Cinsel Yaşam Sert seks dışında bu da yetmez aşırı ve ağır küfürlü olmalı diye düşünen isteyen oluyor mu ? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Ben duygusal karıncayı incitmeyen küfür bile etmeyen gülen bir adamim ama konu seks olunca bunu seviyorum uçuruyor beni Sert seks dışında bu da yetmez aşırı ve ağır küfürlü olmalı diye düşünen isteyen oluyor mu ? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) +1 yıl seks delisi 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Soruydu bu :) seks delisi derken ! :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öylesin Yorumla Soran +1 yıl Öyleyim ama budala veya ucuz biri değilim ... ama düşkünüm ya sen Yorumla Soran +1 yıl KizlarSoruyor uygulamasında seks konuşmayı seviyorum .. gizli değilim en azından :) ve kimseye bir saygısızlığim asla olamaz heleki bir kadına .. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl En iyisi Yorumla Soran +1 yıl Beni tanıyor muşsun gibi cümlelerin :) hep gizli misin her soruda merak ettim bende seni Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilemm Yorumla
Kızlar Ne Diyor
seks delisi
Soruydu bu :) seks delisi derken ! :)
Öylesin
Öyleyim ama budala veya ucuz biri değilim ... ama düşkünüm ya sen
KizlarSoruyor uygulamasında seks konuşmayı seviyorum .. gizli değilim en azından :) ve kimseye bir saygısızlığim asla olamaz heleki bir kadına ..
En iyisi
Beni tanıyor muşsun gibi cümlelerin :) hep gizli misin her soruda merak ettim bende seni
Bilemm