Cinsel Yaşam Vajinal orgazm olmak neden zordur? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Nasıl olunur? Vajinal orgazm olmak neden zordur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
blacklines Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı. Yanlış pozisyon, erken boşalma, ritm ve uyum bozukluğu gibi nedenlerden biri veya birkaçı olabilir 0 0 Yorumla
sevgiperisi034 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Kendini çok şık mastürbasyon yaparak alışkanlığa çevirip o parmak kilitoris hazzını vajinal sexxte bulamadigindan canim 0 0 Yorumla
sh6la Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl evet zor ama daha zevkli 3 10 Yorumla Soran 1 yıl Sen yaptın mı oldun mu Yorumla sh6la 1 yıl uyarılmadan vajinal orgazm olamazsın Yorumla Soran 1 yıl Nasıl uyarılacak ki her erkek de beceremiyor 😔 bu işi yapabilenler çok sansli Yorumla sh6la 1 yıl Haklısın🥺 en azından aşık olduğun kişiyle seviş ki bir şeyler hissedebil💗 Yorumla Soran 1 yıl Kuzum o kadar canım sıkılıyor ki bu konuda en ayrıntısına kadar düşünüyorum dibe düşüyorum yetersiz hissediyorum kendimi.. Yorumla sh6la 1 yıl yaa kıyamam sana benim de canım sıkılıyor Yorumla sh6la 1 yıl ama inan ki aşık olduğunda aldığın öpücük ve sarılmayla bile bedenin titrer bunları düşünmeyeceksin o zaman Yorumla Soran 1 yıl 🥺 Yorumla Soran 1 yıl Umarım 😕 Yorumla sh6la 1 yıl 🥺 Yorumla
byjokerrrrr Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Zor değil aslınsa. Bunu yaşayamayanların çoğunluğunu klitoral orgazm bağımlılığı sebep olur 0 0 Yorumla
Salih03tr Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı. Çok mastürbasyon. Yapanlar ve klitoral orgazm fazla yaşayanlar vajinal orgazma geçişte zorlanırken 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Bajinal orgazm diye bir şey yoktur Hepsi klitoral orgazmdır 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Niye olmasin Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Ya tecrübeli bir erkek ya da titreşimli vibratörle olur ancak 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Parmakla veya dldoyla yapmayı bilmen lazım. Daha önce içine soktun mu bir şey? 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Bakireyim sokmadim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Vajinal orgazm içerden olunuyor ama nasıl olucak 😅 Yorumla Soran 1 yıl yaw iyi ki söyledin sagol bilmiyordum. Aptal degilim bende biliyorum sekste iken diyorum ben Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Klitoristen daha kokay değil mii öyle diyorlardı 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Değilmiş sanirim googleden de araştırdım daha zor biliniyormuş falan Yorumla meraklıbirpandaa 1 yıl Etkilenmek önemli Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Olunur ya yeterliyse Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Kalın bir penis kimi boşaltmak ki birde kullanmasını bilemk lazım her halükarda 0 0 Yorumla
sekscambazıyım Takip Et Yoda Yaş: 37 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 352 cevap paylaştı. Sert si. ilirsen olur, sağlam görev alması lazım. 0 0 Yorumla
Kayserili3884 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Çok kolay nesi zor ki 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Bir çok kadin olamıyor onu geçtim klitoral bile olamayan bir çok kadin var Kayserili3884 1 yıl Geçen gece kızın biriside olamıyorum demişti en son ama oldu 😉 Soran 1 yıl E nasıl oldu peki Kayserili3884 1 yıl Biraz konuştuk sadece
sertanz Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 642 cevap paylaştı. Zor değil aslında da neyse 0 0 Yorumla
Sessiz_Hayattt Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 85% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 510 cevap paylaştı. Büyük ve kalın alet olunca rahat şekilde olursun. 0 0 Yorumla
meraklıbirpandaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. ne fark var ki 0 0 Yorumla
mceviz Takip Et Master Yaş: 48 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Çünkü klitorale alıştırmışsındır 1 0 Yorumla
Hakanesk Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Umarım olursun 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Hiç de zor değil 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Bakire misin? 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Evette çoğu kadin sekste alamayınca bende olamam diye tedirgin oluyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bakireysen zaten vajinal olamazsın ki 😄Herkes aynı olacak diye bir şey yok, şimdiden bence canını sıkmaya gerek yok yaşamadan Yorumla Soran 1 yıl İlerde yaparsam onun icin diyorum bende biliyorum olamam. Yorumla Soran 1 yıl Valla şimdiden canımı sıktım bile Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Saçmalama 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Yanlış pozisyon, erken boşalma, ritm ve uyum bozukluğu gibi nedenlerden biri veya birkaçı olabilir
Kendini çok şık mastürbasyon yaparak alışkanlığa çevirip o parmak kilitoris hazzını vajinal sexxte bulamadigindan canim
evet zor ama daha zevkli
Sen yaptın mı oldun mu
uyarılmadan vajinal orgazm olamazsın
Nasıl uyarılacak ki her erkek de beceremiyor 😔 bu işi yapabilenler çok sansli
Haklısın🥺 en azından aşık olduğun kişiyle seviş ki bir şeyler hissedebil💗
Kuzum o kadar canım sıkılıyor ki bu konuda en ayrıntısına kadar düşünüyorum dibe düşüyorum yetersiz hissediyorum kendimi..
yaa kıyamam sana benim de canım sıkılıyor
ama inan ki aşık olduğunda aldığın öpücük ve sarılmayla bile bedenin titrer bunları düşünmeyeceksin o zaman
🥺
Umarım 😕
🥺
Zor değil aslınsa. Bunu yaşayamayanların çoğunluğunu klitoral orgazm bağımlılığı sebep olur
Çok mastürbasyon. Yapanlar ve klitoral orgazm fazla yaşayanlar vajinal orgazma geçişte zorlanırken
Bajinal orgazm diye bir şey yoktur Hepsi klitoral orgazmdır
Niye olmasin
Ya tecrübeli bir erkek ya da titreşimli vibratörle olur ancak
Parmakla veya dldoyla yapmayı bilmen lazım. Daha önce içine soktun mu bir şey?
Bakireyim sokmadim
Vajinal orgazm içerden olunuyor ama nasıl olucak 😅
yaw iyi ki söyledin sagol bilmiyordum. Aptal degilim bende biliyorum sekste iken diyorum ben
Klitoristen daha kokay değil mii öyle diyorlardı
Değilmiş sanirim googleden de araştırdım daha zor biliniyormuş falan
Etkilenmek önemli
Olunur ya yeterliyse
Kalın bir penis kimi boşaltmak ki birde kullanmasını bilemk lazım her halükarda
Sert si. ilirsen olur, sağlam görev alması lazım.
Çok kolay nesi zor ki
Bir çok kadin olamıyor onu geçtim klitoral bile olamayan bir çok kadin var
Geçen gece kızın biriside olamıyorum demişti en son ama oldu 😉
E nasıl oldu peki
Biraz konuştuk sadece
Zor değil aslında da neyse
Büyük ve kalın alet olunca rahat şekilde olursun.
ne fark var ki
Çünkü klitorale alıştırmışsındır
çünkü Türk erkekleri bencil ve yapamıyorlar
Klitoris üzerinden baskı yap
Umarım olursun
Hiç de zor değil
Kadının G noktasının doğru uyarılması lazim
Bakire misin?
Evette çoğu kadin sekste alamayınca bende olamam diye tedirgin oluyorum
Bakireysen zaten vajinal olamazsın ki 😄
Herkes aynı olacak diye bir şey yok, şimdiden bence canını sıkmaya gerek yok yaşamadan
İlerde yaparsam onun icin diyorum bende biliyorum olamam.
Valla şimdiden canımı sıktım bile
Saçmalama 😂
Hic yasamadin mi