Cinsel Yaşam Oral seks yapmak mı yaptırmak mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 ikisini de sevenler 😂 Oral seks yapmak mı yaptırmak mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Biseksüellim henüz erkek deneyimlemedim ama kadına oral yapmak çok güzel bence 5 12 Yorumla Yigit2223 +1 yıl Bende biseksuelim ve emin ol 3 de güzel 👩 Yorumla Kara_Karga +1 yıl Hicmi birlikte olmadin Yorumla BOĞAerkeği0646 +1 yıl Yaptn ve yaptrdnmi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kadında yaptım da yaptırdım da erkekle daha beraber olacağım kadar güveneceğim insan bulamadım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama erkeğin de kötü olacağını sanmıyorum Yorumla Kara_Karga +1 yıl Bu işin dogal olanı neyse onu yapmak daha mantıklı ve zevkli Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır tatlım buradan birisi güvenilir değildir Yorumla BOĞAerkeği0646 +1 yıl Neden bizde insanz kalbmz var disardaki cokmu guvenli Yorumla Kara_Karga +1 yıl Aaa ayıp genelleme yapma bak ben varım 😉 Yorumla BOĞAerkeği0646 +1 yıl Ankaradamsn Yorumla Kara_Karga +1 yıl Bu ne istiyor biseksuelim demiş güzel kardeşim degilmi bu güzel kardeşim adamın kadinla ne işi olur anlayamadim Yorumla A_S_İ_L +1 yıl Erkekte mevzu derin Yorumla
BriannOconner01 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Yapılması çok hoşuma gider ama ben yapmayi daha çok severim, uzun uzun. 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Ben ikisininde severim 69 olup birbirimizi ucursak süper olur 0 0 Yorumla
Leonidas3 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Yapmak eğlenceli 2 tane yapılacak yer var çünkü bu da gerekli zaten 🙃 0 0 Yorumla
bigboy188100 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 82% +1 yıl İkiside pek tarzım değil ama mulumolsun diye yapıyorum 0 0 Yorumla
infernoHeRo Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Yapmayı tercih ediyorum haz içinde olan hatunu izlemek başka bir duygu 0 0 Yorumla
Persefone Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl 69 İdeal 14 1 Yorumla KAYSERİ1299 +1 yıl İşte ideal kadın Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 850 cevap paylaştı. Sevmiyorum ikisini de 1 0 Yorumla
SkryaMltya Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 73% +1 yıl İkisi bır arada tadından yenmez ozellıkle 69 😋 0 0 Yorumla
Bayek00 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 436 cevap paylaştı. Ben yapmayı daha çok seuorum. 0 1 Yorumla Bayek00 +1 yıl Seviyorum* Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Şöyle uzun uzun bosaltana kadar yapmak 0 0 Yorumla
gönlü-kırık Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. İkisini de severim 😋 0 0 Yorumla
Cerberus23 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl yapıp da keyif alan bi kadın görmedim ben 🤷🏻♂️ 0 0 Yorumla
HardFastFierY Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 499 cevap paylaştı. İkisinide seviyorum güzel oluyo 0 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. İkiside tabi ki 0 0 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Ben daha çok yapmayı seviyorum 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Yapmak 0 0 Yorumla
ChivasCooper Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 351 cevap paylaştı. Yaptırmak 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Ayy terbiyesiz ;)))) 0 0 Yorumla
Canknt35 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. 69 favorim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Biseksüellim henüz erkek deneyimlemedim ama kadına oral yapmak çok güzel bence
Bende biseksuelim ve emin ol 3 de güzel 👩
Hicmi birlikte olmadin
Yaptn ve yaptrdnmi
Kadında yaptım da yaptırdım da erkekle daha beraber olacağım kadar güveneceğim insan bulamadım
Ama erkeğin de kötü olacağını sanmıyorum
Bu işin dogal olanı neyse onu yapmak daha mantıklı ve zevkli
Hayır tatlım buradan birisi güvenilir değildir
Neden bizde insanz kalbmz var disardaki cokmu guvenli
Aaa ayıp genelleme yapma bak ben varım 😉
Ankaradamsn
Bu ne istiyor biseksuelim demiş güzel kardeşim degilmi bu güzel kardeşim adamın kadinla ne işi olur anlayamadim
Erkekte mevzu derin
Yapılması çok hoşuma gider ama ben yapmayi daha çok severim, uzun uzun.
Ben ikisininde severim 69 olup birbirimizi ucursak süper olur
Yapmak eğlenceli 2 tane yapılacak yer var çünkü bu da gerekli zaten 🙃
İkiside pek tarzım değil ama mulumolsun diye yapıyorum
Yapmayı tercih ediyorum haz içinde olan hatunu izlemek başka bir duygu
Her ikisi de güzel. Ne verirsen o kadar alırsın
Yapmak tabiki itinayla yaparim 😅
69 İdeal
İşte ideal kadın
Sevmiyorum ikisini de
İkisi bır arada tadından yenmez ozellıkle 69 😋
ilk başlangıç yaptırmak 🙄
Ben yapmayı daha çok seuorum.
Seviyorum*
Şöyle uzun uzun bosaltana kadar yapmak
İkisini de severim 😋
İkiside
yapıp da keyif alan bi kadın görmedim ben 🤷🏻♂️
İkisi bir arada olsun benim olsun 😊
Ortada aşk varsa benim için 2'side güzeldir.
Yaptırmak
İkiside
Yaptırmak desem bencil olur muyum 😂
yapmak
İkisininde zevki ayrı
İkisinide seviyorum güzel oluyo
İkiside tabi ki
Ben daha çok yapmayı seviyorum
Yapmak
Etkiye tepki
ikisi de:)
Yapmak