Mastürbasyon yaparken 3-5 saniye kasılıyorum bu orgasm mı? Nasıl daha uzun süre orgasm olabilirim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 518 cevap paylaştı. En güzel beraberlik seninle olmak diyorum, nasıl en korkunç yalnızlık sensiz olmaksa... Biraz önce buradaydın, aradan geçen zaman henüz kokunu bile dağıtamadı. Oturduğun koltukta ağırlığının izi duruyor. Dokunduğun her yerde sıcaklığın var, baktığın her şeyde aydınlığın.
Gittin mi? Ben şimdi yalnız mıyım? Duvarlar üzerime yıkılıyor, yüzümde parçalanıyor aynalar, resim çerçeveleri. Tarifi mümkün olmayan bir boşluk içindeyim. Gözlerim kapıda belki yine de gelirsin diyorum. Uzaktan ayak sesleri geliyor. Sen değilsin gelen biliyorum, ama yine de bir umut var içimde vazgeçemediğim.
Bir sigara yakıyorum ve seni arıyorum dumanın havada çizdiği şekillerde. Sonra ne yapacağını bilemeyen ellerime bakıyorum bir zaman. Ellerim hala ayrılırken ellerine temas etmenin hazzı içinde şaşkın ve kararsız. Oysa, o ellerle şimdi şiirler yazabilirim senin için, sana yokluğumun dayanılmazlığını anlatabilirim.
Zaman hayli ilerledi. Evine varmış olmalısın. Kulağım telefon sesinde. Beni aramanı bekliyorum. Telefonun her çalışında umutla uzanıyor ellerim ahizeye. Oysa hep bir başkası çıkıyor karşıma. Kahroluyorum. Senden başkasının varlığına değil, sesine bile tahammülüm yok artık. Ağır, dayanılmaz saatler geçiyor.
Nihayet senin sesin telefonda. Beni anlayan, o özlemli, kısık sesin. ''Nasılsın'' derken bile yüreğimi heyecanla dolduran, kanımı tutuşturan sesini işitmenin sevinci sarıyor her yerimi. Hiç bitmesin istiyorum konuşmamız. Senden başka bir şey düşündüğüm yok, dünya umurumda değil. Konuşuyor, konuşuyoruz ve ''Allahaısmarladık'' diyorsun. Sana düşündüklerimi söyleyemiyorum. ''Ne olur, yine gel ve hiç gitme artık'' diyemiyorum. Boğazıma birşeyler düğümleniyor. Ellerimde soğuk, hissiz bir aletle yapayalnız kalıyorum. Sesin yerine çıldırtan bir uğultu kulaklarımda. Biraz önce sesini bana ileten telefona düşmanım şimdi. Hırsla ve kinle bakıyorum bir zaman.
Sonra sevdiğin bir plağı çalmak geliyor aklıma. Birden seviniyorum. Her şeye rağmen yine seninleyim, ne iyi. Beşinci senfoniyi dinliyorum. Odayı orkestranın güçlü, tanrısal sesi dolduruyor. Hiç ayrılmadığımıza ve ayrılmayacağımıza inanıyorum. Yüzyılların ardından bir Beethoven sesleniyor, isyan ediyor zamana. Ve sonra bir başka plakta Schumann ağlıyor, ben ağlıyorum, uzaklarda sen ağlıyorsun. Aşkın ve sanatın ölümsüzlüğüne bir kere daha inaniyorum.
Artık seni sevdiğime pişman değilim.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
34Cevap
+1 yılErkek partnerin ile dış dudaklar ve klitoris üzerinde kayganlaştırıcı jel ile kaydırmasını orgazm oluncada içine sokup köklemesini söyle ya da bana ulaş ben seni Nirvana’ya ulaştırayım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılYeniden orgazm olmak istiyorsan Biraz bekleyip tekrar devam edeceksin. Orgazm süresi ise ne kadar zevk aldığına bağlı
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. zaten mastürbasyon boşalma öyle olur
zevki uzatmak için ara vererek kendini tutarak yapabilirsin00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılDaha uzun sürerse vücut dayanmaz kalp krizi geçirir insan
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılklitoral değil. vaginal orgazm olarak.. bu zordur ve mutlaka içeri bir şey girmeli
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOrgazm anında kasılırkwn devam edebiliyomusn okşamaya
02 Yorumla
Soran+1 yılHyr
Cevap sahibi+1 yılDevam edebilsen orgazm uzar bimsüre daha ama uyarılma kesildiği üçin çabuk bitiyodur
Gizli Üye(36-45)+1 yılolamasın maalesef ancak çok tahrik olduğun biriyle beraberken olabilir diye düşünüyorum ve durmayacaksın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKasıldıktan sonra devam edebilirsin vücudunu iyi tanı ilk kural bu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kasılmadan sonra devam edersen orgazm orada başlıyor
00 Yorumla
+1 yılBir süre mastürbasyon yapmazsan daha uzun sürebilir. vibratör alma vs imkanın var mı? Ya da partner edinme?
00 Yorumla
+1 yılYavaş yavaş okşa birden yüklenme sapik
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 873 cevap paylaştı.
+1 yılÇok fazla yaptığından olabilir mi
01 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir erkeğin sana oral seks yaparak seni orgazm etmesini ister miydin peki
04 Yorumla
Soran+1 yılİsterdim
Cevap sahibi+1 yılyok mu peki sevgilin partnerin
Soran+1 yılYok mlsf
- +1 yıl
+1 yılDeğil o sadece boşalma
02 Yorumla
Soran+1 yılAynı şey değil mi
- +1 yıl
Hayır değil. Fışkırıyor mu?
- Cinsel Yaşam konusunda 711 cevap paylaştı.
+1 yılFarklı şeyler kullanarak
02 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi?
- +1 yıl
Oyuncaklar
- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılFormülü bende onun
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ön sevişme çok önemli bu konuda
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılBazilari erken olabiliyor.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Onu mastürbasyon yaparak yaşayamazsın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. kafanı boşaltman gerek önce
00 Yorumla
+1 yılSanal seks sexting veya acı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok az yapıyorsun sanırım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Rahat ol acele etme keyfini çıkar
00 YorumlaNe sıklıkla yaparsın
03 Yorumla
Soran+1 yılHer gün
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılacele etmeden iyice kıvama gelmelisin
00 Yorumla
+1 yılBazı şeyi geçememişain
00 Yorumla
+1 yılÇok haz almandan
00 Yorumla
+1 yılEmdirerek
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 600 cevap paylaştı.
+1 yılorgazm başka bişey
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılPartner ile daha uzun sürer. yok mu partnerin?
02 Yorumla
Soran+1 yılYok
Cevap sahibi+1 yılNerelisin
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu kasılma nasıl bişey sıkışıyor musun
016 Yorumla
Soran+1 yılTam boşalmaya yakın vajinam kasılıyor kramp gibi
Cevap sahibi+1 yılOyyy ne güzel oluyordur dokunabiliyormusun o an
Soran+1 yılHyr orgasm olurken çok hassas oluyor sadece titreme oluyor
Cevap sahibi+1 yılMesela o an dokunamiyorsun ya o anda ben elimle okşamaya devam etsem ne olur acaba
Cevap sahibi+1 yılOkudunmu
Cevap sahibi+1 yıl?
Soran+1 yılEvt
Cevap sahibi+1 yılNasıl olur sen devam ediyorsun tam orgazzm anında dokunamiyorsun ben elimle hızlıca devam ettiriyorum ne olur acaba☺️
Cevap sahibi+1 yıl😔😔😔 kötü bişey sormadimki
Soran+1 yılBilmem ne olur
Cevap sahibi+1 yılHassaslasiyordur şimdi dayanabilirmisin başka bir elle devam edilmesine
Soran+1 yılHyr
Cevap sahibi+1 yılGggzzzlidddden çıksam ttttaaaaaakkkkippp atttttaaaaarmissssin ban yememek için böyle yazdım😂 ciktim
Cevap sahibi+1 yılBurdamisin
Cevap sahibi+1 yılSusacanmi😔
Cevap sahibi+1 yılKaç gün oldu bir hal hatır sorayimdedim
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvet organizm
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPartnere bağlı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. oyuncaklar kullan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİstikrar şart:)
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi