Varsa da, bizimki kadar değildir gibi bu ihtiyaç sanki🤔
Yoksa yanlış mı düşünüyorum erkekler gelin bakalım😀?
Yoksa yanlış mı düşünüyorum erkekler gelin bakalım😀?
Onlar daha böyle sonuca odaklılar mesela bizim rahatlamamız için önce bir kafa olarak da rahatlamamız gerekiyor yoksa Vajinal olarak hiçbir şekilde rahatlığa ulaşamıyoruz ama onların her şeyi direkt olarak penisdeki sinir uçlarında bittiği için adamların umrunda olmuyor yani 2 dakikada rahatlayıp çekiliyorlar o yüzden siz siz olun geç boşalan erkek satın alın dkdk
Biz erkekler de ön sevişmeyi çok seviyoruz. Fakat ön sevişmeden önce oluşan bi' ilk ereksiyon durumu var. En zirve ve en sert olduğu an. Birçoğumuz o anı kaybetmek istemediği için direkt seks yapmaya başlıyor. Çünkü eğer direkt birleşme durumuna geçmezse, ilk sertlik indiği zaman, kafaya takma durumu ve tekrar sertleşememe durumu korkusu oluşabiliyor.
Bu psikolojiyi yenebilmek herkesin başarabileceği bir durum olmadığı için, erekte durumu bozulanlar bile olabilir. Sağlam bir zihin yapısı şart. Bu yüzden her erkek ön sevişme yapmaz, yapamaz. Mesela ben ön sevişmeyi uzun tutarım. Sertleşme durumu azaldığı zaman partnerimin kukusuyla ilgilenirken mimiklerine ve ses tonuna odaklanırım. Bu şekilde o ilk sertleşmeye tekrar kavuşurum. Gerçek hazzı nasıl aldığını, yani kendini keşfedenler, ön sevişme ne kadar uzun olursa olsun asla sorun yaşamazlar.
Bence onlarında ihtiyacı vardır.. varsayım tabi bu..
Sonuçta bir hazırlık süreci yaşanması gerekiyor..
Bence hızlı başlanan şeyler hızlı biter. Bu ne olursa olsun..
Kalıcı ve uzun süreli bir kondisyon için bence iyi hazırlanmalı sonucta yol uzun ise yapılan hazırlıklarda buna göre olmalı..
Bunlar bir yana zihinde... bence cinsellik konusunda bir nokta olmamalı şöyleki (siz kendi sınırlarınızı çizdiğinizde)
O sınırları aşamazsınız yani olaya bir fiil gibi bakmak bence bu kondisyonu düşürür belkide ben yanlış düşünüyorumdur fakat öyle düşünüyorum..
Erkeklerle kızların anatomik yapıları birbirinden acayip derecede farklıdır. Sizler kendinizde gördüğünüz gibi erkekleri sanmayın. Her cinsin kendine özel bir özelliği vardır.
Eğer seks yapmak için bir erkekle ön sevişme yapmak burada o kadını hazırlamaktır, yoksa erkek önünde biraz görsellik gösterdiğinde hazır oluruz zaten. Yani bizdeki istek ile sizdeki aynı değil.
Detay istersen sorabilirsin. Dümdük anlatırım :) :)
Cevap
83Cevap
Erkeklerin ön sevişmeye ihtiyacı 2. De ve sonrasında oluyor peş peşe yapılacaksa 2. Defa da oral seks ihtiyacı oluyor genelde ama kadınlarda olduğu gibi ön sevişme olmazsa olmaz değil çünkü erkekler penisin kavranmasından zevk alırlar o yüzden ön sevişme olmadan da olur
Ön sevişme "ihtiyaç" sınıfına girmiyor bile bizim için... :D Ön sevişme sadece fantezi için uygulanan, tatmin amaçlı temastır. Yani kadının vajinal boşalımını hızlandırmak, uyarmak için kullanılsa bile bizim için sadece keyif ve tatminkarlığın simgesidir. :D
İhtiyacı yoktur denemez. Erkek ereksiyona sevişme olmadan da kavuşabilir ancak ön sevişme erkekte mezi denen sıvının gelmesine yardımcı olur. Bu da vajina içinde kayganlaştırıcı görevi görür. Bu açıdan faydalı ama her şekilde ön sevişme gereklidir. Hayvanların seksinden bir farkı olmalı insanların ilişkisinin.
Tek hedefimiz var Bam bam BaM❤️❤️❤️
Erkek olarak Kokan biriyle Yapıyorsan Bam Bam BaM...
Kimin Temiz Pis olduğunu anlayamiyorsun
İlla Buluşma öncesi İyice Full bakım yapılmalı Yoksa her Erkeğin aleti kokudan iner
Aslında söylenecek çok şey vardı da yazamadım artık
Kadınlar ön sevişmeyi daha çok seviyorlar sanırım. Ayrıca erkekler sevişmeye başlayınca oluşan o ilk ereksiyonu kaybetmek istemiyorlar çünkü daha kuvvetli oluyor vs işte 😬
Var hatta daha çok çünkü çabuk yükseliyorlar.
O dikilince beyin sulanırmış ondan acele ederler aslında, olayın farkına varan akıllı adamlar ön sevişmede acele etmez. Herşeyin kıvamı uygun zamanı olduğunu bilir ona göre hareket ederler.
teşekkür @berkeözen
Erkek kalktı mi saplamak ister o yüzden ön sevişmeyi uzun tutamaz. Ereksiyon halinde değilse olabilir diğer türlü istese de yapamaz içine girmeden boşalma ihtimali var
erkek cinselliğe hazırdır.
ayrıca ön sevişme yanlış anlaşılıyor. sevişme baştan sona devam eder. ilk kısmına ön sevişme denir
sevişmesiz ilişki olmaz.
Bizim ereksiyon olma süremiz çok kısa sürüyor dolayısıyla biz sizin için ön sevişmeyi yapıyoruz vajinanın kayganlaşıp birleşmenin ağrısız olması için
vajinada ben bi numara görmedim, bitiş, finiş zaten..
Ama uzun hiç bitmeyecek gibi ön sevişmeye bayılırım.
Var tabii ki ya hatta çaktırma ama ön sevişmeyi seksten daha çok seviyorum 😅🤭
Gizli üye ön sevişmeyi seksten daha çok seviyormuş herkes duysun 😂😂
Sjfkdjfk sussana utandım açıkça seninle böyle şeyler konuşamam bu konuda en iyi fenomen olsan da 😂
Açıkça konuşma zaten😂
Teşekkür ederim:》
Haha fenasın ya ayarı da verdi 😂 açık olarak konuştuğumuzda ayak bacak bile diyemem be ne ön sevişmesi ahahaha
Bizim de ihtiyacımız var tabiki, siz kadınlar gibi ereksiyon hızlanması ve zevk suyumuzun gelmesini sağlıyor
Ön sevişmedik olur mu hiç ya saatlerce deli edip göl yapıp göle girmek varken su birikintisine girmek niye
valla ipliiği bile iğne deliğine sokmadan önce birkaç kez yalıyoruz yalamadan olmaz bu işler 👅
Bence en güzeli ön sevişmedir. İhtiyacı olmayan da bence bir şey bilmiyordur
Sevişmeyi seksten daha fazla sevdiğimi söylesem
Yani kadınlar kadar yok direkt kıvama gelirler zaten ahshhshs
Ben dayanamıyorum hemen girmesini istiyorum ama erkeğim biraz bekletiyor beni
Beklettikçe daha çok arzuluyorsun
O da bu durumdan daha çok zevk alıyordur
Tabiki var öyle saçma sapan olur cinsellik kimse ne yaptığını anlamaz 😀
Askında var da erkek biraz sabırsız hemen olaya geçnek istiyor bünye
Bizde fitili ateşlediğin anda direk dikilir kullanıma hazır hale gelir 😂
Benim için olmazsa olmaz ön sevişme ve sonrasında oral
ön sevişmeyi erteleyen ya da hiç yapmayan partner bencil partnerdir
Vardır ön sevisme atlanır mı (daha yaşamadım skksdjks)
Erkek ön sevişmeyi yapmıyorsa gördüğü bedeni tadına bakmak istemiyordur
Sir Aykut elmasında dediği gibi
Gönder gelsin gönder gelsin
Var tabi ki neden olmasın, ön sevişme olmazsa olmazdır cinsellikte
Tek başına olmayacağına göre var tabiki özellikle oral
Ön sevısme ilişkiden daha zevkli. Sevısmeyı kısa tutan acemıdır
Seven de var sevmeyen de ama ihtiyaç kalkana kadar sonrası zevk
erkekler daha çok sonuç odaklı çıkarıp bıçak gibi saplama konusunda 🤣🤣
Sizin kadar olmuyor ama olsa daha fazla hoşumuza gider.
Olmasa da fena sayılmaz.
Ön sevişme olmaz ise ilişkinin bir anlamı yok. Ön sevişmesiz ilişki ilişki değildir. Ön sevişmeyide kısa değil uzun olması gerekir ancak tatmin olunur iki taraf içinde😉
Ben ağır ayak fetişistiyim ve tabanları öpüp yalarsam daha etkileyici sevişirim. Şart değil, ama katalizör etkisi çok büyük...
Erkekten erkeğe değişir kadın bu konuda iyiyse ön sevişme tercih sebebidir kadın odunsa paldır küldür girilir
Schrodinger ne diyor bu konuda
O konuda bilgisi yokmuş
Soğuk düşün altına gir
Ne kadar uzun olursa o kadar iyi nerden biliyorsun diye sormayın
ön sevişmesiz seks mi olurmuş
Olmaz mıymışkine🤔
No olmaz
Ön sevişme olmadan seks olamaz
Var, öpüşmek, oral seks çok zevk veriyor.
Yok direk olaya giriyoruz biz
Tabiki önemli ön sevişme
kadınlar kadar ihtiyacımız yok maalesef
Ön sevişme olmadan seks mi olurmuş
Bazen o zevk bile ayri oluyor
Biz öpüşmeyi de sizden daha çok severiz.
Yok
Hatta zararlı
On sevisme olmadan hayat mı olur be
Var desem ne olacak 😊
100 de 60 ı benim için
Var ön sevişmesiz olmaz
biz sulanmıyoruz ki sizn sulanmanız önemlii
Keser sapı değil ya niye ihtiyacımız olmasın 😀
yanlış değil haklısın ön sevişme olmalı ama
Var bence en güzeli ön sevişme
Yani zaten en güzel zevk önden geliyor
Haksız mıyım yavrum
Yavrun değilim bu sebeple haklılığınla ilgilenmiyorum.
Hazırlık her zaman gerekli.
Benim var diğer erkekleri bilmem...
Neden olmsın o daa nsan
Kadının daha çok var