Her sekste kendilerine oral seks talep eden erkekler neden kadınlara oral seks yapmaktan hoşlanmazlar?

Her sekste kendilerine oral seks talep eden erkekler neden kadınlara oral seks yapmaktan hoşlanmazlar?

Seviyor çoğumuz ama ben asıl sevenleri anlamıyorum... sürekli olarak başka bir insanın vücut sıvısının aktığı bir yeri yalamak neden hoşlarına gider anlamak mümkün değil.
Kadının yaptığı oral seks yani fellatio ile erkeğin yaptığı oral seks cannigulus çok farklı.
Bir kere kadın cinsel organının temizliği erkeğinkinden zordur ve sürekli akış devam ettiği için de hijyen hissini devam ettirmek imkansızdır.
Yine erkek organının çıkıntı kadının girinti olması ve küçük olması erkeğin yaptığı oral seksi hem daha zor hem de tekdüze hale getiriiyor. Erkek oral yapabilmek için oraya adeta gömülmek zorunda. Kadın ise erkeğin gözlerine bakarak oral seks yapabilir
Bu bi zevk. Mantıkla cevap bulamazsın. Ona bakarsan öpüşmek de saçma.
@cardakkusu hayır öpüşmek aynı anda karşılıklı bir şey ve psikolojik olarak da işeme organından gelen sıvı ile muhatap olmuyorsun zevk olmaya zevk tabi ki de ben de soruya kendimce cevap verdim
Tamam da dili çok mu normal, tükrüğü çok mu normal?
@cardakkusu
Evet normal çünkü karşılıklı... dahası psikolojik olarak aşağı tarafla aynı değil dahası kolay
O sana göre öyle işte. Bi başkası da tükrükten tiksinebilir o yüzden bu konularda mantık araman saçmalık.
@cardakkusu
Yahu biri seni de sürekli ağzında... sen kendi işlediğin yeri yalıyor musun? Kaldı ki soru ortada : erkekler neden oral yapmayu sevmiyor diyor. Ben de cevap veriyorum işte sevmemek normal sevmek değil
e sizde istemeyein o saman
@Mileycyrusmile istemek için illa da yapmak gerekmez... ben yaomam yaptırırım ama telafi ederüm
Ya kadına arzu duymuyordur ya da kadını temiz bulmuyordur
katılıyorum. d
Ortalık gurme kaynıyor. Sevmeyen yok gibi.
Teşekkür ederim tatlım
Kocam kendisine yapılmasını ister ama hiç kendi yapmadı söylememe rağmen. Halbuki hoşuma gidiyor ama ikna edemedim. Hijyene dikkat ederim hatta intim parfüm kullanıyorum harika bir kokusu var afrodizyaklı ama yok adamı ikna edemedim 4 senedir.
Sende ona yapma
Hata sende sende kocana yapmamalisin
@kalp-komutanı yapmıyorum zaten
İyi yapıyorsun yapmamakla
İste bu guzel. Haketmiyor cunku
e yapmıyorsan adam sana niye yapsın şaşkın :D
@cardakkusu artık yapmıyorum.. öncesinde yapıyordum. Okuduğunu anlamada sıkıntı var herhalde
artık dememişsin ki tatlım onu şimdi yazdın
4 senedir mi baya olmus. Bunda is yok
Cevap
104Cevap
Sevmediğini kim demiş
Bir bardağın dışına 100 kişi dokunsa bardakta ki sıvı hala içilebilir olur. Fakat 100 kişi ellerini bardağın içinde ki sıvıya batırıp çıkarırsa leş gibi olur... Oral mı istiyorsunuz kardeş bakire ve erken yaşta 20 yaşında evleniceksiniz çoğunuz 19-24 arası kesin deneyim yaşıyor zaten özellikle yaşamak için publara gidiyor orada ekmek çıkar mı aramaları yapıyorsunuz. Adam gibi bardağınızın içine sıçılmadan çekilmiyorsunuz da piyasadan. Haliyle istenmiyor oral durumu kadında. Erkeklerle eşit değilsiniz. Bizim ki temiz her türlü. sizin ki ise kolayca kirlenebilir değersizleşebilir bir yapı. Ona göre çizin işte. 30 yaş genç diyip kendinizi kandırmayın böyle fantazileriniz varsa örnein her şey zamanında güzel.
Yok beeee. Short izlerken önüme denk düştü konuşmamızda ki eylendiğim gibi eylendim videoyu izlerken. O yüzden yoksa ponçik bir karısın bence. ( yorumu niye beğenmiyon. O kadar iltifat ettim sana 😂)
Gözlerim kanadı iltifatın karşıdında. 🤣🤣
Karşısında*
Sen iste her zaman ponçiğim! 💅🤭
Hakkısın bu konuda açık konuşayım bende eskiden bu düşüncedeydim ipartneriöin bana oral yapmasını isterdim ama ben ona yapmak istemezdim sonra düşündüm eğer ben istiyorsam oda istiyordur ve belki bundan zevk alıyordur.
Gercektende oral bence ilişkinin en güzel ve en temel olayıdır özellikle yapmayı bilenler kadınınınrahatca orgazm edebilir ve tutku ge zevkle sevişebilirler.
Bence bi erkek kolay kolay oral yapmamazlık yapmaz. Ya temiz değildir ya başka bişey vardır diye düşünüyorum
Genel tanı ve anlatım şudur; erkeklerin büyük bir bölümü oralseks yapmayı severler ve severek yaparlar... Buna karşılık kadınların çok büyük bir kısmı oralseks yapmayı sevmez ve yapmazlar...
@Mileycyrusmile genel tanıya tabiyiz... İstisnalar kaideyi bozmasın
Lütfen yanlış anlama ama çoğunuzunkinin tadı ve kokusu çok kötü. Ama sen bana yapıyorsan ben de sana yapmak zorundayım. Tek taraflı istenen ve alınan her şey bencilliktir. Bana güzel olan ne yaşatılıyorsa kat kat fazlasını yaşatmayı görev bilirim her zaman.
Hahaha senin ruhun çürümüş ya saldırganlığa bak. Vajinanın dünyanın en iğrenç kokan şeyi olduğunu herkes bilir. Temiz bir penis hiçbir şekilde kokmaz. Bunda bu kadar içselleştirecek bir şey yok. Birbirimizinkini yalamadığımıza göre beni rahatsız etmeyi kesebilirsin.
s$ktir lan o yuzden mi pesinden kosuyorsunuz ne serefsiz varliklarsinuz ikiyuzluler
Pis şeyinizin peşinden koşmuyorum. Saldırgan yorumunu şikayet ettim.
Nasil gelmeden durabiliyosunuz ben cok dayanamıyorum 😐
Önemli olan gelmek deilmi zaten
@Anofel_anofel ama hizli oluyo yani kontrolsüz
Zevk varsa sorun olmaz
ne yapılmasını ne yapmayı pek aramam ama kadın severse ve gerekli hijyene sahipse gönlü oluncaya kadar en usta şekilde yaparım. her kadını vajinası çekici olmaz çok detay varda uygun olmaz yazması
gerekli hijyene fore degerlendirdigine gore denemedigin kalmamis bakiyorum da sizin taraf prenses olmus biz prens tabi aynen tabi efendim
@Mileycyrusmile sen önüne geleni bademcikliyorsan ben ne yapayım yavrucuğum :D ben temiz kadın isterim öyle her şeyi yalamam :D
Çoğu erkek maalesef almaya alışık, vermeye değil…
Oysa kadına zevk vermek, onunla aynı ritimde olmak asıl sanat 😌
Cesaret değil, incelik ister bu iş…
Oral seks sevmeyen erkek dondurma yalasın ancak
saçmalama bu konuda efsaneyimdir en sevdiğim olaydır o dilimin ucunda titremesini hiç birşeye değişmem
Öyle bi şey olamaz. O kişiden fiziksel olarak o kadar da hoşlanmıyordur. Gerçekten beğendiğimiz bi kadının dilleyemeyeceğimiz yeri yoktur o kadar söyleyeyim sen anla ;)
Sevmeyen nst bencildir sadece 2 3 pozisyon oral için ayırırım
Ben cok severim. Hatta sadece o olsa bile okeyim yanii
Kocaman bir yalan bu en sevdigim seylerden biridir tabi hijyen sart
Partnerime yapmayı yaparken boşalmasını zevkini yaşamayı seviyorum
Erkekler demişsin ama her erkek bir deyil ve oral seks yapmayı çok severim tabi tıraş edilmiş temiz ise güzel vajina kokusu geliyorsa
o da sizi bulur ya xok beklersiniz ya
Yavrum alası şu yani biraz kıllıda olsa temiz kokocak ama çoğu kadın dikkat etmiyor bence ve ben kendime ayda bir iki ayrı yere ağda yaptırıyorum temizim ve güzel kokuyor.
ben keseyim sen konuş ozaman
Kimin girip çıktığı belli değil. Neden yapayım hijyenik değil. İçe dönük bir büzük temizlenmesi de zor onun. Sulanıyor felan iğrenç kokuyor. İlki olduğum kişiye yaparım sadece evlilikte felan. Yoksa sevgiliye felan yok yapmam
Ben seviyorum belki temiz değildir tüye takılan olabilir
ozellikle tuylu olsun diyosu ruh hastasi yikanma falan diyosu ya onun yuzunden pis oldum
Bakımlı , temiz , hijyene önem veren kadına iki saat süre ile sırf oral seks yapiyorum
Oral yapmayı sevmeyen erkek kafadan noksandır ya da seksi bilmiyordur
Aynen
Oral sevmeyen yoktur sanırım ben saatlerce yaparım 😋😋
Bu kişiden kişiye göre değişir ben seviyorum ve keyfle yapıyorum
Beni tanımamışsın daha agshsjdn ayak parmaklarından dudağa kadar saatlerce ya da yüzüme otursun kalkmasın
Sevmeyen yok diye biliyordum jsjdxx
yok zaten genelleme yapmayı çok seviyorlar
Yani bunu duymamış olsun burdakiler seveni çoktur çünkü
Seviyorum sevmesine de hijyenik değilse partnerim yapmam
Sana yapmayanlara sor. Bi gün toplumdan ister de yapmazsa topluma sor
Bu benim için gerekli değil ben çok seviyorum her cinsel birlikteliğimde oral yapmak isterim.
Ben hastasıyım özellikle dudaklılara bitiriyorum oral yaparken
Çok sevenler klitoris ile G noktasına güzel çalışırlar
Neden bu genelleme. Bayılan da var merak etme
Eğer sevdiğim kişi isterse o doyana kadar yaparım, istemezse de yaparım. Kim dedi sevmez diye aq
Sevmeyen bencildir ya da bir an önce oldu bittiye varmak istiyordur
Kimi kadının kokuyor ve mide bulandırıyor ondandır o sırada kusmaktansa yapmamayı tercih ediyordur
sen kendine bakiyon mu
Ben çok severim dakikalarca uzun uzun yalarım hele 69 sa çifte haz😁😍
Seviyorlar diye biliyorum
her vajinada yalanmaz ki kimisininki ölü balık gibi kokuyo
Ben severim severek yaparım zevk vermek en büyük zevkimdir
Bencillikten olabilir
kim sevmez pardon... böyle genellemeleri bırakın artık.
Ben dilimi çok iyi kullanırım ama pasif köle ruhluyum
Peki oralı reddeden kız neden reddediyor. Kendisi yapıp da erkeğin oral yapmasını neden istemez
Erkekler oral seks yapmayı sevmez ama adamlar severler. 🥰
Ölü balık gibi kokuyor da ondan temiz olsanız seve seve yaparız zaten
sne kendininkine bak büzüşük yamuk s*kliler sizi ben hic kotu bisi duymadim vajnmla alakali
Benimkide yamuk değil😅
neden hoşlanmayaşlım. pekala severim. rimming özellikle
İğreniyorlardır diye, başka niye olacak 😀
Seven de abartıyor, üst üste 4-5 falan 🙈 bunların ortası yok ya 🤣
Bunun partnerle cok alakası var. Her kadına yapılmıyor maalesef genital bakımı aksatan bir ton kadin var
Seviyo benimki aşık hatta
Sevmezler?
Çoğul konuşmuşsun
Bence Çoğu erkek sever
Ben bayılıyorum şahsen
ben severim. onun o zevk alışı görmek beni de zevke getirir.
Gel ben köpek dilimle yapıyım sana sen bana yapmadan da olur
Ben seviyorum hatta favorim her erkek bir değil bu arada hijyen şart tabi
Kim demise sevmrz onlar henuz tsdina vsrmamistir tabi meyveden meuveye fark var
oral sevilmez mi ya vajina ile aşk yaşıyorum 🥵😍
Bayılırım yalnız. Kim dediyse yalan söylemiş. Hele ki yüzüme oturtmayı offf
Evli birisi olarak yazıyorum gayet zevkli bir şey ama partnerin temizliğine dikkat etmez ise bir daha yapasın dahi gelmiyor 😏
mesela
Bildiğin temizlik kıl tüğ vs
Bizlik vardir diye amasyada
Çok İstesem de yapamıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?