Cinsel Yaşam Çok yaşlı adamlarla cinsel ilişki istemem normal mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Çok yaşlı adamlarla cinsel ilişki istemem normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Çok yaşlı dediğin kaç yaşa karşılık geliyor? Buradaki birçok kadın 40 yaşında erkeği çok yaşlı sanıyor. 0 0 Yorumla
dasistschön Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 83% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 524 cevap paylaştı. böyle bi ilgin varsa %90 daddy issues'dur. tahminim ya annen baban ayrı ya da daha doğrusu hayatında hiç baba figürü olmamıştır. 1 4 Yorumla Soran 1 yıl İkisi de değil Yorumla dasistschön 1 yıl genelde bu şekilde bi şeyin sonucu oluyor baba figürü ile ilgili bi sorun oluyor aksi bi şeyse ben de şaşırdım açıkçası Yorumla Soran 1 yıl fantezi benimki ya Yorumla dasistschön 1 yıl anladım peki Yorumla
CaNRaS Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 37% 1 yıl Önce evlen sonra kalp krizi miras kalır sana :)))) gücün onlara mı yetiyor? 0 0 Yorumla
sevgiperisi034 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Olgun kişileri çekici bulmak v arzularını uyandırması geç kızlarda çok normal 0 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. böyle bir ilgin önceden de mi vardı yoksa film falan mı izledin 0 0 Yorumla
Analtıyomdinleee Takip Et Xper 5 Yaş: 37 1 yıl Ben yaşlı kadınlarla ilişkiye giriyorum aynı psikoloji mi acaba sence 0 0 Yorumla
ben_eceyimm Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl İş başında kalp krizi geçirirse 2 1 Yorumla kenobi122 1 yıl Hahahahaha Yorumla
ziya070 Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 35% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. A#ının kıymetini iyi bilir :) 0 0 Yorumla
open-minded22 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 829 cevap paylaştı. Çok yaşlı derken 😀 0 0 Yorumla
MawiTech Takip Et Guru Yaş: 109 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 518 cevap paylaştı. renkler ve zevkler tartışılmaz 0 0 Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Orta yaş desene güzelim, hangi şehirdesin 0 0 Yorumla
Volkan_Bulut Takip Et Xper 5 Yaş: 35 1 yıl Ne kadar yaşlı 0 4 Yorumla Soran 1 yıl 80 90 😁 Yorumla Volkan_Bulut 1 yıl Puanajajjajajwjwhjwhwhw ya sus saçmalama Yorumla Soran 1 yıl Yok istiyorum bananeeeeee Yorumla Volkan_Bulut 1 yıl Ulaş bana Yorumla
Desiderata-90 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 1 yıl O ben olsam bariğğğ ben olsam bariğğğ ooo 0 2 Yorumla Soran 1 yıl 😂😂 Yorumla Desiderata-90 1 yıl Birbirimize kavuşmamız gereken bir konu var 😃 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. E yani 0 0 Yorumla
lockerow35 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. nromal değil 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Kaç yaşında mesela 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Değil 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Karşılığı? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Para karşılığında mı 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Hayır Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Öyle yapanlar var da Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çok yptım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Çok yaşlı dediğin kaç yaşa karşılık geliyor? Buradaki birçok kadın 40 yaşında erkeği çok yaşlı sanıyor.
böyle bi ilgin varsa %90 daddy issues'dur. tahminim ya annen baban ayrı ya da daha doğrusu hayatında hiç baba figürü olmamıştır.
İkisi de değil
genelde bu şekilde bi şeyin sonucu oluyor baba figürü ile ilgili bi sorun oluyor aksi bi şeyse ben de şaşırdım açıkçası
fantezi benimki ya
anladım peki
Önce evlen sonra kalp krizi miras kalır sana :)))) gücün onlara mı yetiyor?
Olgun kişileri çekici bulmak v arzularını uyandırması geç kızlarda çok normal
böyle bir ilgin önceden de mi vardı yoksa film falan mı izledin
Ben yaşlı kadınlarla ilişkiye giriyorum aynı psikoloji mi acaba sence
İş başında kalp krizi geçirirse
Hahahahaha
A#ının kıymetini iyi bilir :)
Çok yaşlı derken 😀
Gücün yaşlılara mı yetiyor hshshs
renkler ve zevkler tartışılmaz
Hiç normal değil 😀😀😀
Ne kadar yaşlı?
Normal değil maalesef