Cinsel Yaşam Eşimden zevk alamadığımı ona demeli miyim? (Sayfa 2) Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 316 Eşimden zevk alamadığımı ona demeli miyim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 19 kişi beğendi
xErkox Takip Et Xper 5 Yaş: 24 8 ay ask bile s3ks cıkarına dönmüş vay be 1 6 Yorumla Soran 8 ay Evlilikte önemli bir şey Yorumla xErkox 8 ay boşan ve sekste tatmin olacagın biriyle ol Yorumla Soran 8 ay Boşanmam Yorumla xErkox 8 ay niye boşanmıyosun ortada tatminsizlik varsa? Yorumla Soran 8 ay Seviyorum Yorumla xErkox 8 ay bişey sormak istiyorum Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Bu çok sıkıntılı bir durum ya 0 0 Yorumla
styxworld Takip Et Master Yaş: 53 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Yedek birine ihtiyacın var 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Onun yanında yap 1 0 Yorumla
Herosell Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Farklılık yapin 1 0 Yorumla
Val_val Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 94% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 409 cevap paylaştı. Açık açık konuş 0 0 Yorumla
emrexxx38 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 63% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı. Söyle 0 0 Yorumla
SarışınHukukçu Takip Et Master Yaş: 36 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Yazık 1 0 Yorumla
DForVendetta Takip Et Guru Yaş: 34 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 785 cevap paylaştı. Konuş çözüm üretin 1 0 Yorumla
Guuumballll Takip Et Xper 7 Yaş: 34 8 ay kaç dk suruyor 1 6 Yorumla Soran 8 ay 3-5 dk falan Yorumla Guuumballll 8 ay çok kısa degil mi. benim yarım saat surunce kısa sanıyorum Yorumla Guuumballll 8 ay Haftada kaç kere yapıyor Yorumla Soran 8 ay İki kere falan Yorumla Guuumballll 8 ay çok az Yorumla Guuumballll 8 ay haftada5 olmalı en azından Yorumla
1ÇılgınKovboy Takip Et Yoda Yaş: 37 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. Aldatmadın mı daha 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
81Cevap
Sanki söyleyince değişecek
Söylemezsen çözüm bulamazsın konuş bence
Söyle bence
ask bile s3ks cıkarına dönmüş vay be
Evlilikte önemli bir şey
boşan ve sekste tatmin olacagın biriyle ol
Boşanmam
niye boşanmıyosun ortada tatminsizlik varsa?
Seviyorum
bişey sormak istiyorum
Bu çok sıkıntılı bir durum ya
Yedek birine ihtiyacın var
Evet
Onun yanında yap
Kaç yıllık evlisin yaşlar kac
Farklılık yapin
Erkek için ağır bi itiraf olabilir
1 posta daha atin kmk mastürbasyon yerine
Neden ki ufak mı onun ki yoksa
Söyle