile hadi gel dışarı çıkalım baş başa demedi kardeşi ile akşamları sahile gidiyor bana sende gel demiyor oğlumu parka götürmek istedim kaynanamı da çağırdı 4 kişi gittik bugün hemen geri döndük şimdide eşim dışarıda erkek kardeşi ve kuzeni ile 🥹 sadece cinsellik için bana yaklaşması canımı çok yakıyor... Tiksiniyorum. Resmen çenemi kapatmak için bugün üstün körü parka gittik yoksa onu da yapmazdi.
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
12Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
- Cinsel Yaşam konusunda 657 cevap paylaştı.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
- Cinsel Yaşam konusunda 610 cevap paylaştı.
- Cinsel Yaşam konusunda 550 cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat