Hayır kessinlikle alakası yok bu tamamen kişinin zevk alaması ile alakakı şeydir. Kadının orgazm olmasının iki çeşidi vardır vajinal orgazm ve klitoral orgazm klitoral orgazm vajinale göre daha hızlı olur ve aynı şeyler yasanır hemen hemen.
yaş palavralarıan bakma bu devirde ilaçlar sıcak suyun herşeye rahat erişimin olduğu için insan geç yaşlanıyor. bir hastalığın yoksa alkol sigara yoksa kadında erkekte hele sporda yapıyorsa 60 olsada iş görür. bak bizim sadettin sarana 61 yaşında 20 lik kızlar bile off çekiyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
zorlaşır evet
Hayır kessinlikle alakası yok bu tamamen kişinin zevk alaması ile alakakı şeydir.
Kadının orgazm olmasının iki çeşidi vardır vajinal orgazm ve klitoral orgazm klitoral orgazm vajinale göre daha hızlı olur ve aynı şeyler yasanır hemen hemen.
hayır canım hastalığın yoksa bir şey olmaz 50 yaşında çok bakımlı fit kadınlada yattım 35 dkda 5 kere patlattı kıvrana kıvrana
o zaman işini bilen erkek ve bakımlı kadın olduktan sonra zor değil
yaş palavralarıan bakma bu devirde ilaçlar sıcak suyun herşeye rahat erişimin olduğu için insan geç yaşlanıyor. bir hastalığın yoksa alkol sigara yoksa kadında erkekte hele sporda yapıyorsa 60 olsada iş görür. bak bizim sadettin sarana 61 yaşında 20 lik kızlar bile off çekiyor.
Yok belli yaşa kadar nasıl orgazm olacağını bildiğin için daha rahat olunuyor
Aşk geçtikçe orgazm olmak zorlaşır. O nedenle yaşa değil aşka odaklanın ki sonsuza dek orgazm kaliteniz yerinde ve yüksek olsun...
Yıllar geçtikçe herkes daha da tecrübe kazanıp her şeyin en iyisini yapıyor ve orgazm bence daha da kolaylaşıyor.
Hayır yaş 40 a geldi, eşimde ilk günkü durum neyse hala o.
kadınlarda evet maalesef öyle menopoza birlikde performans ucurumdan düşer gibi oluyor.
Yaşla alakalı değil de sinirlerin uyarılmaya alışmasıyla alakalı. Bir süre yapmazsan sinirler daha hassas hale gelir.
35 ten sonra zorlaşır
Evet sonuçta vücut alışıyor
Evet gecikiyor annemden biliyorum
Nasıl?
Bi kaç kere mastürbasyon yaparken denk geldim meraktan baya uzamisti
Anneni nasıl izledin utanmadın mı
İlk utandim ama meraktan izledim
Çok mu film izledin
Haha inanmak zorunda değilsin bende inandiemak zorunda değilim sadece soruna cevap verdim
Daha kolaylaşır
Çıta yükselir ondan
Yaş geçtikçe istek düşüyor
Yav ne alaka
Yaşla alakası yok
evet yaşa bağlı
Yaşla alakası yok
neyle alakalı
Bu tamamen istek durumun libidon ile alakalı
anladım
Alakası yok
hiç alakası yok