Nedeni ne erkeklerin bamyası çok küçük ve yetersiz olduğundan mı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılBu olayın küçüklükle büyüklükle hiç bir alâkası dahi yok. Erkeğin tecrübesi ile alâkası var. Olay erkeğin tecrübesinde bitiyor yani. Hatta , kadınlar erkekler gibi değildir çoklu boşalma yaşayabiliyorlar , erkek bunu ona yaşatabilmeli , çoklu boşalabilmek büyük bir avantajdır kadın için..
03 Yorumla
Soran1 yılTecrübeyle alakalı deyip bakirleri düşündürme ae ortada zaten bakir kalmamış
100 kadınla olmuş adamda da iş yok Türk erkekleri seks yapmayı bilmiyor
Soran1 yılÇoğu kadının zevk aldığını bile bilmiyor 😂😂
- 1 yıl
Cinsellik tecrübesi için 100 kadınla birlikte olmak gerekmiyor. Sessiz ve sakince kadını seyredersin , verdiği tepkiler o kadar çok belli ediyor ki herşeyi. Oral esnasında zaten 2 defa boşalıyorlar net olarak. Yeterki bi gözün daima kadının verdiği tepkilerin üstünde olsun. Her kadın farklı farklı tepkiler verebiliyor zaten. Yatakta bir tane boy havlusu olmalı zaten kadının altında , fışkırma dahi yaşayabiliyor kadın aniden. 👍🏻
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
21Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 1 yılzor değildir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılVaginadan zevk alabilmeniz için önce klitorisin üstünden yalatarak veya vibrayorle içeriye titreşim gönderilmesi lazım böylelikle büyüklüğede takılmazsınız sürtündüğünde bile titrersiniz
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÇok kadın orgazm olamıyor, bu doğru. Büyüklükle alakalı olabilir
24 Yorumla
Soran1 yılE başka ne olacak zaten yoksa neden olamasınlar
Cevap sahibi1 yılNiye soruyorsun o zaman?
Soran1 yılOndan mı diye erkeklerin düşüncesini merak ettim neyden olacak
Cevap sahibi1 yılKüçük olanlar zaten "önemli olan boyu değil işlevi" diye kendini kandırır anca 😂
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Başta mastürbasyon a alışkın olunca bocalar tabiki alette özellikle başı kalınca çabuk olur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHem vajinaya penisi sokup bir yandan da klitorisi eliyle okşamak kadını epey mutlu eder bence uygun pozisyonda
01 Yorumla
Soran1 yılÖyle amorgazmı olmaz klitoris zaten hassas 2 dk da rahatlıyor insan önemli olan içinden zevk almak erkekler bunu beceremiyor
Gizli Üye(25-29)1 yılZor mu bilmiyorum. Partnere göre değişir. Evliyken hiç olmamıştım
31 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılMesele bamya olması değil. Doğru düzgün Kullanamaması
18 Yorumla
Soran1 yılİşi bilen erkek yapabilir mi yani genel olarak kadınlar olmuyorum diyor sorun erkekte mi kadında mı
Cevap sahibi1 yılSorun erkekte tabii ama işi bilen bi erkek olsa yatakta harikalar yaratıyor, atik ve doğru zamanda doğru şekilde
Cevap sahibi1 yılSen de sek"s esnasında destek verebilirsin birleşme yaşanırken kline mastürbasyon yap
Soran1 yılİçerisi varken neden mastürbasyon yapalım
Cevap sahibi1 yılDesteklemek manasıyla dene ve gör uçarsın resmen
Soran1 yılİkisi birlikte olunca daha mı güzel
Cevap sahibi1 yılÇok fazla hem de
Orgasm olmak icin once kendini bilmen gerek. Neyi sevdigini
00 Yorumla
1 yılErkeklerin kendini düşünerek sevişmesinden
016 Yorumla
Soran1 yılHmm çoğu kadının neden isteksiz olduğu anlaşıldı
- 1 yıl
Değer görmeyince uzaklaşıyolar bence bu olaydan. Halbuki herkes için güzel bir şey bu
Soran1 yılSonra Türk kadınları isteksiz derler her şeyin sebebi erkekler aq
- 1 yıl
Tamam sakin ol 😄
Soran1 yılBen hiç yapmadım ama duyuyorum yani sinir bozucu seks yaparsam ve zevk almazsam erkeği yataktan iter yere çaktırırım
- 1 yıl
Yapılması gereken budur
Soran1 yılAma ben bakir erkek istiyorum ilklerde zaten fazla zevk olmaz ama kuduruk bi karıyım benide beceremezse döverim
- 1 yıl
bakir erkek istediklerini başta veremez ama sonrasında geliştirirsiniz birbirinizi
Soran1 yılVermesin ben de ona istediklerini başta veremem birlikte tecrübe ediniriz ama yeter ki daha önce kimsenin d*ldosu olmuş olmasın 😌 özellikle bakir olmayıp bakire isteyenlere söylüyorum ahsjahsjahs ben neysem öylesini isterim ya
- 1 yıl
saygı duyarım. bakir olmayıp bakire isteyenlere ben de hadi bi sg diyorum :D
Soran1 yılBencil değilsin dürüst adamsın demek ki hani bazıları var seviyor anlaşadabiliyor ama kız bakire değil diye ayrılıyor yani ilişkisini bi affedersin ama âm’a göre belirliyor kendin gibileri neden eleştirir sevmezsin aq cinselliğin kadını erkeği mi var ikisi içinde olması gereken bir şey
- 1 yıl
Bence de doğru. Ne istiyosun ve nesin sorularının cevapları uyumlu olmalı
Soran1 yılBenim bakir isteme sebebim ben sırf bakireyim diye benimle evlenmek isteyen erkeklerden uzak olmamdır ıy ya sırf şeyim için benimle evlenirse 🤮
- 1 yıl
Sırf bu yüzden evlenirse de baya kötü
Soran1 yılİşteeee o yüzden diyorum sırf bakireyim diye benimle evlenmek isteyen çok olur aşırı saçma aq öyle ki tipi ve statüyü bile umursamıyorlar bakire olsun yeterli diyorlar erkekler tuhaf 😂
- 1 yıl
Erkekler gerçekten tuhaf 😄 haklısın
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılBüyüğü bul bebiş o zaman
03 Yorumla
Soran1 yılNiye olamıyorlae
- 1 yıl
Ne olamıyorlar
Soran1 yılOlm neyden bahsediyorum aw
Cinsel Yaşam konusunda 694 cevap paylaştı. Beceriksiz olduklaindan
00 Yorumla
1 yılSen menepozda olma kuru gacı🙂😶😁😁
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılburası afrika degil sen bence kıta degistir :)
00 Yorumla Bamyalardan kurtulursan belki yaşarsın
00 Yorumla
1 yılBaşlıca neden kadının kendini tanımaması.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılVajinal olmayanı nasıl oluyor🤔
11 Yorumla
Soran1 yılBilmiyorum
Gizli Üye(30-35)1 yılbamyam 12 buçuk santim küçük mü 👻
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSiz seks yapmayı bilmediginizden
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHayır olmadım
22 Yorumla
Soran1 yılNeden peki
Soran1 yılHiç mi his yok zevk yok
İyi vurmak gerek
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 717 cevap paylaştı. Seksi kısa tutması ve az dokunmaları
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 928 cevap paylaştı. Oyle bir org yok
00 YorumlaKaç cm lazım 😅
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÖn sevişmeyi uzun tutmalısının
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl17 cm iri
00 Yorumla
1 yılyok kısa sürmesinden
00 Yorumla
1 yılReelde dene
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında