Cinsel Yaşam Oral seksten sonra öpüşülür mü? (Sayfa 2) u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 725 Oral seksten sonra öpüşülür mü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 32 kişi beğendi
Lollolhadikopgel Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 49% 7 ay Öpüşmem diyen kişi kemdi hijyenine güvenmiyordur 4 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 7 ay Anal bölge de dahil uzun süre oral yapıldıysa tabi ki hayır...Ama kısa süreli vajinal bölge yapıldıysa ve partneriniz zaten sürekli beraber olduğunuz kişiyse öpüşülür bence🥰😘 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 7 ay O bana yaparken öpmesine izin veriyorum ama ben ona yaptıktan sonra o öptürmüyor 😅 2 0 Yorumla
Ebru2777 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 387 cevap paylaştı. Tabiki.. 15 1 Yorumla Kenan1045 7 ay İşi bileni tebrik etmek gerek Yorumla
Gizli Üye (18-24) 7 ay Oral başlı başına iğrenç zaten 6 2 Yorumla Baleman 7 ay bakış açından dolayıdır Yorumla bayecz 7 ay Alakası yok Yorumla
PunchMeDaddy Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 459 cevap paylaştı. Evet 😋 9 0 Yorumla
Tuna8830 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 91% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Öpüşülür oraldan sonra 1 0 Yorumla
uygargünn Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 96% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 458 cevap paylaştı. Hanım asla öpüşmez ben de zorlamam 1 0 Yorumla
pomak3545 Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Sevişmeyi bile bırakırım 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 7 ay Kesinlikle öpüşülür hele 2 tarafta yapmışsa üstüne düşeni çok tatlı olur 1 0 Yorumla
Asarkar Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 69% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 480 cevap paylaştı. Hem de deli gibi öpüşürüm 1 0 Yorumla
Shelby_dbakir Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 626 cevap paylaştı. Öpüşülür bence. Kadınlar daha çok seviyor 1 0 Yorumla
Aşkın_Sonu Takip Et Master Yaş: 41 , eic 63% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 494 cevap paylaştı. Öpüşülür tabiki. 1 0 Yorumla
Yabangülü21 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Bu çok etik bir davranış değil. 1 0 Yorumla
MassiveStroke00 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 560 cevap paylaştı. Daha iyi öpüşülür hemde aromalı öpüşme olur dkdkd 1 0 Yorumla
BuDamıOfsayt_69 Takip Et Guru Yaş: 100 , eic 100% 7 ay Seks bu ya onumu düşünücem öpüşürüm tabi 1 0 Yorumla
MmartKedisi Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Hemde deliler gibi öpüşülür <3 1 0 Yorumla
Aslanboğ Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sanırım o aşamada her şey olabilir akisla 1 0 Yorumla
Mehmet1Oğuzhan Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 7 ay Tadı damağında kalır jxjxjxjxjxjdjjxjd 1 0 Yorumla
TheDuygusal Takip Et Master Yaş: 41 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 832 cevap paylaştı. Daha derin ve daha tutkulu öpüşülür 1 0 Yorumla
Reula Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 361 cevap paylaştı. İyy diyenler bile öpüşüyor hiç ayak yapmayin 1 0 Yorumla
ata_00 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Herkes ıy dese de gayet opusulur 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 7 ay Gargara yapıp devam edecek halin yok ya 4 1 Yorumla buisimonaltiharf 7 ay Ne yazık ki ben oral yapınca öpmek istediğimde ex ağzını yüzünü yıka diyordu valla Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. öpüşülür nie öpüşülmesin ki 1 0 Yorumla
BakireeRahibee Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 95% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 632 cevap paylaştı. Öpüşülmeli 4 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. öpúşülür 4 0 Yorumla
styxworld Takip Et Master Yaş: 53 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. O zaman o hiç bir şeyden anlamiyor 1 0 Yorumla
Smihasli Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 684 cevap paylaştı. Öpüşülür 1 0 Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. Öpüşülür 1 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 95% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 843 cevap paylaştı. Evet 1 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Öpüşürüm 1 0 Yorumla
buraks134 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 86% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 659 cevap paylaştı. Öpüşülur 1 0 Yorumla
emrexxx38 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 63% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı. Hayır 1 0 Yorumla
Val_val Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 94% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 409 cevap paylaştı. Öpüşülürrrrr 1 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Öpüşülür. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
130Cevap
Öpüşmem diyen kişi kemdi hijyenine güvenmiyordur
Anal bölge de dahil uzun süre oral yapıldıysa tabi ki hayır...
Ama kısa süreli vajinal bölge yapıldıysa ve partneriniz zaten sürekli beraber olduğunuz kişiyse öpüşülür bence🥰😘
O bana yaparken öpmesine izin veriyorum ama ben ona yaptıktan sonra o öptürmüyor 😅
Öpüşürüm leziz 🤤
Tabiki..
İşi bileni tebrik etmek gerek
Evet
Demi
Oral başlı başına iğrenç zaten
bakış açından dolayıdır
Alakası yok
Evet 😋
Öpüşülür oraldan sonra
Hanım asla öpüşmez ben de zorlamam
Sevişmeyi bile bırakırım
Ben igrenmem, sevdiğim insan nihayetinde.
Öpüşülmez iğrenç
Kesinlikle öpüşülür hele 2 tarafta yapmışsa üstüne düşeni çok tatlı olur
Hem de deli gibi öpüşürüm
Öpüşülür bence. Kadınlar daha çok seviyor
Oral seksten sonra sevişmeyen partnerle seks yapmam
Öpüşülür tabiki.
Bu çok etik bir davranış değil.
Çatır çatır öpüşülür daha iştahla
Daha iyi öpüşülür hemde aromalı öpüşme olur dkdkd
Seks bu ya onumu düşünücem öpüşürüm tabi
Oral seks kim çıkarttı iğrenç bir şey
Hemde deliler gibi öpüşülür <3
Her insan farklı duygularla seks yapar
Sanırım o aşamada her şey olabilir akisla
Tadı damağında kalır jxjxjxjxjxjdjjxjd
Öpüşmeyem yoktur her halde!
Daha derin ve daha tutkulu öpüşülür
Tercih etmezdim
İyy diyenler bile öpüşüyor hiç ayak yapmayin
Herkes ıy dese de gayet opusulur
Gargara yapıp devam edecek halin yok ya
Ne yazık ki ben oral yapınca öpmek istediğimde ex ağzını yüzünü yıka diyordu valla
Öyle olmalı bence
öpüşülür nie öpüşülmesin ki
Öpüşülmeli
öpúşülür
Hayır hshshs
Olabilir
O zaman o hiç bir şeyden anlamiyor
Hemde nasıl
İlla kusalim mi 😅
Öpüşülür
Öpüşülür
Kendinden mi iğreniyor