Oral seksin ardından öpüşmek, tutkuyla yanan bir ateşin üzerine bir kıvılcım daha atmak gibidir; tenin her noktasında alevler yükselir, ruhun derinlikleri şehvetle titrer. O ıslak, yoğun haz bedeni zaten bir girdaba çekerken, dudakların birleşmesi o anı uçuruma dönüştürür; her öpücük, sanki teninde kayan bir nefes gibi içini kavurur, kalbinin ritmini şaşırtır. Parmaklar saçlarda kaybolur, gözler kilitlendiğinde arzu ruhunu soyar, bedeni ele geçirir. İz dediğin, o anın bıraktığı sıcak, ıslak sızı; zihninde dönen o dayanılmaz tutku. Gecenin karanlığında, o öpücüklerin hayali bile teni uyandırır, içini alevlendirir, nabzı çıldırır. O izler, zamanı aşar; tek bir anıyla geri gelir, bedeni sırılsıklam bir şehvetle sarar, ruhu tamamen teslim alır.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
7 ayOral seks sonrası öpüşmem diyen sevgili belirli zaman sonra sıkıcı olur ve heves olmaz seks yapmak için, ama oral seks sonrası öpüşmek kadar güzel bir şey yok, kadın isterse ağzına boşaldıktan sonra bile öpüşürüm benim için sorun olmaz, aynı şekil kadında ağzıma boşalsa öpüşürüm, yani kadınla erkeğin arasında yaşanan her türlü seks çok normal
10 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Öncelikle sorunu çok kıskandım, tebrikler. Ben eğer partnerimle bir paylaşımda bulunuyorsam, o bana oral yapıyorsa ya da ben ona yapıyorsam, karşılıklı saygı dolayısı ile öpüşmemek bencillik olur. Yani ben iğrencim sen benim iğrenç şeyimi emiyorsun, ben onu öpmem demek gibi bir şey olur. Ya oral yapmayın, ya da öpüşün.
11 Yorumla- 7 ay
✌️
7 ayÖpüşmek bu işin olmazsa olmazı zaten başarılı bir cinsel birleşme sonrasında Öpüşmek karşılıklı olarak bir teşekkürdür insanca bir davranış diğer türlü hayvan gibi bir şey oluyor
110 Yorumla- 7 ay
Yani aşağıyla haşır neşir olurken iğrenmemişsin şimdi kendi şeyindenmi tiksiniyorsun bu düpedüz hakaret karşındakine son kullanma tarihi geçmiş topitopu yalattırıp veya şeftaliyi yedirip kendin yememek gibi bir şey 😅
- 7 ay
Çok ayıp etmiş yani bu sana büyük bir saygısızlık hemen ayrılmalısın ya da cezalandırmalısın
- 7 ay
Ne bu? Dikkat çekme çabası mı?
- 7 ay
Anlamadım?
- 7 ay
Yoo hiç öyle düşünmedim
- 7 ay
Tamam görüşünüz için teşekkürler, yorum yapmayı uzatmanıza gerek yok
- 7 ay
Hey allahım ya😀 rica ederim
Egonuzu biraz indirin bünyeye zarar, sadece bir yorum dikkat çekme çabası falan komik😀 tek kadın siz değilsiniz milyarlarca var😀 - 7 ay
Bunun egoyla alakası yok ama yine de sen bilirsin. Görüş yapıldı Ok, üstüne yorum yapıldı tamam sonra tekrar yorum yapıldı ve direkt olarak bana soru yönlendirildi. Üç kere zıpladı çekirge, daha fazla uzamasın diye uyarımı yaptım. Şimdi siz buna ister ego deyin, ister başka bir şey. Zerre umurumda değil.
- 7 ay
Zıplayan falan yok🤣 konunun benimle alakası yok dersiniz pardon der geçer giderim uzamaz bu kadar basit sağlıklı olanı budur. Ne bu dikkat çekme çabası nedir falan sağlıklı değil, 35 yaşında şımarık 20, lik ergen tavırları dikkat çekmeye çalışan sizsiniz gibi sanki
Neyse barbie bebek muamelesi yapanlarınızdan olmadığıma kanaat getirmişsinizdir.
kalın sağlıcakla🤚
- 7 ay
Hıhı tamam, bilmukabele :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
126Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
m 7 ayBence evet öpüşülür hatta en zevkli ve tutkulumopudme oral seksten sonra olur o an kişiler bir birine çok yakn hissettiği için en tutku öpüşme o an olur partnerimin vajinasının tadı dudaklarımdaylen onunla öpüşmek harika bir his olur bence.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 7 ayBen öperim tabi ki de her türlü
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 731 cevap paylaştı. Tiksinenden soğur insan ya öpcem dur mu dicek jdkf öpüşülür
68 Yorumla- 7 ay
Vay be :D
- 7 ay
Sus, en sus da gözlerim konuşsun sjfk
- 7 ay
Yahu gözlerinnnn be ulan gözleriNNN jdfjs
- 7 ay
:D
Gayet de öpüşülür. Ağzının aldığı tadı başka bir ağızla paylaşmak lazım zaten 😂
109 Yorumla- 7 ay
@Deli1deli Einstein, ama sen Marilyn Monroe'yle sevgilisin, bu yorumunu görüp kıskanmasın 😂
- 7 ay
@Deli1deli Bakalım o dostane olduğunu düşünecek mi 😂
- 7 ay
@Deli1deli Ama ilişki öyle yürümüyor işte 😂
- 7 ay
@Deli1deli Senin iyiliğin için, kız arkadaşın seni terk etmesin diye 😂
Bence çok tahrik edici dudaklarım ıslakken yeniden dudaklarına yapışmak
21 Yorumla- 7 ay
Öyle denir mi bir anda, aklıma düşürdün 😂
Kendi ağzımıza vermiş gibi oluruz, bir Listerine marka ağız suyuyla abdest alınması elzem :d
31 Yorumla- 7 ay
🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Gizli Üye(45 üstü)7 ayBenimle ediyorlar walla 🫣🤫
131 Yorumla- 7 ay
Edilir tabi
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
7 ayÖpüşülüyor ama partnerim bana oral yapınca ve sonra öpüşünce kendi tadıma bakmış gibi bir durum oluyor, kadınlar için farketmiyor çünkü onlar zaten her türlü kendi sularının tadına bakıyor ilişki de veya mastürbasyon yaparken
10 Yorumla Bana göre iğrenç ama seksin doğasında bu var o yüzden yapılabilir
60 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayEn ilginç olanı ne biliyormusun sevgilisinin eşinin bardağından su içmem diyen kızlar kana kana oralda sperm yutarım diyor bırak oral sonrası öpüşme yi oneki diyor 😄
15 Yorumla- 7 ay
Teori ve pratik mevzusu.
Cevap sahibi7 ayBenim bildiğim tek bir gerçek var kadınlar gerçekten bu dünyadan değil 😄 çok garip su içince tiksinirim ölürüm diyor sperm yutunca yaşarım canlanırım diyor ben anlamadım bu olayı 😄
- 7 ay
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Onu öpmem bunu yimem türkan şoraymısın sen derler adama bshsge
12 Yorumla- 7 ay
Adama mı derler djd
- Cinsel Yaşam konusunda 524 cevap paylaştı.
7 ayben buna karşı çıkan istemeyen birine oral yapmak istemem. demek ki kendinden iğreniyor ya da yeterince tutkulu değil diye düşünürüm. nasıl böyle oluyorlar anlamıyorum bence insanın aksine iştahı artar o paylaşım hissiyle, çok garip geliyor.
10 Yorumla Tadımı damağından tadmakta bir başka...
84 Yorumla- 7 ay
Kadın uuu :D bunu ben yazmış olabilirdim
- 7 ay
🫠💞 yapma böyle
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bu mevzu kızlar arasında sorun olmazken,
Erkekler kendi şeylerini yalamış gibi hissetmemek için genelde RET ederler.
O kişiyle ister yaşa istersen ayrıl sana kalmış.10 Yorumla
7 ayOral yapıyorsa bı zahmet yani gerci işin o kısmı bosaldiktan sonra sarılırken daha iyi.. hem öpüşür hemde dinleriz 🤣 sonra mesaiye devam
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sorun olmaz. Ziyadesiyle severim.
Hatta oldukça tahrik edicidir. Hazzı iki katına çıkarır.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Tam tersi, biz bu durumdan zevk alıyoruz. Hatta ilişki arasında da orale döneriz. Ardından tekrar vajinal ilişkiye devam.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayBence öpüşülür 😅😂 sonuçta seks öncesi düş almışız dir bir sorun yok bence
60 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 668 cevap paylaştı.
7 ayHoşlandığın sevdiğin seviştiğin ve cinsellik yaşadığın kişinin hiç birşeyinden tiksinmezsin. Oral seksten sonra öpüşürsün her şey yaparsın.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
7 ayOlur tabii, sonuçta tutku anı bu…
Temizlik, güven ve anın ateşi varsa neden olmasın 😏🔥
Bazı şeyler kural değil, his meselesi…10 Yorumla
7 ayBen öpüşürüm seçmem ama eşim pek taraftarı değil. Nadir öpüşür oral sonrası
20 Yorumla
7 ayŞu öpüşülmez diyenler aceba seksden ne kadar zevk alıyorlar çok merak ediyorum
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı. Çatlayan dudakları sularcasına hemde öpüşülmez mi ya aşk kokmalı o an
20 Yorumla
7 ayÖpüşülür. Ki oral seks yapıyorsan hijyenınden emınsındır demektir.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 307 cevap paylaştı.
7 ay-neden olmasınki zaten bir olmuşuz iğrenecek bir şey yok.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
7 ayNiye öpülmesin Midesi kalkıyor sa hiç bu işlere girişmesin
10 Yorumla Her iki tarafda öncesinde hijyene dikkat etmişse neden öpüşmeyesin zevki yarım bırakasın
10 Yorumla
7 aySoruya bak. Helal olsun yine büyük iş. öpüşülür neden olmasın?
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 869 cevap paylaştı. Haspam her haltı yiyecek sonra öpüşmem diyecek bence olmaz
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 766 cevap paylaştı. Vallahi oral seksten sonra ben deliler gibi sevişiyorum çok hoşuma gidiyor
12 Yorumla
7 ayO anki hislerle kesin opusulup devam edilir harika olur
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 634 cevap paylaştı.
7 ayBöyle saçma sapan tavırlar bana tuhaf geliyo
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Opusulur ikimizinde malum bölgesi tertemiz yıkandıktan sonra sorun olmaz
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Oral candır yaparım sonrasında öpüşürümde ama parteriminde kafadengi biri olması lazım
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı.
7 ayÖpüşürüm😁 nolcak bende onun tadına bakıyorum sonuçta dkdkfkf
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
7 ayEğer cinsel bölgemin içinden çıkan sıvıyı yutmamışsa öpüşülür
10 Yorumla Onun tadınorda zaten. Tiksinme olmadığını karşıya hissettirmen lazım
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 958 cevap paylaştı.
7 ayBu konuda fobim var gerçekten hiç yapabileceğim şeyler değil...
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
7 ayÖpüşmeyeceğim ya da tiksineceğim hatunla seks yapamam zaten. Seks yaptığım kadından da tiksinmem
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
7 ayYani neden opusulmesin ki ağzına alınca sorun olmuyor sonrasında dudak dudağa değince mi sorun
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayBiz öpüşüyoruz.
Önce birbirimizin tadına bakmış oluyoruz, sonra kendimizin.32 Yorumla- 7 ay
Nassııı yaaani
- 7 ay
Süpersin
Azonce esime yaptim sonra opustuk bizce biahsuru yok 🙂
15 Yorumla- 7 ay
Hacıt yengeye selamlar. Seni alakadar etmeyen şeyleri merak etme.
- 7 ay
Ben genel bir soru sordum. Aynı şey değil.
7 ayGülü seven dikenine de katlansın sjjg
80 Yorumla
Gizli Üye(36-45)3 ayMutlaka olmalı. O tadı bir de dudaklarımızdan enjekte etmeli
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayValla eski kız arkadaşımı oraldan sonra öptüm beni test etti gibi geldi bakışlarından anladım
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayEn güzel tadı oral sonrası oluyor tavsiye ederim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayBen anlayış gösteririm ya zaten bana oral yapmış birini ağzını temizlemeden öpmek istemem 😅😅
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)7 ayÖpüşmeyen kendi temizliğinden emin değil demektir bence. Hiç hoş değil.
10 Yorumla
7 ayUyuz oluyorum şöyle tiplere
94 Yorumla- 7 ay
:D
- 7 ay
Anormal mi bu? Sekste partnerinden tiksinen bir zahmet hiç seks yapmasın
- 7 ay
Haklısın :D
- 7 ay
🤭🤭
7 ayTiksinme varsa zaten hiç seks yapılmaz. Bence öpüşülür hatta oral seksin verdiği hazla daha iyi öpüşülür 😋
20 Yorumla
7 ayNiye öpüşülmesin hem de nasıl öpüşülür
70 Yorumla
m 7 ayAğzının tadını bilen yapar
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayÖpüşmem diyen sevmiyordur. Stirsin gitsindi
172 Yorumla
Cevap sahibi7 ayHiç abartı değil. Net böyledir.
7 ayBen hiçbir şekilde tiksinmem de ex oral yapınca ağzını yüzünü yıkamadan beni öpemezsin diyordu
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 465 cevap paylaştı. Öpüsülür herkes kendi malıninda tadını alsın 🤣🤣🤣🤣devAm edilir huylanmak daha kötü
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayEvet daha iştahlı olur
80 Yorumla
7 ayÖpüşmek o cinselligin ateşini daha da alevlendirir
10 Yorumla
7 ayO anda zaten zevkten deli oluyor insan devamında her şey yapılabilir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
7 ayÖpüşülür sekste biraz miğdesiz olmak lazım 😂
12 Yorumla- 7 ay
Bu midesizlik mi ahdj
- 7 ay
Genel olarak diyorum 😂 yoksa ben cinsellikte partnerimin memnuniyeti için çok az sınırlarım vardır 😂
Oral yaparken arada öpüşülür zaten işin tadı orada
10 Yorumla- Devamını Gör (102)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar