- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSenin birlikte olduğun birkaç erkek yapmadı diye "erkekler" diyemezsin tüm erkekleri genelleyemezsin yani.
Yapmayan da hijyenik açıdan doğru bulmadığı için yapmıyor sonuçta sizin cinsel organınız bizimki gibi temiz değil idrar yaptığınız zaman tamamen kirleniyor, regl olduğu zaman kan içinde kalıyor.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler 2 ye ayrılır birincisi duygusu olan erkekler ikincisi kendini erkek sanan ama duygusuz erkekler. Duygusu olan erkekler partnerinin mutluluğunu zevkini düşünüp çift taraflı zevk almaya çalışır kadına köle muamelesi yapmaz duygusal olarak bağ kurar ve mutlu eder şimdi gelelim senin dediğine
Sen duygusuz erkeğe denk gelmişsin ya da tabi bilmiyorum birlikte olup olmadığını meraktan da soruyor olabilirsin (illam cinsellik yaşadın yaşamışsın diye söylemedim) onlar sadece kendi zevkini düşünür tek taraflı çalışır işte erkek adam kadına oral mı yaparmış gibi gibi zihniyetleri vardır sadece kendine oral yaptırır ve kendisi boş**dımı cinselliği bitirir kadının duygusundan anlamaz ona zevk verdim mi diye sorgulamaz. Bunu uzatabiliriz
Kendimden bahsedeyim ben partnerime acı çektirmeyecek canını yakmayacak şekilde düşünür ona göre hareket ederim neyden hoşlanıyor ise istemesi yeterlidir. Güvenilir saygılı bir yapım vardır. Oral da yaparım isterse sabaha kadar ayrıca ne isterse de yaparım
Yeter ki mutlu olsun ve zevk alsın onun mutluluğu benim mutluluğumdur
00 Yorumla
+1 yılŞu an sen beni severek yapıyorum eğer sevgilin yapmıyorsan Muhtemelen sevgiline bir sorun vardır hani Hatta Bakire bir kızla tanıştım sırf Oral yapmak için 3.000 TL teklif etmiştim Yani eğer yanlış anlamazsan Hani ilişki olmadan sadece sana oral yapmak isterim yani hatta gerekirse ekonomik olarak destek dahi olabilirim
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl olucak
- +1 yıl
- +1 yıl
@sorab
- +1 yıl
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılPartnerin fbody ise olabilir, ya da hijyenle de ilgili olabilir, normalde erkekler severler partnerini mutlu etmeyi fakat genel de insanlar bencil olduğu için orala yönelmeyebilirler.
01 Yorumla- +1 yıl
Eig. için teşekkür ederim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
+1 yılKim yapmıyor? Size nasıl erkekler denk geliyor bilmiyorum ama hiç oral sevmeyen bir erkeğe denk gelmedim.
50 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İlişki iki kişiliktir bu işe başladiysak ikimizde birbirimize oral yapıp zevkin doruklarına çıkmak olmalıdır. Bunun için iki tarafta tertemiz olmalıdır sizde durum nasıl tüysüz ve tertemizse severek oral yapması gerekir
00 Yorumla
+1 yılBen severek yapıyorum, partnerim de sevmiyor yani soruyu neden genellediniz anlamadım fazlasıyla kişisel bir şey.
00 Yorumla
+1 yılSiz nereden buluyorsunuz bu kıymet bilmezleri anlamıyorum ben seve seve en az 2 kez bosaltana kadar oral yapıyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 486 cevap paylaştı. Erkekler diye genelleme yapma şimdi bizi bunun içine dahil edemezsin. o yapmayanın canım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılKadına oral yapmayan erkek kadına değer vermiyordur
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Ben çok severek yapıyorum sana denk gelmemiş demekki 😊
00 Yorumla
+1 yılDana gelen yolları nie kapattın ya sana çok soru sormak isterdim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsana yapmayani gelmis ben kafami kalriramiyom ordan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani kötü koku varsa, iyi bir de temizlik yoksa neden yapsın ki. Ha sen tertemizsindir ve yapmıyordur. O zamsn sevmiyor demek ki yapmayı.
00 YorumlaTemiz olduktan sonra o kaymak yalanmaz mı dil sokulmaz mı içeriye ya
00 Yorumla
+1 yılOranı kokladın mı hiç
02 Yorumla
Soran+1 yılTertemiz giderim yanına
- +1 yıl
Tecrübem yok, eşim olunca deniycem, ama koku engel bildiğim kadarıyla
- Cinsel Yaşam konusunda 379 cevap paylaştı.
+1 yılYapan birule daha opusemem
00 Yorumla Çoğu insan yapar. Gayet normal bir akış süresi.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 563 cevap paylaştı. En sevdiğim şey nasil yapmam 😋😋
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 715 cevap paylaştı.
+1 yılyoo çok severim şahsen
00 Yorumla Ben yaparım her erkek aynı değil 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİstememeleri normal.
11 Yorumla- +1 yıl
neden peki
+1 yılEn sevdiğim şey
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAKSİNE SEVEREK İSTEYEREK YAPIYORUM
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir yanlışın olmasın ben çok severim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. İftira bu... Büyük iftira
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Oral yapmayan erkek mutlu edemez
00 Yorumla
+1 yılYapmayana vermem
23 Yorumla- +1 yıl
Cok yapar cok severim o zaman bana verirsin
- +1 yıl
Diyorsunn
- +1 yıl
Evet yaparsam zaten dayanamazsinki
+1 yılonu kim dedi, delimisin, suyunu bile icerim
00 YorumlaCanım benim äm kokusu sevmiyoruz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılcanım
00 Yorumla Kim dedi yapmadığımızı yüzümden inmiyorlar
00 Yorumla
+1 yılBilgim yok
00 YorumlaSeninki yapmıyormuş
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılpara ver
00 Yorumla
+1 yılKimi sever kimsevmez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılakintin var mi
02 Yorumla
Soran+1 yılTemiz giderim yanına. Akıntım olsa bile siler öyle giderim
Cevap sahibi+1 yılyapmiyorsa sende baskasina oral yaptir noclcak
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen yapıyorum genelleme yapma sjsjsjs
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYooo yapıyorum
00 Yorumla