- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
8 ayKanka bazı erkekler 30’ların sonrasında ciddi ilişki yerine daha kolayına kaçıp sadece cinsellik arıyor.
Üreme konusu da akıllarına geliyor olabilir ama bu senin değerini düşürmez.
Doğru niyette olan birini seçtiğinde evlilik hayalin gerçek olur 😉❤️13 Yorumla
Soran8 ayEn umut verici olumlu yorum seçiyorum 🥹
- 8 ay
Rc ederim ne demek
- 8 ay
var mı peki yardımcı olabileceğim başka bir konu
En İyi Cevaplar
8 aykadınlar yaptı ülkeyi böyle maalesef önüne gelene veriyorsunuz bakire temiz kadın yok sonra neden erkekler bizle takılmalık düşünüyor diyorsunuz çok saçma geliyor cidden aşırı büyük sorun bu sorunun temeli kadına güven yok aşırı ahlaksızlar hepsi de bu muameleyi görüyor kimle konuşsan onla yatmış bunla yatmış bütün ülkeye vermiş bir diyil iki diyil çoğu kadın böyle doğal olarak erkek evliliği kafasın dan çıkarıyor kadına güven yok ciddi ilişki istemiyor düzgünü çıksa bile harcıyor yorulmuş artık :)
022 Yorumla
Soran8 aySuçlu biz olduk yine ben öyle şeyler yapmadım
- 8 ay
git hemcinslerine sor ben düzgün kız görmüyorum bak bütün erkekler aynı cevabı verir en pç takılanı bile ben senden bahsetmiyorum yazdığımı bile anlamıyorsun 🙄
Soran8 ayAnlıyorum da genelleme olunca ben üstüme alınıyorum haliyle.. erkekler daha beter değil mi onlar eskorta gidiyor
- 8 ay
geneli böyle olduğu için olamaz mı bu genelleme
- 8 ay
seni tanımıyorum sana direk nasıl konuşabilirim sorun üstünden toplu genel kültür göndermesi yapıyorum belki bir kaç aptall az gelişmiş beyinli kız görür de uslu durur :)
Soran8 ayYapacak olan insanlar yapar şimdi buradan kimse feyz almaz yani direk üstüme alınmam normal
- 8 ay
kızlar soruyor ya neden böyle erkekler başkası ile ilişkisi olan kadını kabul etmez kolayına bende etmem şahsen edene de hayırlı olsun ayı geçmeden boşanıyorlar yede aldatıyor görüyoruz bir çok şey var yazsam uzun olur kadını çürümüş ülkenin takılmalık kadın dolu nefes alamıyoruz ciddi ilişki için kadın sıfır
Soran8 ayHaklı olabilirsiniz ama burası bu çığlığı atacağınız yer değil çünkü ben zaten muzdaribim
- 8 ay
sen buradan evlenilcek erkek mi arıyorsun yarısı eskort yarısı evli bir o kadarı dul :D kafanı kaldır bak etrafa ben eylence muhabbet sohbet için buradayım seni bilmem ne amaçlı kullanıyorsun
- 8 ay
şeytanı yuvasın da taşlarım ben :)
Soran8 ayBen buraya amacı dışında kullanmıyorum 1.02 kişiye şans verdim ama şans vermemem gerektiğini anladım görüşmedim yani gerçek hayatta bu arada…
- 8 ay
nasıl anlamadım bu arada neden evlenmedin bu yaşa kadar merak ettim
Soran8 ayBence gayet açık anlaşılır yazdığımı düşünüyorum nasıl evlenmediğimi ben de bilmiyorum Allah bilir yani ne diyim tercih etmedim insanları kalbime uymadı beynime uymadı.. dengim karşıma çıkmadı.
- 8 ay
burcun ne
Soran8 ayTerazi
- 8 ay
sen galiba kraliyet soyundan geliyorsun fazla seçicisin :)
Soran8 ayAşık olmayı istemek beklemek bunu mu düşündürüyor size 🙄😏
- 8 ay
aşk biyolojik bir hastalık onu aramak saçmalık genelde kadınlar beğenir hoşlanır uzun süre vakit geçirir bağlanır aşık olsalar birbirini bile öldürür ben demiyorum bilimciler diyor biyolojik bir hastalık aşk diyor bu kızlar 🙄
www.youtube.com/watch
Soran8 ayBilmiyorum bilimsel olarak neyse de ben kalbimin atmasını heyecan duymak istiyorum öbür türlü çekemem yani
- 8 ay
bilmiyorum kadınların seçimi her zaman beni şaşırtır ama evrime göre kadın güçlü ona bakabilcek erkek den hoşlanır diyor :D Böyle kodlamışlar biz dekiler evrime karşı yürüyor çözemedim ne kadar at hırsızı ugursuz var çevrem de evli :D
- 8 ay
kadına kürk hikayesi gibi aslın da ilkel dönemlere kadar gider bunun hikayesi
- 8 ay
evrim göre kadın ikna etmesi lazım iken erkek ediyor bizim ülkede birde 🙄 ikna olması gereken de erkek
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
m 8 ayMerhaba! Erken evlenip mutsuz olmak yerine geç evlenip mutlu olmak daha iyi degilmidir bence yaşın çok değil 39 yaş tamda evlenilecek yaş bence çünkğ kadınlar bubyaslarda vücutlarını daha iyi tanır ve ne istediklerini bilirler gençlere göre daha iyi ve sınırsız olurlar bence kendini üzme 3-5 abazanın lafına inanıpta kendini üzmenin bence hiç bir anlamı yoktur.
12 Yorumla
Soran8 ayTeşekkür ederim 🥺🥹
- 8 ay
Rica ederim
Toplumun geneli şu an evlilik kafasında değil sen ben gibi nadir insan kaldı onda da yaşıtlarının çoğu evlenmiştir evlenmeyenin de çürüğü çarığı vardır
010 Yorumla
Soran8 ayKararsız insanlar da vardır 😂
Soran8 ayişte ben onlardan biriyim aşkı bekledim böyle oldu
Soran8 aySanırım ülkece aşk sorunu çekiyoruz
Soran8 ayHaklısın galiba bir de denk gelmek önemli o denk gelme yaşanmıyor
Soran8 ayBen burada aramıyorum ama buradan da evlenen olmuş geçen bir kız paylaşmıştı tebrik ettim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 539 cevap paylaştı.
8 aySaçmalama senlik Bi durum değil hemcinslerimin sadece pipisinden başka bisey düşünmeyip abaza oldukları gerçek yani sen sabırla kendine uygun birini bulmaya devam et elbet evlenip çoluk çocuğa karisacagin biriyim çıkacaktır :))
18 Yorumla
Soran8 ayYiaaaa çok mutlu oldum çok umut verici çok olumlu bir yorum
- 8 ay
:)) mutlu olmana sevindim zaten mutlu da olmalısın sen veya diğer kadınlar mutlu olmak için varsınız varoldunuz :)
Boyle düşünmeniz beni de mutlu etti teşekkür ederim hanımefendi :)
Soran8 aySizde çok nadir erkeklerdensiniz ben de teşekkür ederim umut verici konuştuğunuz için..
- 8 ay
Estağfurullah hanımefendi ama nadir erkeklerden olmaya çalışıyorum yalan değil şu günümüz şartlarında hemcinslerimin kadinlara yaptıkların hemde Bi cinsellik uğruna kadınların gururunu yerle bir edenlerden iğreniyorum.
Rica ederim nedemek herzaman size umut guzel bi muhabbetle konuşurum hanımefendi sizin düşüncenizi Bi nebze olsun degiştirebildiysem. Size güzel Bi umut verebilirsen ne mutlu bana :) İnşallah Rabbim size sizin gibi bi insan çıkartır. :)
Soran8 ayAllah razı olsun aynı dilekleri ben de sizin için paylaşıyorum bilmiyorum ne olacak böyle gidişat hayırlısı olsun herkes için
- 8 ay
Amin inşallah Sizdende Allah razı olsun hanımefendi çok teşekkür ederim sizin gibi nayif nazik Bi hanımefendiyle karşılaşılaşıp anlaşmak anlaşılmak küçük bi hasbihal etmek ne güzel mutlu oldum.
Soran8 ayBen de öyle iyi geceler Allah rahatlık versin
- 8 ay
Öyle olmasına sevindim hanımefendi teşekkür ederim sizlere de iyi geceler Allah rahatlık versin :)
8 ayKorkuyolar evlenmeye boşanma olursa ölene kadar nafaka ödmekten.. bide sana 250 gr mın peşinden koşanlar denk gelmiş.. ben boşanddım 9 ay oldu.. ilişki istemem evlenmek isterim.. ilişki anlıktır.. ama evlilik anlaşabildiğinle mutluluktur.
18 Yorumla
Soran8 ayİyi de hayat böyle planlanarak yaşanmaz ki kimse boşanmak için evlenmiyor
- 8 ay
Evet öyle ama şimdiki kadınlar daha evlenmeden nafaka hesaplıyorlar.. sen gibi düşünen çok az
Soran8 ayBen ömrüm boyunca sadakatle bağlı olmak istiyorum karşılıklı aşk sevgi tutku sadakat
- 8 ay
Hep bu düşüncende kalırsın umarım.. keşke herkes senin gibi olsa..
Soran8 ayKeşke 🥺🥹🤲🏻 o kadar üzgünüm ki
- 8 ay
Tv de sosyal medyada nelwr görüyoz.. diziler aile kavramunı bozdu. sadakat kalmadı..
Soran8 ayBabam da artık göre duya kızım evlen istiyordum ama artık belki de hayırlısı budur diyorum dedi
- 8 ay
Evettt hayırlısı neyse o olsun
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
8 ayyaşın gereği genelde erkekler ya evli ya da artık evlenmek istemeyen boşanmış erkekler çevrendedir ondan dolayı bence , ama arayışa devam et bence , yaşaman gereken şeyleri kaçırma derim😉
14 Yorumla
Soran8 ayBen yaşamak istediklerimi eşimle yaşamak isterim
- 8 ay
eşini bulmak için de çaba göstermen lazım işte , yani arayışa devam etmen lazım, ama erkekler cinsel yaklaşır sonra sever ardından evlenir , kadınlar gibi duygusal değiliz , öyle olsak evlenen kşmse olmazdı
Soran8 ayBen şöyle düşünüyorum Seven insan bence dokunmaya kıyamaz belki eski kafalı olabilirim ama bilmiyorum tabii ki bir şeyler yaşanır öpüşme vesaire bir şeyler olabilir ama en baştan bunu peşinen koymazsın ortaya öncelik bu olmaz öncelik tanımak olur
- 8 ay
ama günümüzde bu tip ilişkiler artık kalmadı , eski kafalı değilsin ama duygusal bakıyorsun olaya , bence çok seçici olma belkide hayatının erkeği karşındadır ,
Cinsel Yaşam konusunda 323 cevap paylaştı. Herkes farklıdır, her insan aynı diyemeyiz, zorlada güzellik olmaz tabi, ama bazı kişilerin düşünceleri böyle maalesef
111 Yorumla
Soran8 ayYaşamasam buraya sırf soru olsun diye yazmam gerçekten muzdaribim
Soran8 aybu cevabı başka birine mi yazacaktım acaba diye düşündüm estağfurullah kötü bir şey demediniz
Soran8 ayHaklısınız bilmiyorlar dalga geçiyorlar küçümsüyorlar ben de kabahat buluyorlar falan filan çok şey var
Soran8 ayTeşekkür ederim sağ olun var olun
Soran8 ayAynen öyle
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
8 ayErkekler cinsellik kadınlar da erkeği sömürmek için yaklaşıyor. Bu kafalar değişmedikçe biz böyle kalırız memlekete de başkaları çöker.
15 Yorumla
Soran8 ayHayatım boyunca gerçek aşkı bekledim ama gördüğüm üzere öyle bir şey yok
- 8 ay
Saygı ve anlayış varsa hepsi peşinden geliyor. Çiftler birbirine saygı duymuyor birbirine üstünlük taslamakla meşgul problemlerin kaynağı bunlar
Soran8 ayÖnce denk gelmek lazım ki zaten konuşmak saygı anlayış bunlar peşin sıra gelir var mı yok mu bakılır ama işin en başından isteklerini söylüyorlar ben de yol veriyorum ne yapayım
- 8 ay
Ciddi olmadıkları için yol vermekte haklısın Bir de yaşla beraber insanlar çok seçici oluyor ben şahsen artık umudumu yitirdim insanların eski hatalarını söküklerini tekrar etmelerinden bıktım eski alışkanlıklarıni tekrar ediyorlar
Soran8 ayçok doğru artık bir de hemen tanıyoruz yani öyle değişir bu diyemiyoruz ki çünkü değişmezler yani bana böyle Yaklaşan yarın öbür gün herhangi bir kıza da yaklaşır yaşamak ister böyle insanla evlenilmez zaten
Ne desem boş simdi 3 dk da 40 tane erkek yorum atmış en az 20 dm almışsındır maalesef bizim ülkemizde özelikle benim türüm böyle
16 Yorumla
Soran8 ayDm kapalı buradaki insanlardan bir şey olmayacağının farkındayım
Soran8 ayKesinlikle öyle kanka 😂
Gizli Üye(45 üstü)8 ayBen de evlenmek istiyorum. Sağlam kız yok hepsinin dötü başı ayrı oynuyo. Ehli sünnet aklı başında birini bulsam 35-40 arası evlencem. Şimdiki kızlar 10 erkekle birden fingirdeşiyo herkese mavi boncuk atıyo. Yokki aklı başında biri.
111 Yorumla
Soran8 ayBen öyleyim de böyle yazanlar bile sapık çıkıyor kime güveneceğimi şaşırdım artık
Cevap sahibi8 ayKaç kişiyle iletişimin olduki öyle diyosun. Ben de böyle on erkekle konulan ondan ona atlayan kişi görünce dönüp gidiyorum.
Soran8 ayKimseye ispat etmeme gerek yok bunu
Cevap sahibi8 ayRabbim bahtını açık etsin o zaman
Soran8 aySağ ol senin de
Cevap sahibi8 ayRabbim bir duayı reddetmezmiş. Kulunun kuluna ettiği duayı.
Bana güzel dilediniz. Rabbim de sizi güzel eylesin. Gönlünüze göre hayat nasip etsin. Amin 🙏
Soran8 ayAllah razı olsun benim için ne diliyorsanız Allah size 1000 katını versin
Cevap sahibi8 ayAmin rabbim cümlemizin dualarını kabul etsin.
Eğer tanışmak isterseniz size mesaj yazayım. Seviyeli düzgün insanlar olarak.
Soran8 ay
Benim burada 1.02 dilim yandı yogurdu üfleyerek yiyorum üstünüze alınmayın
Cevap sahibi8 ayBen kendimi biliyorum. Ne istediğimi de biliyorum. Üzerime alınmam zaten.
Cevap sahibi8 ayGünaydın
Kim dedi sana pörsümüş lafını 😃😃😃😂
Abla ülkenin zihniyeti bile değişti ya. Olayın senle alakası yok.
29 Yorumla
Soran8 ayFarkındayım…
Soran8 ayçok teşekkür ederim Allah razı olsun
Soran8 aySağ ol canım çok mutlu ettin 🥹
Soran8 ayCanım çok teşekkür ederim aşırı farkındayım bir kaç kişiye şans verdim hemen konuyu oraya getirdiler
Soran8 ayAllah razı olsun uyarıların için teşekkür ederim
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
8 ayBiraz öyle birazda artık ilişkilerde uzun süreli biriyle birlikte olmak insanlara sorumluluk veriyor bundan da kaçıyorlar
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Benim gibi ciddi yuva kurmak isteyen, Allah korkusu olanlar lazım.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Ama iste hani genelde o yaşlar evlenmiş boşanmış olur bide o yaşa kadar seks yapmamış kadın çok nadir
05 Yorumla
Soran8 ayçok genel bir düşünce
- 8 ay
Tamam ama bu dogru
Soran8 ayNefsine hakim olan Allah korkusu olan insanlar da vardır
- 8 ay
Ama iste bu isteksiz kadın gibi görünme olayı da var
Soran8 ayYuva kurma isteğim tavan
Gizli Üye(30-35)8 ayHer alanda, yerde, kurumda, işletmede, mekanda ve canlıda kaliteden eser olmayan bir diyarda... ne beklenirdi ki zaten?
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
8 ay39 yaşındaki biriylede cinsellik olmaz kim dusunuyorki
015 Yorumla
Soran8 ayiki senen kalmış
- 8 ay
Erkek 65 e kadar dinç ve sağlıklı kadin 40 dedimi bitiyor her yer sarkar çatlak olur selulit olur
Soran8 ayönemli değil ki kadın kadını yapan güzel yapan zaten bunlar😎 siz mükemmel misiniz manken misiniz fotomodel misiniz anlamadım
- 8 ay
Yani biraz oyleyim ama bu işi yapacaksam 30 yasinda biriyle yaparim
Soran8 ayNe bk yersen yiyebilirsin 😂
- 8 ay
Teşekkürler cok sagol cok kibarsin buyur gel birlikte yiyelim
Soran8 ayBen milletin yemeğine salça olmam
- 8 ay
Salça ol demedim senin ye dedigine gel buyur defim
Soran8 aySen salça ol dedin demedim ben de ! ben söyleyeceğimi söyledim… çok umrumda sen de senin gibiler
- 8 ay
Belli. oluyor sinirden ne yaptigini bilmiyorsun
Soran8 ayOradan sinirli mi gözüktüm ay canım 🥴
- 8 ay
Normaldir onemsemedim nede olsa menopoz baslangicindasin
Soran8 ayNe oldu doktor musun oradan doğru hiç tanımadığın birisi için tespit ediyorsun ne kadar cahil ne kadar inanarak boş konuşuyorsun😂
- 8 ay
Bos ve cahilce konuşmuş olsam peşime takılıp gelmezsin demrkki acittim
Hadi iyi geceler byyyy
Soran8 ayBomboş bi yorum ! acımadı kiiiii Ahaha kudurun hususi can yakmaya çabanız ama boş bir çaba 😂😂
- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
8 ayevlendikten sonra olsun istiyorsun ama değil mi.
10 Yorumla
8 ayEv kızı mısın mesleğin işin var mı?
Birde kriterlerin nedir04 Yorumla
Soran8 ayBurayı tanış kaynaş amaçlı kullanmıyorum derdim paylaştım sadece
- 8 ay
Benim amacım seni tanımak gel sevgilim ol demek değildi. Basit bir soru sordum sadece. Kriterin yüksektir bu yaşına kadar kimseyi beğenmemiş istememişsindir veya ev kızısındır seni keşfeden olmamıştır anlamındaydı sorum. Neyse hadi iyi geceler size.
Soran8 ayKriterim aşık olmak sevmek sevilmek sadakatle bağlı olmak bu yani evler yatlar katlar beklemiyorum
- 8 ay
Anladım
- Cinsel Yaşam konusunda 360 cevap paylaştı.
8 ay3 sene sonra menopoza gkrecen kim neden elvnesin snele
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 361 cevap paylaştı. Bu konuda dertliyim bende
17 Yorumla
Soran8 ayÖyle de bilemiyoruz iyi bi şey umut ediyor hayal ediyor insan
Soran8 ayVakti gelmemiş sanırım bazen geç kalmış hissediyorum
Soran8 ayAy keşke inşallah amin 🤲🏻 inşallah bu zannın üzerine Allah verir
Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. keşke iyüsü denk gelse
13 Yorumla
Soran8 ayKeşke 🤲🏻
8 aySıkıntı büyük yani doğru olanı bul
111 Yorumla
Soran8 ayDeniyorum ama yıldım
- 8 ay
Dikkatli olun
- 8 ay
İyi birini bull
Soran8 ayArıyorum
- 8 ay
Niyetin ciddimi
Soran8 ayE herhalde yazdım ya
- 8 ay
Peki nerden bulmak istiyorsun böyle birini
Soran8 ayGerçek hayatta
- 8 ay
O zaman buraya neden yazıyorsun sanki burdan arar gibi tuhaff
Soran8 ayDerdimi paylaşıyorum hani kızlar soruyor ya platformun ismi
- 8 ay
Peki tamm
Cinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı. Süper bir olgun kadınsındır mutlaka
14 Yorumla
Soran8 ayÖyleyim de evlenmeyi düşünmeleri gerekmez mi
Soran8 ayBirçoğu öyle söylüyor sonra farklı şeyler söylüyor
Gizli Üye(36-45)8 ayAynen ama onların düşünceleri farklı
218 Yorumla
Soran8 ayDüşünebiliyorlar mı emin bile değilim artık
Cevap sahibi8 aySanmıyorum
Soran8 ayKatılıyorum
- 8 ay
Siz ne yapın biliyor musunuz alın o şeyinizi mezara götürün toprak kaçsın artık içinize sanırsın kendileri rahibe terasa
Soran8 ay@Banagerçeğinlegel günaha girmektense öyle yapabiliriz olabilir yani kötü gelmedi kulağa
- 8 ay
Evlenmemek de günah
Soran8 ay@Banagerçeğinlegel deneme sürüşü yapıp evlenmek te…
- 8 ay
Arkadaşım erkekler seks istiyor diyorsun ne isteyecekler yok sen daha ilk günden vermem etmem uzak dur dersen kimse de yaklaşmaz günah diyorsun nefse zulüm ediyorsun din sana evlen diyo yok cinsellik konuşuyor diyorsun bu gün bunu söyleyen yarın adama dünyayı dar eder kimse de senin şeyine kalmadı erkekleri yargılayacağına önce nasıl olması gerektiğine bak hiç bir erkekte ver kaçayım demez
Soran8 ay@Banagerçeğinlegel nasıl demez ya o kadar emin olmayın.
- 8 ay
Arkadaşım sen sürekli Abaza erkekler le mi konuşuyorsun ya hayır yani bizi böyle lanse etmeniz ne kadar acı bişey ya hiç bir erkek bir kadın izin vermediği sürece bişey yapamaz niye kimse burada kadına bişey demiyor sanki erkekler çok maharetli de bütün kadınları hemen altına alıyor ya biraz kendinizde arayın bunu
Soran8 ay@Banagerçeğinlegel ben nereden bileyim Abaza mı değil mi kendilerini çok farklı lanse ediyorlar konuşmaya başlayınca farklı oluyor tabii ki de herkesle konuşmadım ama karpuz değil ki yani bu
- 8 ay
Sana şüphelerinle mutluluklar
Soran8 ay@Banagerçeğinlegel ya ne şüphesi bir git ya
- 8 ay
Evde kalmışsın evde kalmaya devam et sen
Soran8 ay@Banagerçeğinlegel snane
- 8 ay
O zaman insanları yargılama hanımefendi her insanın bir nasibi vardır her geleni öyle görürsen sana düzgün biri gelmez ayrıca yaşında da bişey yok fakat doğurganlığın biter
Soran8 ay@Banagerçeğinlegel ben bana gelenleri konuşuyorum bi anlamadın ne kıtsın git şurdan
- 8 ay
Sen çoğul konuşup erkekler diye cümleyi kurarsan kullandığın cümleyi tartarak konuşacaksın o zaman sana gelen 3 5 kişi bütün erkekleri temsil etmiyor hanımefendi kıt olan sensin çünkü herkesi aynı kefede görüyorsun
Gizli Üye(30-35)8 ayCiddi ilişki arayan biriyim, tanışmak isterim uygunsa
00 Yorumla
8 ayBu yaşa kadar evlenmemiş olmanızdan dolayı sizi kimsenin evliliğe değer görmemiş olduğunu düşünüyor ve kusurlarınız vardır diye uzak duruyor olabilirler
013 Yorumla
Soran8 ayYapyanlış bir düşünce aslında çok ta tercih edildim
- 8 ay
Çok tercih edilmiş olmanız bir şey ifade etmiyor. 39 yaşında bekar kadın demek saatli bomba demek. Size özel değil kişisel algılamayın ama dünyanın her yerinde insanlar böyle düşünüyor
Soran8 ayne yapacağım ki ben saatli bomba olup anlamadım. Bence bu yaştan sonra insan daha sadakatle bağlı olur özellikle kadın.. genç kadın farklı alternatifler görüp boşanabilir de
Soran8 ayGarip… 39 yaşındaki bir insan pörsümüyor 😂
- 8 ay
O yüzden mi sadece cinsellik için yaklaşıyorlar. Bir iki seneye onun için de yaklaşmazlar
Soran8 ayPörsümüş olsam zaten ya hiç yaklaşmazlardı ki biraz çevrenize bakın 39 40 yaşındaki kadınlara hepsi gayet taş olabiliyor
- 8 ay
Sen de onlardan biri olarak KS'de soru sorasın geldi hem de hayatın anlamıyla ilgili felsefi bir problemi sormuş gibi hissediyorsundur kesin
Soran8 ayBen muzdarip oldum bir konuda dertleşmek amaçlı sordum başka bir amacım yok
- 8 ay
Gönlüne göre olsun abla senin de hakkınsa çıksın delikanlı bir adam evlen inş
Soran8 ayO kadar laf ettin pörsümüş dedin dua mı ettin sonunda 😂 sağ ol o zaman kardeş
- 8 ay
Ayıp ettim keşke söylemeseydim
Soran8 ayNeyse bu da bir erdemdir
- 8 ay
Eyvallah
Gizli Üye(36-45)8 ayGel evlenelim yarın istemeye gelelim ne dersin
119 Yorumla
Soran8 ayVuhhuuu sazan olsaydım kişki 🥹🫣
Cevap sahibi8 aySazan derken nasıl yani anlamadım
Soran8 ayYani dalga geçildiğini anlayabiliyorum
Cevap sahibi8 ayDalga geçmiyorum ciddiyim niyeti evlilik olan düzgün birini bulmak cidden çok zor artik
Soran8 ayBen burada dilim yandı kimseye inanmıyorum 2 kişiyle konuştum ikisi de cinsellik teklif etti
Cevap sahibi8 ayMaalesef beyni sırf buraya çalışan asalak bir düzene gidiyoruz o yüzden dedim direk evlilik üzerine tanışalım diye
Soran8 aySen de gizlisin nerden bulcam peki seni
Cevap sahibi8 ayGzli değilim artık
Soran8 ayÇekiniyorum korkularım var yine cinsellik konuşulursa
Cevap sahibi8 ayBen o şekilde değilim ayrıca tanımadan bilemezsin
Soran8 ayTanırken bunu yaşamak yoruyor bu yaşta. Burcun ne
Cevap sahibi8 ayBurç mu 🙃
Basak
Soran8 ayAyyyy biz tanışmayalım 🫣😂
Cevap sahibi8 ayNeden ki biraz ruh hastası burç olabiliriz ama kötü değiliz
Soran8 ayBeni hasta etmişti bi başak erkeği 😂 ismin ne
Cevap sahibi8 ayOnur
Cevap sahibi8 aySenin isim ne
Cevap sahibi8 ayOlur sorun yok ama bir süre sonra sistem özel mesj vs diye engelleyebilir
Boy 180 muhasebe finans uzmanıyım
Soran8 ayTamam yazıyorum
Gizli Üye(45 üstü)8 ayMilletin derdi o opmuş sadece
14 Yorumla
Cevap sahibi8 aySaçmalamış
Soran8 ay💯
Cevap sahibi8 ayNeyse boş ver sen
Soran8 aySağ ol özür diledi zaten
Gizli Üye(30-35)8 ayKiyamam sana çok haklısın ❣️
12 Yorumla
Soran8 ayTeşekkür ederim
Cevap sahibi8 ayNe demek 🥰
Gizli Üye(25-29)8 ayÖyle herkes aç yoklukta
13 Yorumla
Soran8 ayCidden de ya
Cevap sahibi8 ayEvett burcun nedir
Soran8 ayTerazi
8 ayKarışna çıkan kişilerin hepsi mi öyle ya da nasıl bir durum gelişiyor ki aranızda
011 Yorumla
Soran8 ayçok nadir 1.02 kişi çıktı onlar da benlik değildi eli yüzü düzgün görünen kişiler de ciddi düşünmüyor çünkü onlar da çok tercih ediliyor..
- 8 ay
Bu kadınlar da da var erkekler de de ama ben artık durumu daha sakin bakıyorum çünkü her insan farklıdır bir yerde diyorum istek ve beklentisi de fark li bunu biraz sakin bakmakta fayda var
Soran8 ayBen de sakin bakıyorum ve zorlamıyorum nasibi ama dua da ediyorum bekliyorum yani ne diyim
- 8 ay
Bazen bazı şeyler gerçekten olması gerektiği zamanda seni bulur bence senin olan sana gelecek sabırla inanmak lazım
Soran8 ayÇok umut verici güzel bir yorum dua hükmüne geçer inşallah Allah razı olsun
- 8 ay
Rica ederim inşallah her şey sizin için güzel değerli olur bu hayatta
Soran8 aySizin için de güzel olsun
- 8 ay
Çok teşekkür ederim
- 8 ay
Niye pörsümüş dedi ulaşmadığı için mi acaba 😂
Soran8 ayİlgi istiyor ablasından
- 8 ay
Nasıl bir ilgi acaba 😂
Önceden ilişkiye girmiştir diyip kullanmaya çalışıyorlar işte
014 Yorumla
Soran8 ayEvet genel bir önyargı
Soran8 ayAnlıyorlar da işlerine gelmiyor
Soran8 ayÇiçeği soldurmak istiyorlar
Soran8 ayçok teşekkür ederim inşallah
Soran8 ayBazı yorumlar umutsuzluğa sürüklüyor ama sağ olun siz öyle değilsiniz
Soran8 ayDeryakurdu diye biri
Soran8 ayMümkündür
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
8 ayArtık yaşın geçmiş olsun yüzden
04 Yorumla- 8 ay
O yüzden *
Soran8 ayUmutsuzluk veriyorsun
- 8 ay
Ne yapayım
Soran8 ayVerme 🥺
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
8 aypeki sen bu yaklaşanlarla yatıyormusun?
02 Yorumla
Soran8 ayHayır tabi ki
- 8 ay
o zaman hala bakire misin?
8 ayO yaşlarda öyle
07 Yorumla
Soran8 ayBu yaşa kaldığıma pişmanım
Soran8 ayProfil fotonda kadınla foton var 😂
- 8 ay
Annem o aşkım benim o
- 8 ay
Merak ettim seni
Soran8 ayEtma
- 8 ay
tamam
- 8 ay
Sevistinmi
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
8 aySeçenek sınuyorlar sana işte
09 Yorumla
Soran8 ayKötü bi seçenek
- 8 ay
Hiç yoktan iyidir
Soran8 ayHiçlik daha iyidir
- 8 ay
Oda tercih onların yanında zaten mejburiyetin yokki
Soran8 ayBu tarz insanlara direk engel yapıyorum
- 8 ay
İlla birisi çıkar iyi
Soran8 aybu yaşa geldim bekliyorum hala
- 8 ay
Hayırlısı ne deyim
Soran8 ayİnşallah 🤲🏻
Cinsel Yaşam konusunda 759 cevap paylaştı. sende sikinti sanirjm
09 Yorumla
Soran8 aySağ ol ya
Soran8 ayGörüntüm evliliğe çekse
Soran8 ayPopom açıkta değil 😂
Soran8 ayArtık biliyorsun
Soran8 ayEğlence yok sana da iyi geceler
- Cinsel Yaşam konusunda 773 cevap paylaştı.
8 ayhiç sevgilin oldu mu ve kapalı mısın?
01 Yorumla
Soran8 ayOldu
8 ay30 yaşında biriyle evlenir misin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
8 ayYoo bu saatten sonra böyle olur
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
8 ayErkekler her daim cinselliği düşünür ve hazırdır
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayBulursun illaki ya dert etme
14 Yorumla
Cevap sahibi8 ayHiç evlenmedinmi
Soran8 ayEvlenmiş olsam bu kadar dert etmezdim
Soran8 aySizin yaş grubu da bizi evlenme adayı görmüyor
Cevap sahibi8 ayKonuşabiliriz istersen
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
8 ayEvlenince çocuk istiyor musun?
07 Yorumla
Soran8 ayAllah verirse tabi ama bu gençler için de böyledir belirsizdir
- 8 ay
Sorun olursa sorabilirsin her zaman
Soran8 ayNasıl çocuk yapılacağını mı anlatacaksın biliyoruz yani çünkü de
- 8 ay
Hayır da istemeyenler oluyor çocuk
Soran8 ay39 yaşına gelmişim ve çocuk istemeyeceğim öyle mi
- 8 ay
Bilemem çocuk bakımı zor
Soran8 aySenin olunca onu önemsemezsin de senin Profil evlenip çocuk yapacağa benzemiyor ki
Gizli Üye(25-29)8 ayHelallin olsa evlensen hiç görücü falan gelmiyormu
00 Yorumla
8 ayEvlen o zaman 🥺
01 Yorumla
Soran8 ayKeşke 🤲🏻
8 ayKime sakliyorsun kendini
04 Yorumla
Soran8 ayHelalime?
- 8 ay
Helalinemi
Soran8 ayE herhalde
- 8 ay
Gunaydinlar
- Cinsel Yaşam konusunda 635 cevap paylaştı.
8 ayÇok ayıp
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayArtık kapanmış tır o canın çok yanar
04 Yorumla
Soran8 aySanki açıktı da bu nasıl bi yorum
Soran8 ayHayır amacım burdan birini bulmak değil
Cevap sahibi8 ayYok ondan değil buraya yazmayayım diye dedim
Cevap sahibi8 ayYani çok bağırırsın içine girerken eşin
Gizli Üye(30-35)8 ayfake soru mu
02 Yorumla
Soran8 ayYoo ciddiyim
Cevap sahibi8 aysen hiç bi şey yaşamadın mı peki