Tipim 26 aslaaa durmuyor ama 22 felan. Çok minyonum. Fiziğim güzel, güzel de bi kızım. 20 li çocuklar çok yakışıklı geliyor bana ya. Uzunlar böyle yüzleri sivri ve yüz hatları güzel baby face sakalsız aşırı yükselip azıyorum. Bazen kucağına oturmak istiyorum bazılarının öpmek boyunlarını emmek istiyorum offf kudurdummu. Kimseyle cinsel ilişkim olmadı. Hatta erkke eli değmedi elime. Normal mi böyle şeyler hissedip hayal etmem
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Olabilir.. genç sevmişsindir.. zaten olgun kadın daha iyidir her zaman bende olgun severim
Yasitlarindan gerekeni alamayınca daha toyundan medet arar gibi durum oluyor. onlara tecrübe kazanmak ister bir durum evet zevk meselesidir saygıda duyariz
Onları genç ve performanslı buluyor olabilirsin veya ikinci ihtimal çocuk görüyor olabilirsin baskın olmak için onlara yükselmen
Tabi hepimizin fantezi dünyası kendine özeldir. Senin için iyisi genç erkek ve olgun kadın tarzı güzel videolar izleyip rahatlamak sjdkls
Zevkler ve renkler tartısılmaz canım saygı duyuyorum.
bende olgun kadın seviyorum senin ile de olurum yani
Ahshdhjs 20 yim 32 yaşında kadın bana yükseliyordu son zamanlarda talep var bana ama hep büyükler fjsjjs ama daha kız eli tutmadım 😎😀
Gkkhljjk yakışıklısın demek
Bence normalim ama biraz gözler dikkat çekiyor olabilir yeşil diye
Bu yaşlarının keyfini çıkar lakin 30'una geldiğinde sana bakacak olanlar 35 40 yaşlarinda olacak
Ama tipim küçük 20 yaşındada küçüktüm 26 yın hala 20 gösteriyorum
Evet çok normal çok azgınsın bu kadar istekli olup hiçbir şey yaşamayınca da böyle şeyler olabilir ya
Bakireliğin verdiği azgınlık bu sakin ol
Yaşın geldiği için suyun akıyor. Normal ama evlen bence yavaştan bul birini
24 üm ama baby face değilim
Ama uzun ve kaslıyımm
zevkler tartışmaya kapalı bence ve benimde arzularım var tabiki
Daha farklı şeyler yaşamak istiyorsun şu an bence
pörsümüşün sen artımk
Seksting yaptın mı hiç kendinden küçük biriyle
Evet neden
Sen de mi benim gibisin diye merak ettim de. Herkesle yapabilen biri misin yoksa seçici misin
Yapsana sende o zaman bu çok normal ama yaşa yani
Abla sakin ne yaşıyosun
Hayalim her zaman 25 29 yaş arası bir kızla sevişmek onlarda seni görünce yükseliyolardır muhtemelen
İlişki yaşamadığın için oluyor sanırım
Ebet ya evlenmeden de yapmak istemiyorum
Doğru yoldasın ama yaş kriterine bir şey diyemem
Şimdiki herkes birbiriyle yatıp kalkıyor bu da bana uygun değil çok sadece ciddi düşündüğümle belki olursu
Evet kimin eli kimin cebinde belli değil yarış yapar gibi bu durumu yaşıyorlar ciddi düşünülen kişiyle evet olabilir
Konudan bağımsız soru oalcak ama bir erkek kafasında bitirdiği kızımı rehberinden siler tamamıyla?
Silmeye bilir. Uzun süre geçince ulaşmanı bekleyebilir veya ulaşmak isteyebilir. Bitmiş bir ilişki arkadaşlıklar 2. Kez oluşturulunca sağlam olmayacaktır. Ufak bir sallantıda kılıçlar çekilir bilgin olsun
İki aydır konuşmuyoruz rehberde ekliyiz. Ama konuşma yok. Bundan sonra olacağını da sanmıyorum oek. Yazmıyor çünkü.
Yazsa hemen konuşacaksın yani
Hayır sadece pişmanlığını görmek istiyorum
Boş gelmiyor mu sana şahsen ben takmazdım
Can sıkıntısı işte ya
Bizim durum çok farklı
Şöyle bizim olay aslında beni üç ay önce tartışma esnasında emgelledi üş hafta geçti wpden bahaneyle yazdı geleceğimiz yok yaş farkımız var dedi 5 yaş büyüğüm ondan 1,5 sene sanaldan konuştul telden de konuşuyoduk. Yüzyüze gelmedik 21 yaşında ben 26. Minyonum ama. İşte bende dediklerine tm haklısın dedim beni yine sildi sonra yılbaşı akşamı aradı açmadım işim vardı niye aradın ki işteyim yazdım cevap vermedi sonra ekledi beni yazmıyo işte ozmndan beri
Olay bu
Ceviz kabuğunu dolduracak şeyler değil inan ortada bir şey yok yani
Haklısın evet. Takıntı yaptım sanırım
Boş ver önüne bak bence
Bunu yapan erkek olsa sapık sübyancı derler
Birazda kızlar yapsın zaten biz yapaak nolcak kızlar tecavüz mü edebilir sanki
Bişey yapabilmeniz değil mevzu. Toplumun cahil düşünceleri. İki tarafta yapabilir. Sorun şu, sadece erkeklere sapık tecavüzcü damgası vurulması. Her erkek tecavüz mü ediyor sanki?
Ya tabi etmiyor hayal edebilir ne var bunda ama eyleme dönüşürse sıkıntı işte
Eyleme dönüşürse zaten sıkıntı. Buna insanların tepki göstermesi normal tecavüzcüye yani. Diğer bahsettiğim mevzu da herkes haksız. Neyse
Çok normal seni anlayabiliyorum hahaha
Güzel fantezi bizde de oluyor bazen :))
Normal ya çok yaş farkı yok zaten
senin bi depo hormonlarınla şu anda her şey normal
çıtır sevmek suç mu cmxkx
Sakin ol nefes al iyice bi😂
Ya tertemiz aletlere?
Trollll naber
Ne trolü bunda trol oalcak ne var
Hep bu şekil trolleyen erkekler var sende onlardan birisin elinize ne geçiyor acaba
Normal
Değişik bir his
Sohbet? yardımcı olurum ben
bende 23 üm
Çıtır seviyorsun işte. gayet normal :)
Sen bana erirsin canım o zaman🥰😂
Ndkdkfekdn bakirelik ateşi kafana vurmuş
Off sorma ksdmmd
Sevişmek kolay ama evlilik zor genç erkekler sana kolay gelsin jfmffk
Sakin ol şampiyon
Devam et guzel
Hoş geldin