- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
m 7 ayBence kessinlikle olmalı özellikle seks öncesi yapılan oral seks çiftleri bir birşne daha yakın ve samimiyet dolu bir yakınlaşma olur ve bu durum özellikle kadını sexe daha iyi hasırlar bunu dememin sebebi ise kadın ıslanacağı için daha rahat ve zevkle cinsel ilişki yaşayacaktır.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Hayır kesinlikle değildir. kadınının kulağına fısıldamasını bilen bakışlarıyla etkileyen erkek olmayı kendime aksesuar gibi yakıştırmılımdır.
Kadınında cilvesiyle yatak da ki özgüveniyle göz temasıyla istekli ve ateşli enerjisiyle etkilendiğim bir erkek olarak. Kesinlikle oral şart değil. Şöyle bir şey var ilişkide yeterince istekli olamayan, ihtiraslı tutkulu olamayan çiftler ön sevişmeyi oral sekse dönüştürerek daha hızlı ve keyifli cinsel ilişkiye hazır hissetmelerini sağladı. Bu da bir zaman sonra alışkanlığa dönüşür.
Monotonlaşan yatak odaları değişikliğe açık olmayan ne istediğini tam olarak kavrayamayan çiftler çözümü oral da buldu. Oral seks çitlerin arzusu doğrultusunda yaşanır. Fakat yemek yemek gibi değil fantezilere açık olmak bazen bir kelimelinin yatak da konuşmanın bile çiftlerin tutkusunu nirvana yaptığını biliyoruz. Neyse kitap yazardım da gerek yok :)00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 720 cevap paylaştı.
7 ayBir yemek nasıl yağsız, tuzsuz baharatsız olmazsa oralsız da seks olmaz reda
20 Yorumla
7 ayOral mide bulantısı 🤢katiyen tahammül edemem ürkünç
50 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
121Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Değildir oral seks olmak zorunda değildir. Her iki tarafın da doyuma ulaştığı bir seks idealdir.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 7 ayEve olur tabi ki de.
10 Yorumla Tabikide olur oral yapmıyor diye sevdiğim birini kaybedecek değilim.
102 Yorumla- 7 ay
Haklısını
- 7 ay
Kadın için önemli olmasa da Erkek için vazgeçilmez bir seks türü...
Yetersiz deniyelim de ayrı bir zevkten maruz kalınmış denilebilir
163 Yorumla- 7 ay
Erkek zevk alır kadın acı ceker
- 7 ay
"Mahrum kalmak"
- Cinsel Yaşam konusunda 627 cevap paylaştı.
7 ayOral seks cinselliğin en önemli yapı taşlarından biridir. Oral seks ile partnerinizi iyice zevke getirip, yükselterek seks için daha iyi bir performans göstermesini sağlayabilirsiniz. Bu yüzden atlanmaması lazım.
20 Yorumla
7 ayOral olmadan seks mi olur ya bu kadınlar neyin kafasını yaşıyor bizi iyice inşaat amelesine benzettiler yat kum çuvalı gibi oh oral yapmayan kadın abimizdir
20 Yorumla
7 ayHayır yetersiz değildir, sevmeye bilir, dini bir hassasiyeti varsa istemeyebilir, hijyenik hassasiyeti vardır hoşlanmayabilir.. saygı duymak anlayışla karşılamak gerekir
20 Yorumla
7 ayEğer kişi için oral seks önemliyse ve partneri yapmıyorsa o ilişkide durmanın anlamı yoktur. Sana oral yapabilecek biriyle sevgili ya da eş olmak daha mantıklı.
10 YorumlaOral yapanı zehir olsada yut yapmayanı bal olsada unut jdkfjfkdj
123 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 789 cevap paylaştı.
7 ayİlişkiye ne gözle bakıldığı önemlidir cinsel içinse önemli olmadan olmaz gibi , ama aşk varsa mevzu başka
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayBen yapamıyorum kendime yapılmasını da istemiyorum. Fark etmez
62 Yorumla
Cevap sahibi7 ayOral sevmeyenler mi beğeniyor anlamadım kş
- 7 ay
Herkesin zevki farklı
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
7 ayHem yapmalı hem de yapılmalı! Olmazsa olmaz... Hatta daha ileri gideyim, oral seksi harika yapmalı ;)
10 Yorumla Evet oral sız seks mi olur hiç oral heyecandır gerisi boştur bi kadını yükselten oral ve ön sevişme gür çık degil
11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 801 cevap paylaştı.
7 ayOlmaz önce güzel bi ön sevişme sonra çok ateşli dil darbeleri , daha sonra yılan gibi sürtünme en son birleşim bam bam bam ;)
10 Yorumla Hayır ya ben şahsen yalamayı da yalatmayı da seviyorum zevki ayrı onun da
23 Yorumla- 7 ay
Bizimki de tiksiniyor anasını satayım
- 7 ay
Getirdim yıllardır istemiyor işte tiksiniyor
7 ayOral seks ve dudaklarla vücudun her noktasınin yalanmasi olmayinca seksten pek zevk alamıyorum.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 560 cevap paylaştı.
7 ayBöyle bişey yüzünden ayrılmak doğru değil ama oral seksin olmaması da büyük eksiklik bence
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 670 cevap paylaştı.
7 ayOral seks olmadan olmaz. Şerbeti dökülmememiş tatlıya benzer
20 Yorumla
7 ayevli bir arkadaşımdan duydum eşi oral yaparken oradan gelen zevk suyundan tiksiniyormuş o yüzden oral yapmıyormuş. şart değil kabul edip sonuça ulaşanlar var ama bence olsa çok iyi olur.
51 Yorumla- 7 ay
O zevk suyunu zevkle yalayıp yutanlar da var.
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
7 ayOlur tabii 😌
Önemli olan isteklerin değil, uyumun ve saygının olması.
Oral şart değil; isteyen için zevk, istemeyen için sınırdır 💫00 Yorumla
7 ayBir eksiklik olur evet. Karşı tarafı da zamanla etkileyebilir.
10 Yorumla
7 ayoral seks çekmeyen kadından olmaz, esenlikler dilerim
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 870 cevap paylaştı. Olurda diyemem olmazda diyemem
Karışık bir durum10 YorumlaPartnerinizin isteği önemli herkes aynı düşüncede olmayabilir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. oral seks olmuyorsa sekste olmasın bir zahmet
10 YorumlaOlmasa da olur diyenlerin seks hayatı nasıl acaba :) olmadan olmaz !
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Evet aynen ön sevişmede olmazsa olmazımdır. Hele ki yüzüme oturup kontrolü ona vermem beni çıldırtıyor
10 YorumlaOlur niye olmasın. İki tarafta karşılıklı zevk alıp b*şalabiliyorsa eğer ne mutlu onlara.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. eşlerin sevip sevmemesine bağlı olarak değişir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. valla ben yapamıyorum, istesem de ama yaptırıyorum
10 Yorumla
7 ayOlmaz o güzel delik yalanmazmi
Dil içine sokulmazmi🤤🤤🤤10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 787 cevap paylaştı. Kadına yapılması zorunludur erkek için olmasads olur
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Oral olmadan zevkli seks olmaz ilişkinin zevkli arzulu tutkulu olması için oral sarttir
10 YorumlaOlmazzzz şaka bi yana yapmasa olur ama yapsa seberim
10 YorumlaOlmak zorunda değil ama ön sevişmenin bir parçası. Kadına oral a kadar öyle şeyler yaparım ki orala gerek kalmaz :) Önemli olan sevişmenin rutin ve heyecansız olmaması.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 426 cevap paylaştı.
6 ayipliği yalamadan iğneden geçer mi? bu da öyle.
00 Yorumla
7 ayOralin zevki çok ayrı
112 Yorumla- 7 ay
Kesinlikle çok zevkli olmazsa olmazı
7 ayOlur gibi gelse de içinde Hasan şaşın Avrupa içimde ukde kaldı demesi gibi bişeyler kalır her zaman.
10 YorumlaOlmasa da olur ama olursa daha iyi olur
143 Yorumla- 7 ay
Neden
- 7 ay
Olmaz be
- Cinsel Yaşam konusunda 565 cevap paylaştı.
7 ayOlmaz bence kesinlikle
141 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayOlmaz, oral sevmeyen eş istemem, yalasın benim penisimi çıldırtsın beni, ben de yalarım çılgınca😂😂😂😂🤣🤣🤣😂😂😂
10 Yorumla
7 ayyazımı gören bütük kadınlara sesleniyorum FOTOGRAFTAKİ KADIN GİBİ OLAN KAC KADIN VAR BÖYLESINE DOLGUN BUYUK MEME KAC KADINDA VAR HIC ARKADAS HIC YOK
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 ayOralı bilmem görsel çok tahrik edici ben beyaza dayanamıyorum
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayOral seks benim için vajinal seksten bile daha önemlidir.
10 YorumlaYani bakıldığında önemli tabi ön sevişme de uzun tutulmalı
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayBence olmalı her zaman
175 Yorumla- 7 ay
Coook isterimm
- 7 ay
Kesinlikle
- 7 ay
Sen yaptıktan sonra yutuyormusun
- 7 ay
Evettt
- 7 ay
@belinayosss Sevdiğin kişininki kötü gelmez ki, sevmediğinin ki biraz iğrendirebilir güzel biri olsa bile.
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Oral seks cinsel ilşkinin en güzel parçasıdır bence olmadan olmaz çünkü çok yavan kalıyor
00 Yorumla
7 ayİstemeyen bi kadını Zorla yaklaşmıştım sonra zevkini alınca nerdeyse boğacakti beni kafamı bastırarak
10 Yorumla
7 ayHerkes yapmak zorunda değil ama olmadan da tadı olmaz
10 Yorumla
7 ayYetersiz demek olmaz da olsa daha guzel olur
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 358 cevap paylaştı.
7 ayİki türlü oral yapılır birdaha versin diye ikimcisi seviyorsa
10 Yorumla
7 aySeven insan partnerini mutlu etmek için her şeyi yapar 🙂
10 Yorumla
m 7 ayOlmaz
101 Yorumla- 7 ay
Kessinlikle
7 ayOlur ama olmasa da olur ;)
30 Yorumla
7 ayYetersizdir
90 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
7 ayKadın yapmalı
23 Yorumla- 7 ay
Karşılıklı yapılmalı!
- 7 ay
@URLASCIENCE evet ama partnerim yapmak istemiyorsa zorlamam
- 7 ay
Bencilce değil mi? Yani kötü ve faydalanmış hissetmez misin?
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
7 ayKadını zorlamam ama ben zevke yaparim
20 Yorumla Bana yapmasa olur ama ben yapmak isterim
83 Yorumla- 7 ay
Çok az kadın bu düşünceye sahip.
- 7 ay
Fedakarca, ve dünya keşke fedakar insanları da kendi gibilerine denk getirseydi. Kötü değil, nadir. (Bir erkek bakış açısıyla)
Cinsel Yaşam konusunda 947 cevap paylaştı. Olur ama tercihim olması
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
7 ayNe yapalım sevmeyelim de taşa mı dönelim
10 Yorumla - Devamını Gör (89)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar