Yani Oral sekste partneriniz ne yaparsa begenmezsiniz ne yaparsa çok hoşunuza gider?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılHoşuna gidecek kısımları yazıyım önce
Oralda en önemli şey iştahlı olmak. Penisin içindeki d*lleri almazsan ölecek gibi davranmalısın.
Öncelikle dişlerini değdirmemeye özen göster özellikle baş kısmına. Dudaklarınla dişlerini sar ki temas olmasın. Daha sonra hemen sonuna kadar alacağım diye uğraşma. Elinle nazikçe tutarak Öp küçük küçük. Dondurmadan akanları yalarsın ya aşağıdan yukarı doğru onun gibi yalayabilirsin arada. Daha sonra bir elinle penisi tutarken diğer elinle testislerini tutup o serinliği hisset avuçlarında.
Penisin en çok zevk veren kısmı boyun kısmıdır. Nasıl ki bir kadının boynunu öpünce deliye dönüyor aynı şey penis içinde geçerli. Ayrıca Tam penis kökü ile testislerin bitiştiği kısma yumulup hafif ısırıklar atabilirsin. Ardından yavaş yavaş hepsini almaya yelten yanaklarına fındık depolayan sincaplar gibi yanaklarının yan taraflarına sürt penisin baş kısmını. Sonra öteki yanağa geç.
Ağzında sert, kupkuru ve sıcacık bir penis var. Onu yumuşacık ağzınla sar, ıpıslak yapana kadar yala ve serinlet. En sonunda hızlanıp dipleme başlayabilirsin. Erkeğini takip et hiçbir erkek o zevke rağmen inlemeden boşalamaz. Tam inlerken sonuna kadar sokup bırakma sakın. Hatta kendini bastır iyice. Bir dakka boyunca bırakma daha sonra yavaş yavaş ileri geri yapa yapa bırak.
D*lleri yutarsan çok iyi ama yapmam diyorsan daha sonra penise ya da kendi vücuduna tükürüp tekrar yalayarak aklını başından alabilirsin. Zaten zevkten bayılmadıysa boşalmış penisin hassaslığını kullanıp avuç içini penisin boyun kısmına sürtüp nasıl kıvrandığını izleyebilirsin. Dikkat et kendini kaybedip tekme falan atabilir o derece 😈00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılbu bence çok spesifik ve öznel bir soru , mesela ben tamamının alınmaya çalışılmasından ve kadının zorlanmasından hoşlanırım biraz sert oral seks seviyorum ama bunu her kadın istemeyebilir bu durumda ben bu kadını sevmedim deme gibi bir durumum olmaz , daha durağan ve yavaş yavaş yarısına kadar alıp bırakan kadınların oral seks yapmalarından hoşlanmıyorum sert ve dobra dobra olacaksa olsun yoksa yaptırmamayı tercih ediyorum
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
21Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılAğzına almayıp sadece dışarıdan yalarsa hoşuma gitmez.
Ama gırtlağa kadar kökleyip yaparsa ve ağzına boşaltıp hatta yutarsa o kadına taparım ben12 Yorumla
Soran+1 yılSadece cinsellik anlamında mı taparsın? Sürekli onu arzularmısım mesela her kadın aynı seyi yapamıyor mu
Cevap sahibi+1 yılHayır sadece cinsellik değil. Benden tiksinmeyen kadın ruhumu okşar. Ben de aynı şeyleri ona yaparım. Her kadının yapacağı şey değil bu.
Cok naz yapan
Istemeye istemeye yapan
Tecrubeli oldugunu belli etmemek icin cabalayan
Cok asiri sarhos halde yalayan
Ara verip verip hep konusan
Dahada vardir ama aklima gelenler bunlar11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılağız içi hakimiyeti olması lazım dişlere değmeyecek emmesi kuvvetli olacak alabildiği kadar alıp ıslaklığı bl olacak billurlardan salya akmalı
02 Yorumla
Soran+1 yılBillur nedir?
- +1 yıl
taş taş
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. oral seks düzgün yapılırsa kişiyi bağımlı hale getirir hattaa zevkten uçurur. oral esnasında penise diş değmezse harika oluyo. bide dil ile penisin alt kısmına bol bol sıvazlama yapılmalı.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi onu burdan tarif etsek ooooo 🤦♀️🤦♀️
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılyapmasını bilmeyenler yalamak yerine ısırıyor buda memnun etmiyor acı veriyor
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılşimdi hayalim şu ki;
testislerin avuçlanıp, okşanıp sıkılarak emilmesi falan <3 :)00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTiksinmeyecek gırtlağa kadar alabilecek eliyle çekerken birden ağza alıp gel. git yapması inanılmaz bir zevk
06 Yorumla
Soran+1 yılİllaki agız içine neden boşalmak istiyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılBunu 2 defa yaptım oda zevkten kendimi tutamadım içindi ama partnerim boşaldığımda çok rahatsız olmadı
Soran+1 yılSonra da öpüşmekten kaçmak çok absürt degilmi kendi menin sonuxta 😂
Cevap sahibi+1 yılAğzını temizliyor sonuçta
Bende onu yaladigimda suları ağzıma akıyordu zevkten
Ben sekste sertlik seviyorum ya kafasından tutup çok yallatim 😂
Soran+1 yılKadının suyundan hoşlanmıyod geneliniz ama agız içine boşalırken zevkten cıldırıyorsunuz.
Cevap sahibi+1 yılBen onun inlemesiyle öyle hoşlandım ki suyundan her yerini yalayıp yutuyordum bu tutku ile alakalı
Ben zevkten inlerkenn zaten kadın duramıyo yalıyor sürekli öyle zevk alıyor ki ağzına boşalmasına izin veriyor popomdan tutup Deli Gibi yalıyordu
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılGöz teması, dişlememesi :D
02 Yorumla
Soran+1 yılDişlemesi istemdışı oluyorda göz teması hoşmu oluyor
- +1 yıl
Göz teması çok önemli, dekolte tabii
Dislemesse cok iyi olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılnefessiz kalana kadar alsa ;)
01 Yorumla- +1 yıl
memnun kalırsın diye algıladım pardon :)
Dişlerini batırması hiç iyi olmuyor
00 YorumlaIsırmasın yeter shxhdj
00 Yorumla
+1 yılDiş felan değerse zevkten çok acı olursa olmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılIsırır diye geriliyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılTwitter’dan video atayım mı sana
00 YorumlaDişlerine sürerse aci verir
00 YorumlaHoşuma gitmesi için bi kaç şey yapması şart
02 Yorumla
Soran+1 yılMesela? Tecrübelerine göre
Gizli Üye(30-35)+1 yılMidesi bulanırsa
02 Yorumla
Soran+1 yılGırtlak yaptı gegirtti yani bu tarz seyler insanın istemdısı durumları sizde çok acayipsiniz
Cevap sahibi+1 yılAlışmalısın
Gizli Üye(30-35)+1 yılIsırgan sa sevmem ama dasak yakarsa uçarım
00 Yorumla
+1 yılİyice yalasin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026