Güncellemeler
+1 yıl
Seni hayal kırıklığına uğratmak istemem ama öyle olmuyor kendin daha kolay ulaşırsın
Güncellemeler
+1 yıl
Ya şu an ayrıyız kavga ettik görüşmüyoruz ama zaten sevgili değildik iyi arkadastık ama seks yapıyorduk sürekli, merak ettiğim şey şu hemen hemen her seferinde zor orgazm olmasına rağmen onu ulaşırıyordum buna ve en az 30 dakika sürüyordu tabiki biraz takviyelerle , acaba dayanamayıp geri dönermi diye düşünüyorum , ben aramak istemiyorum😄
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Zor mu tek başıma 10 dkmi almıyor 😂 reali bilemem
Real dede öyle olsanız keşke çok yorucu oluyor 😂
Nerden biliyorsun olmadığını 🤔 sansli kisiyi merak ediyorm ben de😂 niye degissin ki yuksek ıhtimal ayni olur
Alakasi yok ben hic caba harcamadan oluyorsam neyse bilmedigin gormedigin icin anlatmam boş
Ben olmadan birakmam haa yapamıyorsa onun becerkkszligi olur
Evet bende mutlu olsun benden uzaklaşmasın diye mutlaka önce onun gelmesini istiyorum, ama nedense bu kadar uğrasma seks sırasında zevk alıyorum zaten çokta önemli değil diyor. Neden öyle diyor olabilir orgazm sırasında nasıl mutlu olduğunu görüyorum sonuc olarak çığlık çılığa
Bilemiyorum ona sor😂
Guncellemeye yazma hayaTim 😂 zaten guncelleme hakkin bitti istesen de Yazamazsin😆
Yorum yazmaya calısıyordum buradan mı oluyordu o 😂
Yes
Neyse sen güncellemeden bak işte sana yazdım yorum o 😂
Sende bulduğunu baskasinda bulamazsa döner bu isler boyle artik🤷♀️
Bana yazdigini yarim saattir farkediyorum zaten. Yazdıkların güncellemeye yazilcak şeyler degil😂
Döner inşallah ya bence bulamaz o kadarını diye düşünüyorum, böyle durumları düşünerekten çok emek verdim ben ona 😂
O değilde benim resmim felan görünmüyor dimi oradan çok cahilim bu konularda ya🙈
Bu hizla ve takintiyla nikahi basma da nolur daha iyi becereneni bulamasin dediğin bir kadına 😂
No picture
Kadin mi yok oglm baska
Ya ondan sonra başkasıyla denedimde aynı tadı vermedi , kadınlarımız çok odun ya valla üstüne alınma lütfen
Yok öyle duygusal bir bağımız yoktu ama iyi anlasan birbirine değer veren 2 arkadastık biz seks girince işin içine biraz tuaf oldu bazı konularda anlaşamadık ama bilemedim şimdi ne yapsak
Hıhı 😂 ben yemiyorum yiyene anlat 😂
Simdi karsi taraf seni sadece kullandigi icin sen egona yediremiyosun ve yaaa arkdasiz deger veriyoz falan filan. Herkes arkadaşına deger veriyor ama herkes arkadasini bipmiyor
Bir kere oylesine bir kadin olsa deger veriyom demezsin😂😂
Insan sevgilisini bile deger vermiyor kimi zaman ayıktın mi?😂😂
Yani doğrusunu söyliyim evet aslında benim ona karsı biraz ilgim var ama hiç o tür ilişkiyi yapamam onunla çünkü o cok farklı çok rahat seks konusundada çok açık bunları bile bile sevgili olamam , ama ciddi anlamda çok iyi bir cinsel hayatımınız vardı o konudanda ondan vazgeçemiyorum sanırım
Yooo ben anladim o sana sadece kullanma babında yaklastigi icin çekimsersin. Ama hayir gelmez ondan sen uzulursun ozlem de girmis simdi işin icine. Bana kalirsa engelle gitsin az cok nasil bir kadin oldugu belli. Araniyodur o simdi bulamayinca da sana gelir. offff olmayın bu kadar saf kurban olayım
Hayata diyorsunuz ki zorla gel beni üz açeyomm gollarımı
anliyorm ozel seyler insani aptallastiriyor da sevgi bitince insan malmışım ben diyo ve kendine cok kiziyosun. Kimse gururndan daha degerli olmasin
Yani haklısında ben hani olurda devam edersek o mesafeyi korurum sadece seks yaparız diye düşünüyorum zaten olmaz mı sence?
Koruyamazsin cunku ilgi mevcut. Mesela sen onunla olup mutlu oluyosundur ama o anı kurtarıyordur. Boyle b. kktan bir durum
Sen onhmu istiyorsun , o belki de uyusabildigi herhangi bir adami. Kulaga berbat geliyor
Sen terapist felanmısın iban atsana borcum ne kadar😂😂
Terapist mi daha cok patavaysiz koca kari gibi hissettim 😂😂
Patavatsiz
Yokya cidden tespitlerin güzel hoşuma gitti 😂
Fake hesabın felan var mı böyle konuşabileceğimiz anlatiyim sana biraz😄
Tespit degil deneyim
Benzeri bisey yasadim
Ya belkide benim ilgim sadece güzel seks yaptığımız için olamazmı hislerim olsa bunca zaman belki ağır basardıno yönde bir adım atardım Buda bir ihtimal değil mi
Bilmiyorm kafanin icinde degilim. Mutlu oluyorsan tehlikelidir. Mesela gozunu kapat onu dusun gulumsersen gecmis olsun
Ya gülümserim çünkü yokluğu büyük boşluk yaratıyor haftanın 4 5 günü berabrr kalıyorduk zaten beraber yaşıyorduk diyebilirim eğleniyorduk güzel anılarımız oldu baya
😂😂o konuda iyiyseniz eger evriliyormuş psikolojik bir araştırma bu😂
Herneyseee karsilikli olsaydi 1 gun bile sensiz duramazdi. Unut sen onu haftalar aylar sonra gelirse de nerde surttüysen oraya git de😂😂
Ya ne demek 1 gün bile duramazdı bence biraz yalnız kalsın gelir o
Zaten aşkından dayanamayıp geleceğini düşünmüyorum gelirse sevişmek için gelir
Tamam sana kolay gelsin
Benden iyisini bulursa gelmeyebilir buda bir ihtimal 😂😂
Bosa vaktimi aldin nato kafa nato mermersin😂😂
Ya hayır benim derdim o değilki sadece sevişelim eskisi gibi istiyorum ondan sonra denedim baskasıyla o elektrik olmuyor
Cunku evrilmiş sevgiye neyseeee bana musaade baş baş
Hayır ya evrilmedi bence neyse iyi geceler sana sonra devam edelim mutlaka😂
Ben de arkadaşiz diyodum deger veriyorum diyodum. Ha o vermiyordu orasi ayrı. Biz pek birsey de yasamadik özel ufak tefek seyler ama yine de guzeldi. İsmi yoktu ama arkadaşlıgi guzeldi. Sonra baskasini sevdigini ogrendim o kiz yuzunden bana kufretti. Hayatimdan çıkardım sonra oturdum 2 yil acisini celtim2 sozde arkadasimin. Simdi kopek gibi koşuyor cunki o kızdan yuz bulamıyor. Bulsa da koşar cunku ben unutulcak biri degilim 😂😂
Ya bak önemli olan şey bu bendede çok pis ego var önemli olan beni unutmaması bir gelse ben zaten onu terk ederim kısa bir süre sonra o zaman rahatlarım ama bir gelse 😂
O da guzel oluyor evet tak diye basıyorsun engeli sonra mortingen sitrayze😂
Sana birsey sorucam şimdi şuanda bir ilişkin var mı?
Kadinlar sadece asik olduklari adamlardan degil yanında rahat olduklari adamlardan da vazgecemez. Yani illaki gelir 5 gununu sana veriyosa seninle rahattir. Ama cikarlar bazinda gelir gibi
Mesela kadinlar paraya duskun bilinir ya hani kadinlar, aslinda rahata düşkün paraya değil rahatı da ne veriyor para
Yok ya kafam rahat
Ya bu zaten parayla işi yok benden cok fazla varlıklı o yüzdende ben biraz geri duruyordum bir nevi, yani güven olarak cok güveniyoru onda kalıyordum zaten haftada 4 5 gün yani ilk günler bile anahtar vermeye felan başlamıştı
Ben de o yuzden vazgecememistim. Yaninda rahattim kafama estikce gidiyordum konusuyorduk gülüyorduk falan. Kadınlar böyle 😂
Ne zama isin icine hirs girdi kotu olduk
arkadaşlık iliskisini evirmeyeceksin ya kotu oluyor. Bakmayacksin hic yan gozle 😂
Peki seks hayatınız nasıldı?
Yasamadık bizimki daha masum seylerdi
Ama o bike yetti degismesine herşeyin eskisi gibi olmadi sonra
Hadi yaa yaşamadınız diye bırakmış olmasın seni
yasamadim diye öyleydi zaten bunu zamanla farkettim sonra başkasıyla konuşuyorm buluştum dedi ben de iyi ne halin varsa gör dedim ondan sonra koptu iyi ki de koptu baska bi hatuna aşıkmış
Simdi sadedde o yalvarıyor 😂😂
Bensizlik anca dank etmis
Boşta kalmıştır ya da o ara uğrastı vermedin sıkıldı gitti şimdi tekrar aklına geldi vermedin diye uğrasıcak 😂
Bosta kaldigi icin gelecegi bi kadin degilim agzini toplarsan sevinirim
Ustune fazla gidiyordum kaciyordu bıraktım kosuyor
Ya azımı toplamakla ilgili ne var bunda, sen öyle değilsindir ama o öyle düşünen bir erkek olamazmı
Yani oda doğru hiç değişmeyen kural bu kaçam kovalanıyor
Ben ollene kadar boyle devam eder bu fino ederim adami
Sana özel birsey sorucam şimdi birbirimizi tanımıyoruz görmüyoruz rahat konuşabiliriz bence
Bu zamana kadar olan partnerlerin nasıldı yatakta ortalama kaç dakıka suruyordu seks süresi , orgazm olabiliyomuydun?
Bizim türk erkekleri nasıl merak ediyorum, ondan sordum yani baska birini bulma ihtimali ney😂
Ondan baska kimse girmedi hayatima
Ne öncesi ne sonrasi
Aaaa bilmiyordum ya
İlkimdi evet hbundan sonra da birini almayı dusunmuyorm
Kaç yaşındasın
27
Yaa 27 yaşında hiç seks yapmadın mı sen
Ya tamam evet kötü manada demiyorum yanlıs anlama ama
Sizin gibi onume gelenle yaşamıyorum asik olup zirve bir his istiyorum. Aşağısı kesmiyor
Hayatının en güzel yaşlarını bedeninin en güzel halini seks yapmadan geciriyorsun
Aşık olmayı bekle 50 yasında felan olursun bence , yaşarsın o zaman
Aşık olunxak insan cokta biz olmuyoruz zaten
O kısmı seni ilgilendirmiyor olabilir
Yani ingilendirmiyor evet ama yazık sanada
Sen kendi derdine yan ben en azindan kimseyi aramıyorum viz gelir tirs gider
Aramazsın tabi geri gelmiş kapında dolaşıyor geri dönmeden once seninde zoruna gitmişti 😂
Zpruma gitmemisti ozluyordum cat kapi gitmek istiyordum kendisine sonsuz tesekkurlerimi sunuyorum ki kurtuldum o histen. Baska kadin devreye girince soguyorum buz kesiyorum ben
Şu an agziyla yıldızları toplasa nereye koycaz simdi o kadr yildizi git gotur onları derim oyle önemsiz
Oyle hissiz oyle buz
Yaaa ama böyle olmaz sen şiir yazıyorsun bildiğin seni hak edicek erkek yok bak😄
Valla sen daha çok üzüleceksin sanırım çünkü beklediğin gibi aşk yok öldü sanırım onlar
Bence de yok 27 yildir dusunmuyprdum zaten hakeden oldugunu. Bu s. alak fazla sansliydi
Asık olmadan seks yapmıcak mısın sen şimdi?
Yoo yaparım da askla oldugu gibi olmaz. Cok guvenirim deger veririm severim yaşarım ama askla oldugu gibi olmaz
Evet o konuda haklısın aşkla bir başka oluyor
Guven duygusu da en az adk kadar guzel ama
İstanbul'da mı yaşıyorsun
f*ck arıyorsan detaylarınkonuşabiliriz 😄
Birsey aramiyorum iyi geceler
Sen bilirsin 🤗