İlk deneyimim eski sevgilimle olmuştu 21 cm penis boyu vardı daha istekliydi eşimle de cinsel çekim iyiydi ama evlendikten sonra yorgunum diyerek o hazzı vermiyor belki de kendi de almıyor eşimin penis boyu 15 eşimi seviyorum ama eski sevgilimden aldığım zevk çok başkası
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılbu ülkede evliliği boyunca orgazm denilen şeyi hiç yaşamamış kadınlar var seviyorum diyosun o zaman sevdiğin adam için cinselliği sektir ediceksin obu kadar basit zaten senin kafa yapında olanları anlamış diğilim madem cinselliğe bu kadar önem veriyodun evlenmeden önce kocana söyleseydin ya ne mal olduğunu
05 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeden önce beraber oluyorduk zaten ama sık sık değildi mesela on günde bir falan görüşünce ya da haftada ama şu an evliyiz yanımda hergun
Cevap sahibi+1 yıleee senin sorunun bacak arandakinin zevkine mi yenik düşüyon evlenmeden önce madem birlikte oluyodun ozman ben böyleyim evlenirsek de böyle olurum deseydin
Soran+1 yılBacak arası ile ilgisi yok aşırı istekliyim durduk yere mesela öyle düşün uykudan uyanınca mesela islaniyorum hemen elimde değil bekarken de çok şık mastürbasyon yapıyordum
Cevap sahibi+1 yılozman bi seçim yap ya aşkın ya bi kaç dklık zevkin sen söyle
Soran+1 yılAşkım elbette ama bu da benim elimde değil kolay bir şey değil yani benim için de vücut durmuyor ben de isterdim normal bir şey hissetmek ama çok zor bir şey
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
31Cevap
+1 yılPenis boyuyla alakası yok seks heyecanınız bitmiş ilginiz bitmiş
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. oncelikle penis boyutu degil seni düşündüren eşin bellik cabuk yorulan bide üstüne cabuk boşalan biri... ilk boşalmadan sonra devamı da gelmiyor sa sıkıntı buda tabi... oral felan var mı?
02 Yorumla
Soran+1 yılVar da kısa sürüyor
+1 yılEsin ya çok bencil ya da kafası çok dolu yani karşılıklı mutluluğa dönüşmemis her ilişki tecavüzdur
02 Yorumla
Soran+1 yılAşırı kafası dolu biri
- +1 yıl
Ozaman ya bu deveyi gidecen ya bu diyardan gidecen
+1 yıl21 cm nerde 15 cm nerde , bu çok bariz bir fark alamıyorsun çünkü seni zorlamıyor deliğini kaslarını zorlayamıyor hiissedemiyorsundur içinde
01 Yorumla
Soran+1 yılYani benim çekindiğim daha önceki iliskimden dolayı genişlemiş olabilir mi cinsel organim
Anlıyorum seni çok vli boşanmış bir kadinla o da aynısını demişti evluyken kocasindan zevk almadığını şu an kendinden geçtiği soylemisti
04 Yorumla
Soran+1 yılEşimi aldatmam da istek başa bela
Soran+1 yılBilmiyorum ya
Kocanı gaza getirmen lazım, kavga çıkmayacak kadar ayarda, eski sevgilim kadar olamıyorsun tarzı şeyler söylesen rjrrjkrjjrjr
014 Yorumla
Soran+1 yılOnu nasıl diyim ya
- +1 yıl
Eski sevgilim 21 cm di onun kadar olamadın de demiyorum tabii mesela. Misal "aşkım seni görünce boyu değil işlevi önemlidir demiştim. Ama bu düşüncemden vazgeçirmek üzeresin, neden böylesin sende sorun yok biliyorum ama ben de mutlu olmak zevk almak istiyorum, nana değer verdiğini görmek istiyorum" vs... ama böyle kur yaparak nazlanarak söyle
Soran+1 yılYakınlarındae geri cevirmedigi zamanda çabuk bitiriyor eşim zaten sevişmekden ziyade boşalmaya bakıyor yani sevişmesi çok kısa ama ona yetiyor bir şey de dedirtmez hemen kırılıyor
- +1 yıl
Kocanı önsevişmeye ikna etmen lazım. Sen zevkini önsevişmede alıp orgazmı seks sırasında kısa yaşamakla yetincen artık. Bununla yetinemiyorsan ki ben öyle sanıyorum geciktirici kullansın kocan. Normalde kocan boşalsa bile kendi rahatlamış olsa bile seni düşünüyorsa napar eder mast yapar oral yapar seni zevke getirirdi. Biraz bencillik yapıyor gibime geldi kocan. Ne de olsa kocası tarafından orgazma getirilmek bi kadının isteyebileceği en mükemmel birşey belki de. En haz duyduğu olaydır yani. Her kadının hakkıdır.
Soran+1 yılOnsevisme de yapıyor da ona yeterli geliyor yani aşırı kısa ben kendini bırak bana dediğim zaman çok uzun sürüyor kendi de çok zevk alıyor mesela ama bu sefer zoruna gidiyor benim sürekli bı seyker yapmam aslında kontrol tamamen bende dahi olsa ikimizde zevk alicaz ama eşim bunu kabullenemiyor
Soran+1 yılYa onsevisme sevmiyor desem aslında o da zevk alıyor ama yapmıyor aklına mi gelmiyor 😁😁😁
Soran+1 yılHemen islaniyorum direk de. Başlamıyor zaten ama yetersiz doyum olmuyor
- +1 yıl
He sen aşırı istekli olmandan ötürü kolay ıslanıyorsun bu da yine kendine fayda. Yoksa diğer türlüsü zor zaten kayganlaşmadan. Neyse yapacağın şey adama önsevişmeyi sevdirmek. Gelip direkt şeftaline odaklandıysa dur diyeceksin. Bi gel öp okşa sarıl kucağına al falan de kız biraz tatlı kız ama üzülmesin. Üzülürse isteği de kaçar o 15 cm de içeri kaçar bu sefer hepten kendi kendini tatmin etmeye mecbur kalırsın
Soran+1 yılYa da daha kötüsü başka birine karşı yönelir o yüzden onu kırmadan isteğimi belli etmeye çalışıyorum yetersiz hissetmesin kendini diye ama ister istemez elde değil bazen benim zoruma gidiyor yüzsüz gibi adama yapışıyorum diye
Soran+1 yılTamam sabredicem kendi gelmesini ama bu sefer belli oluyor yatarken kivraniyirum o da sürekli istiyorsun aşkım diyo
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. eşin boşaldıktan sonra onun yanında kendini tatmin etmeyi denedin mi hiç ? bu oldukça ağrına gidecektir.
016 Yorumla
Soran+1 yılOnu bu çok üzer ben hiç onu yapmadım uyudum sonra ertesi güne beklerim belki de ondan mı bu durum bilmiyirum
Soran+1 yılEşimin gururunu kırıp sorunu kendinde arayarak başka yöne yonelmesinden korkuyirum ben bu kadar aşırı istekli biriyken dahi yonelmiyirum ama herkes bir de değil işte belki ondan alttan alıyorum ama yaşadığımız cinsellik de yetmiyor
Soran+1 yılÇok korkuyorum böyle durumlardan hiç hoş da gelmiyor ama çözüm olması lazım bu da benim elimde değil eşime karşı isteğim de çok napim
Soran+1 yılFanteziden kasıt ben onsevisme çok seven biriyim yani ikimizinde aşırı isteyip birleşme olmadan kivranmasi hoşuma gidiyor ben zaten ona surtunup boşalıyorum o boşalmadan yine devam bu şekilde yani
Soran+1 yılHayır o yok
Soran+1 yılOnu saçma buluyorum ama isterse deneriz de yaninne bilim ben o TV izlerken ya da oyun oynarken bile eşime asılan biriyim 😁yani heralde ihtiyaç duymadım
- +1 yıl
saçma buluyorsan eğer olmaz çünkü sırf denemek için denemiş olursun eşinede o elektriği enerjiyi geçiremezsin :) seninde bunu istiyor olman içinden gelmesi lazım :) belki beklemediği bir anda gün içinde ona fotoğraf atabilirsin ya da birlikte alışverişe giderseniz deneme kabininde ona güzel anlar yaşatabilirsin :) çok şey geldi şu anda aklıma ahahahaa :)
Soran+1 yılFotoğraf atıyorum vs güzel şeyler haklısın onu yeniden heyecanlandırmam lazım Dicem ama bakalım 😁
Soran+1 yılHadi inşallah ☺️
+1 yılO zaman eşinle duygusal eskisi ile cinsel doyurma ulaş
14 Yorumla
Soran+1 yılEşime karsi hislerim duygusal da cinsel olarak yeterli değil
- +1 yıl
O zaman ya boşa ya da eski sevgilinle iletişime geç ya da mast a dewam
Soran+1 yılEn dogrusu mast
- +1 yıl
Aynen öyle yapanlar çok var şahit oldum
Büyük ve kalın seviyor hanım aplamiz.
Mesajı aldik 😝10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. At inip eşeğe binmişsin. Yapacak birşey yok bu şekil devam.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlişki yaşamış kadınla evlenilmez tezi gerçekleşiyor. Kadının aklına geliyor eski yaşadıkları.
22 Yorumla
Soran+1 yılEşimi seviyorum ben geçmişteki insan geçmişte kaldı ruhunu seviyorum kocamın ama sadece o da kendini rahatlatıp uyuyor daha farklı olsun isterdim
Cevap sahibi+1 yılSevmediğini söylemedim. Sevmek başka, seks başka şey. Siz canlı olarak duygusal zemin katınız yoğun olduğundan yaşadıklarını unutma derecesi zordur. İlk seksinden tut, komşunun çocuğunun şeyinin şeklini bile hatırlayabilirsin.
Gizli Üye(36-45)+1 yılcok ahlakli bir evlilik öncesi, kocana aciklamalisin bu durumu onu kandirmaya hakkin yok, sonra da ayril bence.
01 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka eşim daha önce başkasıyla birlikte olduğumu biliyor geçmiş geçmiştir onu ilgilendirmez şuanda ona karşı bı aldatma söz konusu dahi değil
+1 yılEvlendiysen ya yasak ilişki ya boşanma ya da takmayacaksın bilemiyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yılYasak ilişki olmaz da boşanmak da istemiyorum
- +1 yıl
Eee o zaman birini secmelisin
+1 yılMonotonlaşmışsınız yeni şeyler deneyin
12 Yorumla- +1 yıl
👍😂
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılPenisin kalın olması da önemli. Eşinin kalınlığı nasıl?
00 Yorumla Hem buyuktu hem ısteklı normal yanı hatta onu bulup onlar yapman bıle olası bırde esın surejlı yorgunum dıyosa oda sıkıntı
04 Yorumla
Soran+1 yılElimde olan bir şey değil benim aşırı istekliyim bu da benim yaradılışım napim
Soran+1 yılİlac mi kullansam acaba isteğimi bastırmak için ben de yoruldum bu durumdan ama elimde degil napim
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlilik öncesi ilişkinin kötü yanı bu işte eşini ister istemez başkasıyla kıyaslayacaksın. Peki o geçmişini biliyo muydu
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Seni ancak bir 30 keser
04 Yorumla
Soran+1 yılBoyundan çok işlevi önemli ama kalınlık da önemli tabi
Soran+1 yılSaçmalama
+1 yılİşte bu yüzden bakirelik önemli bence
10 YorumlaBurnuma kotu kokular geliyor
10 Yorumla
+1 yılBüyüğün yerini tutmaz ondan vence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılbüyüğe alıştın diye olsa gerek
02 Yorumla
Soran+1 yılOndan mı olabilir
- +1 yıl
tabiki canım neden olmasın
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnu kiskandirarak kışkırtmayi dene:)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Seks hayatınız cansızda ondan olay boyut değil
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılValla bu saatten sonra seni zenci paklar.
00 Yorumla
+1 yıl21 ne ya
014 Yorumla
Soran+1 yıl195 falandi boyu
- +1 yıl
uzatmıştır ilaçla
Soran+1 yılO kadarını bilmiyorum
- +1 yıl
hem sen nasıl penisinin kaç cm olduğunu biliyorsun penisini sana mı ölçtürdü
Soran+1 yılEvet olcmustu yanımda şaşırdım ilk gordgumude
- +1 yıl
hem benimkide 20 cm ama ilaç kullansam 30 cm penisim olur kalkmış hali 20 cm benimkinin
- +1 yıl
çığlık attın mı güldün mü peki penisi ilk gördüğünde ne tepki verdin
Soran+1 yılDoğrudur ilaç kullanıp kullanmadığıni bilmiyirum ama normalde de boyu uzundu giyinisinden belliydi
Soran+1 yılİlk korkmuştum ama sonra alıştım
- +1 yıl
çığlık attın yani güldün mü penis görünce
Soran+1 yılGülmedim ilk korktum beraber olmak istemedim ama kibar davrandı ve isteğimi artttirdi
- +1 yıl
peki vajinanı yaladı mı veya göğüslerini yaladı mı
Soran+1 yılEvet sonra vajina büyüyor zaten zor da olmadı
- +1 yıl
sen kaç yaşındasın
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılİnce mi
09 Yorumla
Soran+1 yılKalın boyu kısa o da sorun değil aslında ama isteksiz
- +1 yıl
Ee napicaksin isteklisin
Soran+1 yılİlaç mi kullansam kendim bunu bastırmak için
- +1 yıl
Öyle bi ilaç yokki
Soran+1 yılHiç mi çözüm yok ya
- +1 yıl
Var ama biri aldatmak diğeri sanal yapnak
Soran+1 yılYok eşimi seviyorum evliliğimi riske atmak istemem ama çözüm de lazım
- +1 yıl
Tamam sanal ile idare edersin bı siteden
- +1 yıl
Denedin mi
Neden kş
04 Yorumla
Soran+1 yılYazdım açık ve net
Soran+1 yılİsteksiz
+1 yıl20 var onu verelim :)
00 Yorumla
+1 yılo zaman başka erkek bul
00 Yorumla