Sevgilime yapmasını istedim yapamam diyor. Biraz üstüne gittim yap bak tertemizim diye felan yapmadı. Bidahaki buluşma günü yarın ve denicem dedi. Hiç daha önce yapmamış 32yaşında.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kadın organı vıcık vıcık ıslak olur erkek organı öyle olsa kadınlar da yapmak istemezdi. Ben yapmam burada istedikleri kadar linçleyebilirler yaparım diyen erkeklerin çoğunun çıplak kadın gördüğünü düşünmüyorum o yüzden böyle konuşuyorlar, midesiz olanlar istisna 😂
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yıltemizlik biraz göreceli bir durum belki bir koku alıyordur ya da temiz olduğuna bir türlü ikna olamıyordur. ben mesela mutfakta bulaşığa elimi süremem aslında biraz önce yediğimiz yemeğin tabağıdır o ama gene elimin ucuyla tutarım elim batmasın diye annem gelir zart diye elini daldırır bulaşığa eli kolu yemek yağ olur şaşkınlık içinde izlerim onu bunu bi türlü aşamadım
00 Yorumla
+1 yılİnan bana öyle biriyle evlilik düşünme.
Kendine yapılmasını isteyen seven yapmayan erkeklerden uzak durun.010 Yorumla
Soran+1 yılDenicem dedi bakalım sevdigim için görmezden geliyorum birçok şeyi. Erken boşalma sorunu da var iki dakika sürmüyor bizim seks.
- +1 yıl
İnan gormezden geldiğin bu sorunlar aslında büyük sorunlar.
Ergenlikte aşırı mastürbasyon yapmanın bedelini kadınını tatmin edemeyerek. Bu düzelmez boşuna umud etme
sekste tatmin olmayan sinirli ve agresif olur tahammül seviyesi düşer bu da bütün evliligi hatta bütün hayatını etkiler
Hep yarım kalırsın. Böyle bir ömür çekilmez
Soran+1 yılDüzeltmeye çalışıcaz artık umarım düzelir yoksa zor cidden yaşım 30a dayanıyor Ergen degilim önceden önemsemezdim ama cinsel ihtiyaçlarını gidermek de önemli artık bunu bu yaşımda anladım. Çok seviyorum işte ahh bu içimdeki sevgisi işte herşeyi göz yumduruyor
- +1 yıl
İnan düzelmez. İlaç ile bir süre düzelir gibi olacak sonra ilaca bağışıklık sağlayacak. Bu kez ereksiyon kaybı yaşayacak. Bunun içinde ilaç bu ilaçta bağışıklık yapacak. Sonra hiç kalkmayacak.
İnan seviyorum diyorsun görmezden geliyorsjn bu tatminsizligi şimdi şikayetçisin. Bir ömür geçer mi diye sor kendine
Soran+1 yılNolucak böyle erkeklerin çogu böyle mi acaba ilk eşim öyleydi macunsuz kalkmazdı. Sertleşmezdi.
- +1 yıl
İşte ergenlikte aşırı mastürbasyon yapmanın bedeli. Ve çoğu erkek bu masti bilinçsiz yaptığı için bunu yaşayacak. Bak ilk eşinden de şikayetçisin. Bununla da evlenmeyi düşünme. Yoksa yine aynı sorunları yaşarsin
O daha önce evlilik yaşamış mi
Soran+1 yılEvet bir kere yaşamış ama kısa sürmüş 2 yıl kadar. Eee bu durumda olan erkeklere ne olucak ozamam hiçbir kadını memnun edemeyecekler mi ne yapsınlar
- +1 yıl
Onları boş ver senin elinde kaçma şansı varken sen kendini düşün. O kendisi ödesin bedelini. Sen mi o duruma düşürdün de sen düşünüyorsun🤭
Ben fikrimi söyledim. Yine yanlış tercih. Yine ilk eşin gibi tatmin olamamak. Sonra tahammülsüzlük. Bu bütün hayatını etkiliyor biliyorsun.
Hala bunları göre göre kabul edip evlenirsen de senin içinde diyecegimtek şey
Herkes tercihlerinin bedelini öder 😂
Soran+1 yılOrası öyle de ee ne yapsınlar herzaman seks yapacak kadını nerden bulsunlar mastürbasyon yapıyorlar haliyle
- +1 yıl
Ee o zaman onlara denk gelen kadınlarda ağlamasın 😂
Bazı erkekler sevmeyebilir bu anlamda oral seks yapmayan erkek, kendine oral seks yapılmasını talep edemez. Sende ona yapmazsın olur biter şimdi o düşünsün.
52 Yorumla- +1 yıl
Oral yapılmazmı ya bakımlı temiz bir kadınsa ayıp yani
- +1 yıl
@red_woman nokta.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
62Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılKadınların organı ıslanmaya müsait ve birçok kişi bundan hoşlanmıyabilir
70 Yorumla
+1 yılzorlamaya gerek yok sende ona yapmazsın olur biter
41 Yorumla- +1 yıl
Ne olur karşılıksız bir iyilik yapsa sanki😁çok şeytansınız
+1 yılBen çok sevmem fakat karşımdaki kadını çok beğenmem, istemem ve vajinasının güzelliğine göre yapabiliyorum..
Daha çok yaptırmayı seviyorum, tabi.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCinsellik yaşamadım ama tek 69 yapmak istiyorum. Ancak karşı taraf oral isterse, bencil olmamak için onun dediğinide yaparım. En iyisi onun yüzüne oturması olur. Diğerleri daha az zevkli geliyor düşününce
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Temiz bakımlıysa seve seve yaparım ben...
Kadının o an altımda kıvranması beni de azdırır çünkü...00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılAyrıl. Yalamayan erkekten sevgili de, koca da olmaz.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 799 cevap paylaştı. Ya yapılmaz mı hiç balı küpünden yiyeceksin dimi 😋
00 Yorumla
+1 yılSevmiyor seni , sevdiği veya çok hoşlandığı kadına kendi yapmak ister erkek
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Herkes yapmıyor değil hatta erkek çok sever oral yapmayı ama senin partnerin farklı demek ki☺
00 Yorumla
+1 yılİlginç garip ya kendini kasıp ağırdan satıyor ya da gerçekten geçmişi ter temiz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Oral yap diyen kadına yapmayan erkeğin ağzına ağzına vuracaksın æmcikla...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 682 cevap paylaştı.
+1 yılsekste tabulara takılmaktan bir çok şeyi yaşayamamış çok insan var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa yapılmaz mı ki ne güzel bence yaparken aşağıdan yüzünde aldığı zevki görmek, klitorisinde dilin verdiği zevk ve titremesini hissetmek bence muhteşem bir duygu.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yapmak istemiyorsa yapacak bir şey yok zevkler ve renkler tartışılmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılErkekler sevmediği kadına yapamaz mide bulandırıcı geliyor. O seni gerçekten sevmiyordur cinsellik için kullanıp atacak haberin olsun.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBende hiç sevmem midemi bulandırıyor tiksiniyorum o an kusasım geliyor..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSana denk gelmemiştir seksten daha mükemmel bir zevktir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Islanma olunca o tadı bir alsın bak bakalım nasıl bağımlı oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu saatten sonra yapsa da zevk vereceğini sanmam. İyi yapan biriyle uçarsın ama
00 Yorumla
+1 yılşeftali güzeldir hele birde sulu olursa ama herkeste sevmeyebilir tabiki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 387 cevap paylaştı. Zorlamanın anlamı yok kendisi zevke gelip yapışması lazım o bölgeye vakum gibi yapmıyorsa bir sebebi vardır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 767 cevap paylaştı.
+1 yılNasıl yapmaz çok güzel yapıyoruz 69
04 Yorumla
Soran+1 yılKiminle
- +1 yıl
Partnerimle
Soran+1 yılEşin degil yanç
- +1 yıl
Evli değilim
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsellikte cok sey kaçırıyor Sun vajina yalamak okadar güzelki ben sevgililerimi saatlerce yalardim cok lezzetli tadi seninkinde işyok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılyani bulmusken kabul etmemesi cok sacma
00 Yorumla
+1 yılBilemedim enteresan sevgilin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Daha önce hiç sevişmemiş demekki
00 Yorumla
+1 yılHijyen yoksa koku vs var ise.
00 Yorumla
+1 yılBana gore tokisinin tadi baska
00 Yorumla
+1 yılAllah çıkan ağıza surulmez orasi
00 Yorumla
+1 yılKoku vs var mi. Yaşlar kaç
00 YorumlaYapilmazmi yaa temiz olup
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılYa partnerime sekste istedigi kadsr yapabiirim
00 Yorumla Yapılmadır ama her kadına değil tabi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSiz büyük istiyirsunuz ya erkekte pembe istiyor
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 658 cevap paylaştı.
+1 yılSiz kimlerle çıkıyorsunuz böyle bilmiyorum ki
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ya bırak bu zırtavozu ya. Sen de ona yapma.
00 Yorumla
+1 yılOnun ben erkekliğini...
00 Yorumla
+1 yılyanlış erkek o. bence ayrılmalısın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKıymet bilmezler nasıl oluyo da bu kadar şanslı oluyo anlamıyom 😅
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 711 cevap paylaştı. Tercih etmemiş olmasi suç değil
00 Yorumla
+1 yılSeveriz ama. seninki değişikmiş.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. ErkekLER deme... Ben bayılıyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yılOfff umarım tadını alınca aşkım da bayılır
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBen severek yapıyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSende ona yapma
70 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen severek yapıyorum garipp
00 YorumlaNiye yapsın istiyonki
31 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılBunu yapmayan erkeği anlamak zor
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılSeven yapar seni sevmiyor gayet açık safsin
00 Yorumla Sen mi milli ettin onu
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok yaptım dedi benden önce
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılYapar neden yapmasın ki
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 393 cevap paylaştı.
+1 yılİlginç
00 Yorumla
+1 yılSaçma yani zevksiz demeki
00 Yorumla
+1 yılYapılmaz mı kadın yapıyorsa erkekte yapacak
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Erkeğini bul
00 Yorumla
+1 yılAyrıl sen de
00 YorumlaKanka haksızlık ediyo sana
00 Yorumla
+1 yılVay edepsiz😀
00 Yorumla