22 yaşındayım, net 30 üstü olmalı. Bunun nedeni ne sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
7 ayNormal ya. Erkekler de olgun sever. Kızlarda toplumsal empozelenme var. Bir iki yaş küçük biriyle çıksa hemen sübyancı diyen çıkıyor abartan çok. Öyle öyle yaşıtlarını bile istemez oluyor. Aslında bu olgun ilevsevişme isteği küçüklükten beri rol modeller bizden çok büyük. Babamız, annemiz, yengemiz, dayımız, şarkıcılar falan. Çok yanıp tutuştuğun şarkıcı vardır illa ki senden en az 15 yaş büyüktür. Bir de büyükler işinde gücünde, kariyerinde, para kazanıyor vs bunlar hep etkiliyor. Bir de evli olanlar, nişanlı olanlar, sevgilisi olanlar var o da etkiliyor. İşin içine yasak ve rekabet giriyor.
03 Yorumla- 7 ay
Yabancılar niye öyle değil
- 7 ay
Toplumsal empozelenme yok özellikle bu tür şeylerde yok. Ona rağmen onlarda da olgun erkeklerle cinsel ilişki yaşamak isteyen ya da flört, takılma vs isteyen epey çıkıyor ki zaten rol model diye bahsettiğim şey dünyanın genelinde geçerli. Sen daha küçücükken falanca popçuyu, topçuyu , mankeni takip ediyorsun.
- 7 ay
Heeeee anladım
En İyi Cevaplar
7 ayAslında bu tamamen normal bir durum. Yaşça büyük erkeklere ilgi duymanın altında genellikle birkaç farklı psikolojik ve duygusal neden olabilir ama bunların hiçbiri “anormal” sayılmaz.
Bazı kadınlar için olgun erkekler, güven hissi, kararlılık ve duygusal denge gibi şeyleri temsil eder. 30 yaş ve üzerindeki erkekler genelde ne istediklerini bilen, iletişimde daha net ve deneyimli kişiler olabiliyor. Bu da özellikle duygusal olarak güven arayan bir kadında çekicilik yaratıyor.
Bir diğer etken de deneyim farkı. Cinsel veya duygusal ilişkilerde partnerin tecrübeli olması, seni daha iyi anlayabileceğini ya da yönlendirebileceğini düşündürür. Bu, bilinçli ya da bilinçaltı düzeyde seni rahatlatır.
Yani özetle; yaş farkı tercihi, senin olgunluk düzeyinle, ilişkide aradığın güven ve enerjiyle ilgilidir. 22 yaşında birinin 30 yaş üstü erkeklerden hoşlanması ne tuhaf ne de yanlış. Önemli olan, ilişkinin karşılıklı saygı, rıza ve duygusal denge üzerine kurulmasıdır.00 Yorumla
Yaş çok küçük olduğunda (-18) pedofiliye giriyor, çok büyük olduğunda ( 50) fiziksel kaynaklı cinsel arzu azalabiliyor. Bunun dışındaki herkes sevişme potansiyeli olan iki yetişkin bireydir. Sözgelimi kadının 20 erkeğin 30 veya erkeğin 20 kadının 30 olmasının bir önemi yok. Bilimsel olarak da yok, rasyonel olarak da yok. Hattâ birçok din ve kültüre göre de bunda bir anormallik yok. Bazı toplumların belli kesimlerinde olabiliyor bu ayıplama durumu.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 aySen ağzının tadını bilmiyorsun. Genç erkekle sevişmek bile bir farklı. Yaşlandıkça enerjileri düşüyor ama 20li yaşlardaki erkek of of fena bir şey oluyor. Herkes tatmin bir şekilde çıkıyor yataktan
104 Yorumla
Soran7 ay: ) zevk ve tercih meselesi
- 7 ay
Ne guzel anlatmissin
- 7 ay
19 yaş nasıldır sizce?
- 7 ay
Guduruk garı 😀
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
176Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
m 7 ayMerhaba! Bunun nedeni sana daha tecrübeli ve erkeksi gelmemeleridir çünkü eğer dikkat edersen erkeklerde eğer zaman olgun kadınlardan etkilenir dediğim gibi daha erkeksi veya daha kadınsı gorundukleri in çekici olurlar.
10 Yorumla
7 ayOlgun, ne yaptığını ve ne yapacağını gayet iyi bilen birisiyle olmak daha zevk veriyordur belki kimisinde karşısındakinin acemiliğini sever zevk meselesi
161 Yorumla- 7 ay
👏👏👏👍
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
7 ayOlgun ve tecrübeli erkeğe genç kızlar ilgi duyabiliyor. Yaşıdından hoşlanmayan, sevilmek ve şefkatten hoşlanan genç kızlar babacan sevgiyi hissetmek için sevmesini bilen olgun ve tecrübeli erkeği tercih edebiliyorlar. Burada yaşın hiç bir önemi yoktur. Hayatımda olmanızı çok isterdim!!!
10 Yorumla valla olgun falan sevdiğini düşünmüyorum keza yorumlar da ki zampara özentilerinden gördüğüm kadarıyla akılla falan fazla bi işin yok senin.
fetişin falan vardır en fazla ben de ona kalsa benden büyük seviyorum biriyle yatacak olsam sebebini de bilmiyorum fetiş işte diyip geçiyorum buna sıra gelene kadar ohoo.
02 Yorumla
Soran7 ayİşim var sonra görüşürüz
Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Ben şimdi şunun açıklayalım biri kendi yaşıtların Hem çocuk ergence davranıyorlar Hem erken boşalıyorlar büyük erkek istemedeki sebep hem olgun olmaları Hem yatakta deneyim olmaları hem de ekonomik özgürlüklerini almış olmaları 33 yaşındayım öğrenciyi sen Eğer konuşabiliriz
07 Yorumla
Soran7 ayEkonomik özgürlük falan onunla ilgisi yok kafa yapısı olgunluğu hoşuma gidiyor toy enerjide olan erkeklerle sevişesim gelmiyor sevişsem bile işlevi kaliteli de olsa ben zevk alamıyorum 😣
Soran7 ayBilmem tatlı birine benziyorsun
Soran7 ayProfilinle ciddiye alamıyorum
- 7 ay
Dogru. Ben. Olgun biri olarak. Kadinimin. Gozlerine dimdirek bakarak gozlerimi hi oynatmadan. Bakarak dinlerim. Oda anlarki. Derdini. Gercekten dinleyen. Erkegi var. Mutlu anindada onun gozlerine gozlerini hic oynatmadan bakan onun mutlulugunu dinleyen olgun erkegi varsa. Hele benim gibi. Sporda. Yapip kasli bir vucuda sahipse. genc. Kadin ona dimdirek bakan olgun erkegi. Tercih eder ve. Olgun erkegi onu seven. Genc. Kadinina. Sarilir hic birakmaz ona guven veren. Erkegi olur. genc kadinda onun degerini bilen o. Olgun erkegi kendini. Tamamen teslim eder ve. Olgun erkegini. Sahiplenir❤️. Bu asktir
Benim de oldu senin yaşlarında seks partnerlerim, genellikle kendi yaşlarında ki erkekleri çocuk gibi gördüklerini söylüyorlardı.
Ve gerçekten bakınca, kız gayet istekli, kadınsı ama yaşıtı erkekler playstation falan oynamaktan başka bir şey yapmıyor, her o yaşta ki erkek öyle değil tabi ama genel olarak bu yüzden sanırım.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
7 ayBunun nedeni yok biz erkekler nasıl genç kızları seviyorsak seninde kendinden büyük erkeklere ilgi duyup seks yapmak istemen normal, ayrıca olgun erkek küçük yaştaki kızı daha iyi anlar ve seks esnasında kızında zevkini düşünür ve olgun erkek tecrübeli olduğu için genç erkekler gibi kendi zevkini düşünmez
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
7 ayTamamen normal.
Büyüklere yönelmek genelde güven, deneyim ve yönlendirilme arzusundan doğar.
Kimi yaş farkını “otorite”, kimi “olgunluk” olarak hisseder.
Yaş değil, sende hangi duyguyu doyurduğu önemli. 😉🔥00 Yorumla Ya olabilir tabii ki de zevk meselesi yani istersen 60 yaşındaki ile evlen bu zevk meselesi Bir de 60-70 yaşındaki ile evlenen genç kızlar genelde para yemeyi seven kişiler olabilir çünkü 30 yaşındaki ve üstündekiler olgunlaşmış oluyor ve seks yapmayı daha çok biliyorlar bu arada ben de hiç seks yapmadım ve sevgilim yok hiç olmadı ben de istiyorum yapmak istersen özele gel konuşalım
00 Yorumla
7 aysenin yaşlarda normal 1. sebeb erkekler geç olgunlaşıyor o yaşlarda yeni yeni olgunlaşmış oluyor ikinci sebeb senin yaşlarda kızlardada erkeklerdede karşı cinste olgun merakı var
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 762 cevap paylaştı.
7 ayBu ergenlik döneminden beri böyledir aslında, kizlar-kadinlar, her zaman için kendilerinden büyük erkeklere ilgi duyarlar, kendi yaşıtları cocuksu gelir
00 Yorumla Yani olabilir Neden olmasın ki bilmiyorum Hani ben bir 22 yaşında kızla hiçbir zaman birliktelik yaşamadım kaç kere bir kaç kere ilişkiye girdim Keşke olsan yani orada bırak Keşke Eşim olsan yani yani bilmiyorum kadınım olsa da ya olsa yani keşke birisi bana bir şeyler dese yani evimde bir hava olsa bir koku olsa evinde bir kadın olsa o kadar yalnızım ki anlatamam sana ya Yani Keşke dokunsam tenini Keşke Eşim olsan ya keşke keşke
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Tecrübeli ve daha güvenilir buluyor olabilirsiniz. Bir de yasitlariniz fazla teknoloji bağımlısı, asosyal, odasından çıkmayan tipler oluyordur daha çok
00 Yorumla
7 ayNiye sorguluyorsun anlamadım. Her şey olup bittikten sonra bunu sormanın manası var mı? Durup dururken pişmanlık mı duydun?
00 Yorumla
7 ayBende genç seviyorum özellikle 18/25 arası sınırları yok doymak ve zevk alıp anı yaşamak için
00 YorumlaÖğrenirsen bana da söyle aynı durumdayım
1722 Yorumla
Soran7 ayHadi ya kaç yaşlı erkekler hoşuna gidiyor
Soran7 ay18 yaşında mısın
Soran7 ayAa aynıyız, burcun ne peki
Soran7 ayBenimki de akrep
Soran7 ayEvet canım, demek kii
Soran7 ayYükselen burcun ne
Soran7 ayNeyse biz zevklerimizden devam
- 7 ay
Akrepler istekli olur
Cinsel Yaşam konusunda 660 cevap paylaştı. Bunu deneyimlediysen olgun insanların dokunuşu tavuğunu davranışı seni daha çok kadın hissettiriyor diğerleri biraz Ergen geliyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 487 cevap paylaştı. Olgun seviyosun demek ki ne istediğini bilen ne yaptiğini bilen kişilerle
04 Yorumla
Soran7 ayAynen öyle
Soran7 ayNasıl?
- Cinsel Yaşam konusunda 984 cevap paylaştı.
7 aySert ve küfürlü becerilmeyi seven İtaatkar ve xürtük ruhlu Zayıf vücutlu musun kız sen
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Normal ağzının tadını bilen tecrübeli biriyle yapar
00 Yorumla
7 ayOlur öyle o yaşlarda...
40 larına geldiğindede 20 lilerde gözün kalacak00 Yorumla
7 ayNormal tabiki
Kimileri olgun ister
Kimileride yaşça küçük ister00 YorumlaÇekici olgun olmaları sınırları zorlayana kadar birakmazlar
00 Yorumla
7 ayOlgun erkekler kadınlara nasıl davranması gerektiğini daha iyi biliyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
7 ayÇünkü olgun erkek kadına daha çok değer veriyor kendi zevkinden çok partnerinin zevkini önemsiyoruz
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı.
7 ayOlgun erkekler çekici geliyordur. Bunun nedeni çoğunlukla babadan ilgi görülememesi olabilir.
00 Yorumla tanışmış olsak sorunun cevabını verebilirdim
7 ayBence normal çünkü ben de yaşça küçük kızlarla yaşamaktan hoşlanıyorum
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
7 ayOlgun sevmen çok normal çünkü onlar seni daha çok mutlu eder
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 755 cevap paylaştı. Anladığım kadarıyla sen tecrübe seviyorsun acemilerle uğraşmak hoşuna gitmiyor
00 Yorumla
7 ayNormal bence fantezi olarak değerlendirmek lazım
00 Yorumla
7 ayNormal ve. Harika. Gercekten. guzel dusunuyorsun
00 Yorumla
7 ayNormal ben 32 yaşındayım hiç ilişkim olmadı
İster misin00 YorumlaYaşıtların sana çocuk gibi geliyor. Olgun insanlar seni kadın gibi hissettiriyor.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 982 cevap paylaştı.
7 ayDaha tecrübeli , cinsellikte ne istediğini bilen birileri ile olmayı seviyor olabilir misin?
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
7 ayZevk meselesi sevyordan isteğini elde ediyordan öenmlimolan budur.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 646 cevap paylaştı.
7 ayOlgun işini bilir senin sevk noktalarını öğrendimi uçurur seni ondandır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 ayzevk renk meselesi. ben de çıtır seviyorum ama tutkulu yapabileceğim bir çıtıra denk gelmedim. 40 a yakın olsa da olur muydu sence?
011 Yorumla
Soran7 ayOlur
Cevap sahibi7 aysert ve tutkulu mu seviyorsun
Soran7 ayEvet çok seviyorum
Cevap sahibi7 ayemin ol tam benliksin
Soran7 ayKaç yaşındasın
Cevap sahibi7 ay39 um
Soran7 ayYerim seni
Cevap sahibi7 ayağlatırım seni
Soran7 ayHayır sınırsız değilim
Cevap sahibi7 aypeki anal hariç? yani emir vermek yönlendirmek hoşuma gidiyor
Soran7 ayEvet severim
7 ayBaba şefkati arıyorsun anlaşılan ondan dolayı genelde böyle oluyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
7 aytecrübeyi tatmışsın tabiki onu isteyeceksin.
00 Yorumla
7 ayBir çok kadın olgun seviyor öyle çok da garip değil söylediğin sınır daha da abartmadığın sürece
00 Yorumla
7 ay33 üm bende. Bende 20 li yaşlardan hoşlanıyorum anlaşabiliriz aslında.
7 ayDaha tecrübeli ve senin ruhundan daha iyi anlayacak olmallaei
02 Yorumla
Soran7 ayHangi burçsun
- 7 ay
Kova
Cinsel Yaşam konusunda 679 cevap paylaştı. Hımmmm anladımm büyükler tecrübeli olur ondan dimi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
7 ayGenelde baba sevgisi aramak olarak isimlendirilir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Daha önce yaşadığın ilişiklerindeki travmaların olabilir mi?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayaralıkta 28 oluyorum da yine de 2 yaşla kaçırıyoruz. tüh bahtıma...
09 Yorumla
Soran7 ayKafa yapın olgundur diye düşünüyorum
Cevap sahibi7 ayyanii buna evet ya da hayır demem ne kadar samimi gelir sana :D kendin tanımalısın, konuştukça, zaman geçtikçe karar vermelisin :)
Cevap sahibi7 ayee :D
Soran7 ayHangi burçsun
Cevap sahibi7 ayoğlak
Cevap sahibi7 ayçıktım
Cevap sahibi7 ayyazmadın
Soran7 ayGörmedim ki
Cevap sahibi7 ayçıktım yine :D
- Cinsel Yaşam konusunda 471 cevap paylaştı.
7 ayTecrübeli ve Olgun olması isteği normal bir tercih. Fakat fazla yaş farkı olmamasına dikkat et sen yinede.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. şefkat arıyorsun aslında.. seni koruyup kollayacak biri..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Normal bence. Belki altında psikolojik nedenler de olabilir tabi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayİçgüdülerin, daha güvenilir, daha korumacı bir o kadar da seni boğmadıkları için
00 YorumlaBende cok seviyorum bu durumu daha doyurucu ve tatmini yuksek oluyo
32 Yorumla- 7 ay
Genç ve deneyimli birine denk gelmediğindendir
- 7 ay
19 yaş nasıldır sizce?
- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
7 ayOlgun erkek çekiciliği var full tecrübe ve deneyim cazip geliyordur
00 Yorumla Babandan sevgi görmediysen normaldir
10 Yorumla
7 aydemekki yaşıtların ergen gibi geliyor
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 aySırf yorum yapabilmek için hesap açtım wngellemissin beni niye engelledin sadece onu merak ediyorum sebebini söyle rahatsız etmicem artik
08 Yorumla
Cevap sahibi7 ayYemin et o zaman
Soran7 aySen kimsin ki
Cevap sahibi7 ayEngellemissin beni kaldirsana engeli 10 dakika sadece izin ver sonra engelle istersen söz bı daha rahatszi etmem nickim bekle1dakika bekliyorum lutfen
Soran7 ayHayır
Cevap sahibi7 ayBurdan söyle bari konuşuyorduk niye engelledinki
Soran7 aySohbeti terk ettin birde soruyor musun, tek kelime yazma daha
Cevap sahibi7 ayYmek geldi sofra geldi gittim napim sen söyle tamam haklısın özür dilerim ama sende beni anla gelince yazdım yazmadin
Cevap sahibi7 ayGünaydın yazacam kizacaksin keain
7 ayBende kadınlar da öyle tercih ediyorum normal bence
00 YorumlaBence normal, olgun seviyorsun. Tecrubeli olması seni daha çok sahiplenmesi hoşuna gidiyor
00 YorumlaÇok normal tabiki, onun olgun olması tecrubesi konuşması cezbediyor
00 Yorumla
7 ayBu soruyu soran kaç kız varsa hepsi fake çıktı. Yok öyle bir şey Umut veriyorsunuz yapmayin
00 Yorumla- Devamını Gör (127)
Devamını Gör(172)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Kendimden yaşça büyük erkeklerle cinsellik yaşamayı sevmem normal mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler