Çoğu hemen organını ağzımıza tıkmak ve sexe geçmek istiyor gibi. Vücudunu beğendiği kadını bile uzun uzun öpmek istemiyorlar ya da bir kaç seferden sonra zamanla azaltıyorlar. Neden böyle?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılDuygusuz ve bencil erkeklerdir onlar, onlar sadece kendi zevkini düşünür partnerinin zevk alıp almaması önemli değil partnerini köle olarak görür değer vermez ve kendisi boş* mı cinselliği bitirir. Duygulu ve gönlü zengin erkek kendi mutluluğundan çok partnerini düşünür onu zirveye çıkarmak ister her istediğini defalarca yapar partnerinin her yerini keşfeder. Ben duygulu ve gönlü bol erkeklerdenimdir kişiye göre değişir sende duygulu ve gönlü bol erkek ile olmalısın eğer bu konuda şikayetçi isen
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle oluyorum zaten ama 3 gün sürüyor duygusu.. Başta öpmeye doyamayan adam, zamanla sadece seks yapmak istiyor 🫢
Cevap sahibi+1 yılBen yinede öpmeye ve yala ma ya doyamazdım
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. erkekler deme. erkek olduğunu sananlar de
gerçek erkek sevişmeyi sever ve kaınını mutl eder
bencil öküz gaaavat pezzzzevenkkk yapısında adamlar sevişmez kadınını başkalarının mutlu etmesi için mağdur bırakır. ben mutlu edemedim git başkası iel mutlu ol tavrıdır bu
sizlerde onur şeref var ise böyle erkek geçinenlerden uzak durun00 Yorumla
+1 yılönsevişmesiz seks olmaz. seksin yüzde sekseni önsevişmedir zaten. önsevişme sevmeyen erkek erken emekli oluyordur o yüzden sevmeez. kontrolsüzdür o zaman sevmez. kendinden başka kimseyi düşünmeyen bir hırbodur sevmez. yani neticede ön sevişme sevmeyen erkek eline mahkum olmalu
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
20Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılYoo valla kendi adıma on sevisme bnde çok önemli cidden ya seksden daha zevk alıyorum desem yeridir
00 Yorumla
+1 yılKim demiş sevmiyor diye ben ön arka hep sevişmeyi seviyorum
00 Yorumla
+1 yılHerkes öyle değil. Sen yanlış erkeğe raslamış olmalısın
00 Yorumla
+1 yılO adamına göre değişir. Genelleme yapmamak gerekir. Ön sevişme severim.
00 Yorumla
+1 yılÇok ayıp aaaaa neler diyorsun baştan çıkarıcı öyle
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞahsen ben sevişmeyi yalamayı ve emmeeeyyii çok severim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞahsen ben seviyorum 20-30 dk ön sevişme yaparım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYapıları böyle çoğunun. Direkt hissetmek istiyorlar
01 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Organı ağza alan bana denk gelmiyor ama ben ön sevişmeyi severim.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılönsevişmeyi sevmeyen erkek seks yapmayı bilmiyordur
00 Yorumla
+1 yılBen seviyorum 2 saat falan on sevisme yapıyorum
00 YorumlaKizi yalamadiysan zevkten anlayisin yoktur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 760 cevap paylaştı. On sevisme olmadan seks olur mu
00 Yorumla
+1 yılErken bosaliyolar dayanamiyolar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 818 cevap paylaştı. A. m görmemişler yapar bunu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılReis napalım çok güzel yalıyor emiyorsunuz siz de
015 Yorumla
Soran+1 yılYaa istemenizde sorun yok ama kadınla ilgilenmiyorsunuz ya da bir kaç seferden sonra soğuyorsunuz. Anlamadigim sey, begendiginiz kadina da ayni olmaniz. Kadin hem begeni zevkinize uyuyor hem de temiz vs ama gene aynisiniz
Cevap sahibi+1 yılBunlar da hep nankörlükten, ilkinde hayvan gibi emcüklerim her yerini ama zamanla direkt yatır batır oluyor
Soran+1 yılPuh suratiniza emxhddmdjdmd
Cevap sahibi+1 yılOfff bunu yazınca aklıma facesitting gelmesi hajdhdjd
Cevap sahibi+1 yılBaktım da aşağıdaki hıyarlar da belki bize de ekmek çıkar diye destan yazmış ön sevişme hakkında ahahshshshs
Ulan umut sahiden fakirin ekmeğisin
Soran+1 yılPeki bir erkegin devamli operek yalayarak ayni ilgi de kalmasi icin ne yapmak gerekiyor? Bakimli ol vs deme cunku kizin bakim seviyesi ilk gundeki gibi. Degisen sizsiniz wlxudmdd
Cevap sahibi+1 yılYok abi kesinlikle sorun sizde değil bizde.
Elde edince nankörleşiyoruz.
Bana sorarsan her istediğinde yanaşma, iyice delirsin.
Yakaladı mı içer seni komple
Soran+1 yılEn azindan durustsun, sevdim edmdmdndd ama cok kudurunca da bu sefer "dayanamiyorum" diyerek direkt sexe gecerse
Cevap sahibi+1 yılGizliyim nasılsa ve ekmeğimde değilim şu an 😂
Sor ne soracaksan yanıtlarım samimiyetle.
Dayanamıyorum derse hayııırr önce hak etmen gerekir sıcacık içime girmeyi de.
Kapının açılması için gereken anahtar dilin de
Soran+1 yılAmaa ben istedim diye yapmasi da zevk vermiyor. Gurursuz gibi ben istedim diye yapmasi bence kirici. O istesin istiyorum. Nasil istetebilirim? Ne olursa hep ilk gunku ilgi de kalirsnz?😅
Cevap sahibi+1 yılBen en çok ıslaklıktan etkileniyorum içesim geliyor kana kana ama tabi bu her erkekte aynı etkiyi vermez.
Bence en etkilisi erkeği aç bırakmak.
Her istediğinde birleşme olursa istediğin kadar seksi ol, istediğin kadar zevk ver hıyarlığımız tutuyor kıymet bilmiyoruz.
Soran+1 yılDurust oldugun icin ve sirf hemcinslerin diye saldirmadan cevap verdigin icin tesekkur ederim
Cevap sahibi+1 yılNe demek, umarım hak ettiğin gibi biriyle karşılaşırsın
Soran+1 yılTeşekkürler sen de🙂
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim :)
yanlis kisileri sectin
05 Yorumla
Soran+1 yılAma nasil anlayacagim ki dogru kisi oldugunu? Cunku gidip de öküzü secmiyorum. Basta cok centilmenler ama zamanla degisiyorlar
Soran+1 yılEvet
Cinsel Yaşam konusunda 738 cevap paylaştı. Ben cok severim
00 Yorumla
+1 yılBen seviyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 749 cevap paylaştı. Severizz
00 Yorumla
+1 yılBen bayılıyorum
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi